|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Oisu.
HV kasutaja
|
10.08.2026 10:19:07
|
|
|
Seal kindlasti Eesti American short-range tactical ballistic missile varu nüüd upakil
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
10.08.2026 13:15:57
|
|
|
| See on kõrgusepiirik, mille konteiner alla tõmbas ja siis auto külili keeras.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
10.08.2026 13:39:49
|
|
|
Mis point on seda kuskile mujale kui silla ette panna?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
10.08.2026 13:43:56
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Tuul puhub näkku. Ja pidurid on neil ok, aga tee ja ratta vahel on vähe pinda, seega suht kasutud pidurid |
Just nimelt. Tõeline surmariist.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
10.08.2026 13:44:08
|
|
|
link
Paistab, et mõlemal pool silda on. Esimese alt mahtus mingit moodi läbi, teise tõmbas alla.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
10.08.2026 22:45:00
|
|
|
Huvitav, miks sõdurpoiss valis 4 meetrise ava asemel 3,5 meetrise?
Kui saamatud võivad inimesed olla
Oisutamisest asi kaugel. Noor juht roolis, viadukt on põiki teega, eks sentimeetrite mäng.
Kõik, kes seal asjatasid on SAAMATUD
Rekkal õhkvedrustus + rehvides on suruõhk. Rekka toestada ja õhkpadjad tühjaks, rehvid mis vastu maad tühjaks ja olekski rekka jälle ratastel olnud
https://www.facebook.com/reel/1635430668280336
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
11.08.2026 00:40:31
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Blablabla, sorry aga kui näen rida vahetades, et järgmine auto on kuskil km kaugusel mu taga ning hakkan mööda sõitma ja 10 sek pärast juba perses elatakse, sest tullakse mingi +50 üle piirangu siis minu mure see küll pole kui sa seadust rikkuda ei saa. Mina liiklen eeldusega, et inimesed sõidavad piirkiirusega.
Meil pole siin kiirusepiiranguta autobahnid nagu mõni siin ette kujutab endale.
Ma ei tea kui neljarealisel sõit ka närvi ajab siis sõitke lux expressiga rakvere vahet, saate närve kohvi lürpimise ja filmi vaatamisega rahustada.  |
Kui sina liikled 110 km/h (4-realisel suvine liiklemiskiirus) ja teine sõiduk, mis on sinust 1 km kaugusel liikleb sinust 50 km/h kiiremini, siis kulub sinuga kohakuti jõudmiseks 1 minut 12 sekundit. Ehk siis enam, kui 7x kaugem, kui sina väitsid
Selle 1 minuti ja 12 sekundiga oled sina juba ammu möödasõidu lõpetanud. Möödasõiduks kulub umbes 20-25 sekundit.
| udumees kirjutas: |
| Janis kirjutas: |
No täpselt, siis ei peagi. Mõelda vaja mitte nagu udumees
Igale olukorrale omad lahendsed aga kui oma 90se möõdasõiduga jääd tagumist meelega pedereerima nagu udumees (mina seadust rikkuma ei pea), siis lase endale parem kuul pähe |
Meelega? Mina vastupidi meelega ei pedereeri kedagi ja ei lase ennast ka pedereerida. Oma õiguse eest peab sesima.
Soovitan ka teistel - ei tohi lasata ennast maha talluda, sest keegi teine on ülbem.. |
Ma ei ole nii kindel, et igapäevaliikluses iga hinnaga oma õiguste eest seismine on kõikides olukordades kõige mõistlikum tegevus.
Eriti lahe on see, kus seda nn "1,5 meetrise külgvahe" nõuet saab kehva sõnastuse tõttu tõlgendada mitmeti. Ehk siis on võimalik välja lugeda ka seda, et mööda ei tohi küll sõita, kui ei ole võimalik hoida 1,5 meetrist külgvahet, aga mitte kuskil ei ole kirjas, et möödasõidul TULEB HOIDA 1,5 meetrist külgvahet. See, kui miski on võimalik, ei tähenda veel seda, et see on kohustuslik.
26 jalgratturit kõrvuti tähendab umbes 15-20 meetrist rivi. Sellest möödumine asulateel on keeruline.
Samuti on minu jaoks täiesti arusaamatu see, kuidas teatud ühte spordiala harrastavad kodanikud on võtnud endale arusaamise ja eriõiguse, et nad võivad sellega tegeleda avalikel teedel ning eeldavad, et kõik peavad seda taluma. Sry, aga ei pea. Tahad selle spordialaga tegeleda - palun raja vastav taristu ja sõida, palju jaksad.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
11.08.2026 05:05:22
|
|
|
| tsitaat: |
Samuti on minu jaoks täiesti arusaamatu see, kuidas teatud ühte spordiala harrastavad kodanikud on võtnud endale arusaamise ja eriõiguse, et nad võivad sellega tegeleda avalikel teedel ning eeldavad, et kõik peavad seda taluma. Sry, aga ei pea. Tahad selle spordialaga tegeleda - palun raja vastav taristu ja sõida, palju jaksad.
|
Just! Et kui nemad võivad trenni teha avalikel teedel, siis miks ma ei tohi autospordiga avalikel teedel tegeleda? Teen samuti trenni oma reaktsioonikiirusega, tunnetan autovõimeid.
|
|
| Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
2 :: |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
11.08.2026 07:09:35
|
|
|
| Noh, eks seda vingumist kostab igalt poolt. Ka kallite krossimotikate ja ATVde omanikud unistavad, et riik ehk siis kasvõi meie siin enda maksudega võiks neile iga linna kõrvale sõitmiseks tasuta rajad teha.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
11.08.2026 07:14:25
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
| Noh, eks seda vingumist kostab igalt poolt. Ka kallite krossimotikate ja ATVde omanikud unistavad, et riik ehk siis kasvõi meie siin enda maksudega võiks neile iga linna kõrvale sõitmiseks tasuta rajad teha. |
Olles selle teemaga natuke rohkem kursis, siis tegelikkus päris selline ei ole. Motomehed on täiesti võimelised ise oma harrastusega seotud taristut looma ja seda ka ülal pidama. Küll aga unistatakse sellest, et piirkondades, mis enivei ei oma keskkonna mõistes säilitusväärtust võiks selliste mootorsõidukitega liiklemine maastikul lubatud olla. Ja selliseid kohti on Eestis küll ja küll, kus erinevatel põhjustel loomulikku looduslikkust ja liigirikkust säilitada ei saa.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
11.08.2026 09:09:12
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
| Noh, eks seda vingumist kostab igalt poolt. Ka kallite krossimotikate ja ATVde omanikud unistavad, et riik ehk siis kasvõi meie siin enda maksudega võiks neile iga linna kõrvale sõitmiseks tasuta rajad teha. |
Kõik kohad on tasuta radu täis, misasja sa ehitama neile veel hakkad
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
3 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.08.2026 12:18:52
|
|
|
väiksed rattad, vähe amorti, kõrge ja väga ees massikese. pole death wobblet vajagi, et see suurel kiirusel ohtlik oleks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |