praegune kellaaeg 04.08.2026 01:14:00
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
02.08.2026 23:54:26
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| BA79 kirjutas: |
When people show you their red flags, show them your white flag and peace out- Autor teadmata.
Ühesõnaga ma login siit välja ja enam tagasi siia sisse ei tule.
Olge mureta ja õnnelikud, ma ei tülita enam kedagi (Ela ja lase teistel ka elada-minu põhimõte). |
Valetab kurat
Viimane külastus 02.08.2026 17:11:39 |
Ega foorumi külastamine ju keelatud pole. Rohkem on küsimus selles, et mida siin teha ja kas see midagi positiivset ka kommuunile tagasi annab.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.08.2026 22:50:26
|
|
|
kes ja misasja sul ära keelas Janis? vend võttis ja lahkus omal soovil. või no õigemini jah, nagu näha siis tegelikult ikkagi vist ei lahkunud võibolla sa peaksid sama tegema kui nii valus on või hirmsat ebaõiglust siin tunnetad?
igaühe vaba valik ning puhtalt enda otsus missugust juttu ta kuskil foorumis genereerib...või genereerimata jätab. kui ajada liiga palju ja liiga pikalt kahtlast ja paljuski lausa faktuaalselt vale pläma siis ise tekitad omale teatud "kuulsuse" sellega ja eks inimesed panevad tähele ning jääb meelde. lõpuks hakatakse sellele ka tähelepanu juhtima ning asja kohta arvamust avaldama, võimalik et üsna otse ja teravalt. ma ei loe isegi eriti foorumit (tegelikult ikka üliminimaalselt) aga isegi mulle juba puhtalt siit teemast ja viimaselt lehelt jäi mulje, et BA on küllaltki mõttetu targutaja...pealegi tegelikud teadmised paistavad väga algelised ja puudulikud. keegi pole midagi ega ei saakski midagi otseselt ära keelata, avaldati arvamust nende postituste sisu ja vajalikkuse kohta
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
03.08.2026 22:55:20
|
|
|
Millest sa jahud
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|