|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dijital
HV Guru

|
07.07.2026 17:36:02
|
|
|
Kas mingi valemiga on võimalik FB seadistada sedasi, et postituste juures näidatakse kohe kõiki kommentaare, mitte mingit suvalist valikut? Jube tüütu seda iga postituse juures kogu aeg valida.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
07.07.2026 19:05:24
|
|
|
| Ma sooviks nii, et erinevad postitused oleksid ajalises järjekorras.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.07.2026 19:11:28
|
|
|
See olekski ainuõige ja vajalik featuur. Milleks need muud?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
07.07.2026 19:25:37
|
|
|
No täpselt. Muidu on pudru ja kapsad, täiesti pointless keskkond. Lampi kuu vanuseid viskab sisse jne
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.07.2026 19:37:19
|
|
|
Kõik on selleks, et sa rohkem klikiksid
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
07.07.2026 23:50:16
|
|
|
jeesus188,
Mina olen Sotsiaalmeedia kasutamisel jõudnud selleni, et ei skrolli ega kliki esilehe esimest ettejuhtuvat postitust, meemi näen, aga ella ei keri, st väldin niipalju kui võimalik. Ainult Messengeri aknas vestlen kellega vaja. Asi on suisa nii kaugele läinud, et üritavad panna inmest kuidagi reageerima: Millest täna mõtled jutumullikese sees, ehk kasutavad nüüd graafikat ja meelitavad igatepidi. Iga sõnumi juures märge: kas tahad midagi veel sõbrale kirjutada? Vastad? jne. Mingil veidral kombel Linuxi ja Windowsi Näoraamatu veebis FF-is täiesti erinevad kasutajakogemused. Linuxi omas surub nüüd igasuguseid küitlusi peale aga ma ikka kangekaelselt ignoreerin.
Isegi kui passiivsus peaks päädima konto sulgemisega siis taga nutma ei hakka. Niikaua kui kasutatakse AI-d, ma lihtsalt ignoreerin. Ma tahan ise valida kuidas mida kirjutan, seda enam et postitamisel kehtivad teatud reeglid nii, et sõnavabadus tegelikult on mingil määral piiratud ning tsenseeritud, et parem ongi mitte olla aktiivne. Selle kohta on isegi olemas meem: Millest mõtled? Inimene vastab: Ära küsi millest ma mõtlen, sest see mida ma mõtlen ei vasta kommuuni reeglitele!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
08.07.2026 00:19:12
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
| Isegi kui passiivsus peaks päädima konto sulgemisega siis taga nutma ei hakka. |
Ei hakka keegi kontosid sulgema. Mul on FB ja X kontod algusest peale (avasin kontod 2014 juunis) sisuliselt 100 % passiivsed ja pole midagi kinni pandud. Teiste solgitorudega pole veel viitsinud liituda ja vist ei viitsigi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
08.07.2026 02:31:36
|
|
|
vigurvänt, No kui võtavad vastu otsuse, et passiivseid kes reklaame ei vaata (alla ei skrolli) siis pole sellist kasutajat neile vaja. Kõik loevad tänapäeval nii klikke kui ka püüavad kõiki andmeid inimese kohta teada saada ja see läheb süsteemiga pikas perspektiivis vastuollu, et nad investeerivad, näitavad reklaame aga kasutaja ignoreerib, ei kliki ehk ei too neile tulu.
Näoraamatut lubati kunagi 100% tasuta igaveseks. Tegelikkuses murdsid oma lubadust sest reklaamivaba kasutuse eest tuleb maksta. Mida tulevik toob, näitab aeg aga igal juhul miski pole igavene, ka müügipoliitika ning kasutustingimused muutuvad teatud aja tagant.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|