praegune kellaaeg 14.07.2026 11:30:16
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Fuz
Kreisi kasutaja

|
14.07.2026 10:31:53
Nuputelefon lapsele? |
|
|
Tere! Laps läheb sügisel esimesse klassi ja oleks telefoni vaja. Ma olen see halb lapsevanem, kes ei taha nutikat kohe osta ja tekkis mõte nuputelefon osta. Kas mõnel sellisel on ka variant nö lapse asukohta jälgida? Esialgu võiks see võimalus olemas olla ikkagi, muidu ma ei poolda üldiselt seda jälgimist, on nagu veider, kui perepea jälgib oma naist ja kõiki muid pereliikmeid ka
Igaksjuhuks mainin, et kell on hetkel olemas, aga no see on ikkagi siuke poolik asi.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
14.07.2026 11:29:02
|
|
|
Mõtle ka variandi peale, et kõige odavam nutikas. See koormatakse kiirelt mängudega üles,
läägab igatepidi ja on oht, et ununeb üldse kuhugi koti põhja. Mis muidugi omakorda võib viia selleni,
et ei saa last kätte kui vaja oleks.
Ehk tegelikult miski ei päästa lapse kasvatamisest. See ei ole moraali lugemine vaid omad kogemused.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|