Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Lenovo [ThinkPad] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.07.2026 21:49:27 vasta tsitaadiga

ThinkPadil on põhja peal nööpnõela läbimõõduga auguke. Võta see mobiili SIM-kaardi sahtli eemaldamise jubin ja litsu see sinna auku õrnalt. Kui kui teeb nõksu, siis hoia mõned sekundid all.
Laadija võtta selleks ajaks küljest ära. Mul peaks üks T14s gen 3 originaalaku olemas olema, kui see eelnev lahendus ei aita.
Vantage on Commercial või see tavaline? Commercial näitab rohkem infot.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.07.2026 21:55:59 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
ThinkPadil on põhja peal nööpnõela läbimõõduga auguke. Võta see mobiili SIM-kaardi sahtli eemaldamise jubin ja litsu see sinna auku õrnalt. Kui kui teeb nõksu, siis hoia mõned sekundid all.
Laadija võtta selleks ajaks küljest ära. Mul peaks üks T14s gen 3 originaalaku olemas olema, kui see eelnev lahendus ei aita.
Vantage on Commercial või see tavaline? Commercial näitab rohkem infot.

Nõel tehtud ka...seda äri ei tea...aga kõik ülejäänud on ok....

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.07.2026 21:59:20 vasta tsitaadiga

Microsoft Store'ist saad tirida. Seal on kaks versiooni.
Mõne teise USB-C laadijaga oled proovinud? See konkreetne läpaka laadija muid asju laeb?

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.07.2026 06:31:45 vasta tsitaadiga

Jup, laadija laeb samsat ja mu aifõuni
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.07.2026 07:26:04 vasta tsitaadiga

mina sain commercial vantage st teada, et aku temperatuurist aru ei saa. lahendus oli see, et masin läks sinna tagasi kust tuli.
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 20.07.2026 15:00:37 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Emaplaadil viimane FW peal. Kuna sellele emaplaadile juba ammu uuendusi ei tule, siis lepin olukorraga ja pean seda lihtsalt tüüpveaks mida lahendada ei saa.

On juhuseid, kus downgrade asjad tööle on pannud.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.07.2026 15:39:50 vasta tsitaadiga

https://laptopmedia.com/series/lenovo-g500/
juba see, et kellelgi selline G500 kuskil veel mingisutust pilti näitab on omamoodi väike ime. tegemist on konsuumer klassi pilliga mis peaks juba kolmandal ringil olema..

Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 20.07.2026 16:30:21 vasta tsitaadiga

rex, Selle jama esinemise pärast ma FW uuendasingi. Ei aidanud. Tavaliselt hoian arvutit sees, vajadusel panen sleepi, restartimist väldin niipalju kui võimalik, sest masin tuleb aeglaselt üles (Ubuntu 24.04 LTS on mahukam kui arvuti ostmise ajal installeeritud mingi Ubuntu 16 või 18, nendega lippas palju kiiremini).
Kahjuks on 18.xx distro liiga vana ja enam ei kõlba kasutamiseks.
laurx, Ma tavaliselt hoian oma tehnikat ja kasutan niikaua kuni ressurss ammendub. Sellel Lenovol kusjuures olen iseseisvalt (Küll Youtube abiga) ka LCD ekraani vahetanud, sest ühe õnnetu juhuse tõttu kukkus läpakas laua pealt maha kui toitejuhtme otsa komistasin. Endalegi üllatuseks elas kõvaketas kukkumise üle aga LCD tõmbas triibuliseks. Sain sugulaselt Sama seeria Lenovo doonoriks (tollel emaplaat andis saba, aga LCD display oli korras).
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.07.2026 16:36:19 vasta tsitaadiga

..ja minu käest said vist "i" prose.
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 20.07.2026 17:03:38 vasta tsitaadiga

laurx, Tänud sulle veelkord selle eest. thumbs_up.gif Prosevahetus koos termopasta vahetusega oli mul ka esmane- pole varem sellist asja teinud. Tõsi, oma esimese PC (Microlink Christmas Classic Win98SE peal) lauaka sisu tõstsin ka ümber omal ajal suuremasse korpusesse kui investeerisin lisa CD/DVD kirjutajasse ja ostsin ka lisa HDD, aga lauaarvuti puhul on nende tööde tegemine lihtsam. Tänapäeval muidugi on ka sülearvutite enamlevinud komponendid nagu mälud ja kettad vahetamine lihtsam, kui 20 aasta vanuste läpakate puhul mil millegi kättesaamiseks tuli pool sülearvutit laiali lammutada. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Lenovo [ThinkPad] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.