|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Equinox
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
1 :: |
565 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
23.07.2026 12:44:41
|
|
|
| Mulle meeldib kui on 2 sumpsi. Ilma pole miski auto
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.07.2026 12:57:52
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Markos kirjutas: |
| Elekter on lihtsalt surmigav ja sobib vaid neile, kelle jaoks auto juhtimine on pigem mingi tülikas kohustus. Millegipärast olen ennast tabanud viimasel ajal V8'd piilumast. |
Et sulle meeldib, kui autol on sumps? No selge siis... |
Jah, see käib paratamatult auto juurde, auto, millega sõites tunned, et sa juhid ja saad sellest emotsiooni. Tulevikus on rikas ja tegija see, kes sõidab spm'ga, kõik vaatavad ja imetlevad teda, temast räägitakse lugusid, tema on MEES (või NAINE). Ülejäänud on lihtsalt käpardid, kellelt FSD viib viimasegi käelise tegevuse oskuse.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
23.07.2026 13:03:56
|
|
|
Väga hea ju tegelt, nende oskamatute luuserite pealt saab väga hästi teenida
|
|
   |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
23.07.2026 14:01:21
|
|
|
Päris naljakas kohe lugeda kuidas end muidu ratsionaalseteks nimetavad inimesed täielikeks metslasteks muutuvad ja igasuguse ratsionaalsuse kaotavad kui nende kultusele vastupidiselt julgetakse midagi teha. Vabadus on vaid sõnakõlks nähtavasti.
Seni kuni te ise ei oma neid masinaid ma soovitaks tugevalt kuss olla selle kohapealt kas seal kapoti all peaks ringi liikuma bensiin või elekter.
Ja oma luulud igasugusest "iseloomu" puudumisest elektri puhul tasuks samamoodi prügikasti visata. Sest, et need kommentaarid lähtuvad sisuliselt sama loogika pealt nagu väita, et 1L mootoriga Škodaga maanteel sõitmine võrdub Lotus Elise-ga rajal sõitmisega. Iseloomu ei tee edasi viiv jõud vaid auto tervikuna.
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
23.07.2026 14:04:47
|
|
|
Ise said ka aru mis nüüd kokku kirjutasid? Täiesti seosetu räuskamine
Sa oled nii autokauge kui võimalik, ole parem kuss
|
|
   |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.07.2026 14:41:07
|
|
|
| etk kirjutas: |
Päris naljakas kohe lugeda kuidas end muidu ratsionaalseteks nimetavad inimesed täielikeks metslasteks muutuvad ja igasuguse ratsionaalsuse kaotavad kui nende kultusele vastupidiselt julgetakse midagi teha. Vabadus on vaid sõnakõlks nähtavasti.
Seni kuni te ise ei oma neid masinaid ma soovitaks tugevalt kuss olla selle kohapealt kas seal kapoti all peaks ringi liikuma bensiin või elekter.
Ja oma luulud igasugusest "iseloomu" puudumisest elektri puhul tasuks samamoodi prügikasti visata. Sest, et need kommentaarid lähtuvad sisuliselt sama loogika pealt nagu väita, et 1L mootoriga Škodaga maanteel sõitmine võrdub Lotus Elise-ga rajal sõitmisega. Iseloomu ei tee edasi viiv jõud vaid auto tervikuna. |
Erinevalt sinust olen ma nende maailma vägevatega sõitnud küllaga, vahepeal tuli sealgi piir kätte, kui mingil hetkel on p'se all 707 hobust, siis tekib mõte, et kas ongi kõik, rohkem ju polegi väga kuhugile minna enam, ok on, aga Pagani või Köenisegggggg jääb lihtsureliku käeulatusest lihtsalt välja. Ja see pole lihtsalt palju jõudu, see on brutaalne jõud ja hoopis teise karakteristikaga. Tõttöelda ma mingile Teslavennale küll Hellcati kätte ei annaks, keerab ümber puu kohe. Nüüd, olles sõitnud juba üle aasta elektriga ja paljude teiste elektrikatega on vahe väga selgelt tunda, mis sellel puudu on, iseloom. Teeb oma töö ära, aga fun'i ei paku. Mis sellesse puutub, et "ise neid masinaid ei oma", siis ma ei välista üldse võimalust, et järgmine masin ei olegi enam elektrikas vaid ongi üks "nendest masinatest". Hetkel ongi juba natuke kahju, et oleks võinud natuke raha juurde panna ja LC500 osta, amort praktiliselt olematu, väärtus pigem tõuseb, mina aga olen hetkel elektriga juba 10k miinuses ja seda juba toetust maha arvates. Selle raha eest oleks saanud hooldada, kindlustada ja kütsi tankida niiet vähe pole.
Btw, ratsionaalsus on tugevas sõltuvuses rahalistest vahenditest.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
23.07.2026 17:50:09
|
|
|
Ehh, ise tekitavad siin omale probleemi ja siis halavad, et ei sobi, tegelikult ei taha seda elektrimasinat ja see pole ikka õige asi ja nii edasi, et häda pärast ajab asja ära, aga õige asi ikka pole. Umbes sama nagu mingid homod siin, kes omale naise võtnud, ent siiski mingi kiunumine käib et krt pole ikka õige ja puudub iseloom ja muud jutud, taga sumpa auku ka pole, kuskohast mehist häält kuuleks ja mingeid mehiseid gaase nuusutada saaks, et tahaks ikka seda sumpaga asja tegelikult . Võtke see sumpaga asi omale siis ja sonkige ja kaifige seda nii kus jaksate ja rahu majas, milleks halada siin, tulge kapist välja ja rahu majas .
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
23.07.2026 17:57:26
|
|
|
Markos, seda teavad kõik nagunii, et linnamaasturist (viltuse L-i taha varjuva) Toyotas mingit iseloomu ei ole, ei oma vahet kas seda veab edasi elekter või "iselaadiv hübriid" või vana hea diisel. Peab ikka päras napakas olema, et sealt mingit iseloomu otsid.
Paar kilomeetrit roolis korraks olla ja ole ka muide sama, mis päriselt omada pikalt ja kõigi vigadega koos elada
Ratsionaalsus ei ole seoses rahalistest vahenditest. Rahalisi vahendeid aga saab õigustuseks tuua igasugu ebaratsionaalsustele
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
23.07.2026 18:09:52
|
|
|
Mis häda ajab n-ö tõsiusklike petrolhead'e elektriautode teema all ennast välja elama ja teatama mis on ikka õige auto jne.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 23.07.2026 19:12:32, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
565 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
23.07.2026 19:13:44
|
|
|
Betamax, ole lahke ma parandasin nüüd ära, nüüd saad aru - loodetavasti, muidu oleks päris kahju sinust
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
565 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
23.07.2026 19:25:49
|
|
|
Betamax sinu kiuste ei paranda, las jäävad sind häirima
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
565 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
23.07.2026 19:48:55
|
|
|
Betamax kust sa võtad selle aja ja viitsimise, et iga teema all seosetut juttu möliseda
Ja ma jälle astusin selle sitta sisse
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |