see tervislik eluviis on vaimsele tervisele sügavalt mõjunud
milleks elada, kui elu ei paku naudinguid - sa aga elad chore by chore, et elada _________________ ☠
Ega enne ei tea, kui proovid. Näiteks tuunikalakonserviga on mul küll juhtunud nii, et rotika poe soodus kõlbab väga hästi süüa, aga Calvo mitu korda kallima konservi maitse on selline, et parema meelega viskaks solki, kui toiduraiskaja oleks. Ja samuti puruodavad Lidli tomatikonservid on olnud täiesti okei, kuid samas kui sul näiteks Selveris on ühes reas mingi Mutti ja Cirio ja mingi noname p*sk siis tegelikult on ju teada, milline neist parema maitsega on, seal ei pea pikalt mõtlema
Samahästi võib öelda, et ainult next level uhuu võib arvata, et nt. Stockmannist ostetud kartul on mingi hea kraam vs Lidl-st ostetu _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
No mine osta georgi poest kartulit, nii auke täis et pool koori minema, sama kvaliteedivahe on ka muude asjadega. Juurikad jms üldse ikka tohutu vahega isegi kui sama brändi tooted, rotipoed ostavadki mingit kuradi C klassi viimase piiri peal kraami müüki ja siis hea hinnavõrdlustes võrrelda "identseid" tooteid A mingeid külmutatud köögivilja ja riisi ostsin ükskord lidlist, vist oli liiva täiteks juurde pandud sinna. Muud kraami ka pulli pärast proovinud ja enam ikka ei taha... Majapidamispaberit kannatab osta sealt
Mäletan ehedalt sitsi säästukat, mu kompostikast näeb ka parem välja kui sealne juurikalett oli
Nojah, aga samas ei saa ka nüüd väita, et kui keegi ostab midagi Lidl-st või Aldist või Żabka-st, et see oleks automaatselt kohe 100% kräpp.
Kuigi peaks ütlema, et nt. Stockmannist ostetud banaanid üldjuhul maitsevad magusalt ja on küpsed, samas kui mujalt saab enamasti mingit maitsetut massi (arvatavasti loomasööduks mõeldut ). _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
See kalliduse ja maitse suhe alati paika ei pea, aga viimasel ajal on mul mõned näited olnud, kus see on siiski paika pidanud. Kusjuures ostukoht on olnud sama ehk Barbora (Maxima siis).
Esimene olid kartulid. Tellisin pakitud kartuleid veidi. No nii kehvad ikka. Vesised, hallid ja üldse kehva maitsega. Teillisid kallimad pakitud kartulid. Ilusad kollased ja mitte vesised. Hea maitsega. Ainus miinus, et palju pisikesi seal sees seega koorimine on tüütu.
Ma ei tea mis nende kehvade tootja oli. Paremate ja kallimate tootja oli Laheotsa talu toodang.
Siis veidi vähem drastiline näide eelnevalt jutuks tulnud tuunikalaga. Kuna ma eriline kalainimene pole, siis tuunikala õlis on üks väheseid mida ma ma söön. Kallid Rio Mare omad viivad kelle alla, aga krt nad on kallid. 160g karp maksab üle 5€ ja 3x80g karbikest on ligi 8€.
Samas nt Maxima enda kaubamärk Well Done 3x80g on 4€, aga maitselt jääb ikkagi tugevalt alla ja ei sõltu sellest kas see on omas mahlas, soolvees, päevalille või oliiviõlis. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.