praegune kellaaeg 19.07.2026 14:32:50
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Winterwind
One

|
18.07.2026 18:59:54
|
|
|
Ei saa sellest kuusalu grossi poe loogikast aru.. Kuidas saavad tooted mida palju ostetakse koguaeg otsas olla..
Ma ei mõtle, et korraks pole ja siis tekib aga näiteks hartwalli sidruni longerot pole juba 2+ kuud, koffi sama asja kuu+, lisaks on alecoqi sama asja ka vaid paariks päevaks ja siis tühjus.
Ok see selleks aga nah, et neljaoäeval kell 18 on poes kaks pakki jääd, reede on kaubapäev ja lihtsalt ei tellita jääd. Ei tea tõesti kes see loll nii külmade olmadega jääd tarbib.
Salvesti tatrapudru lihaga silt oli ka mingi 3 kuud väljas ilma, et toodet kunagi tellitud oleks. Lõpuks koristati silt lihtsalt ära selle asemel et tellida.
Kui töötajatelt küsida, et äkki saaks asju tellida siis öeldakse et juhataja otsustab.. äkki palkaks mõne pädevama vms?
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
18.07.2026 19:20:51
|
|
|
Töötajaid pole
AI soovitab, jne...
Rimis oli mingi taani vorst, viilutatud ja pakendatud ilusti suletavasse plastpakki. Maitselt väga hea
Pakend ka taaskasutatav kuna alla pressitu PET märge. Kaanel polnud, nii et see pool läheks raisku.
Mis oli veel hämmastav, see pakend ei tahtnud kohe ära laguneda...meil tundub, et pakendid aruledalt õhukeseks aetud
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
0 :: |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
18.07.2026 19:27:12
|
|
|
| Ausalt öeldes ma mingist kolkapoest isegi ei loodaks leida sellist asja nagu jää, niiet isegi hästi. Ise imestan et see aasta pole mitte kusagil Salvesti külmsuppi "Suvi", see on üks vähestest nende purgitoodetest mis mulle meeldis. Kas nad ei tooda seda enam või, või on poodidel mingi boikott külmsuppide suhtes see aasta?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.07.2026 19:37:21
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Töötajaid pole
AI soovitab, jne...
Rimis oli mingi taani vorst, viilutatud ja pakendatud ilusti suletavasse plastpakki. Maitselt väga hea
Pakend ka taaskasutatav kuna alla pressitu PET märge. Kaanel polnud, nii et see pool läheks raisku.
Mis oli veel hämmastav, see pakend ei tahtnud kohe ära laguneda...meil tundub, et pakendid aruledalt õhukeseks aetud  |
Uue emafirma omatoodang. Proovi Sallingu toorsuitsupeekonit. Loobusin pärast selle proovimist Rimi Smart peekonist
Sallingu lihatooted on üllatavalt head ja ma siiralt loodan, et need "söövad" Rimi enda Poola, Läti, Leedu lihamassi jura välja.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
18.07.2026 19:46:46
|
|
|
| netcat kirjutas: |
| Ausalt öeldes ma mingist kolkapoest isegi ei loodaks leida sellist asja nagu jää, niiet isegi hästi. Ise imestan et see aasta pole mitte kusagil Salvesti külmsuppi "Suvi", see on üks vähestest nende purgitoodetest mis mulle meeldis. Kas nad ei tooda seda enam või, või on poodidel mingi boikott külmsuppide suhtes see aasta? |
Grossis on see küll koguaeg olemas olnud.
Ja töötajaid pole vähe vaid pigem rohkem kui varem.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
18.07.2026 20:49:08
|
|
|
Jäägri pubi Põlvas
Pole 20a nii head sööki saanud.
10 eur shnitsli praad, 12 eur prantsuse moodi. Suur ja maitsev
Soovitan!
Betamax, oled käinud?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 664 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|