praegune kellaaeg 07.07.2026 22:02:40
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
07.07.2026 13:48:52
|
|
|
vRAM kasutuse osas olen ma ise vist kõige optimistlikum, sest selle kastuse optimeerimise osas on juba mitemed huvitavad research paperid väljas ning on ainult aja küsimus, millal need kasutusse jõuavad ning gddr use peaks siis kukkuma.
SSD osas, on vähe küll, aga konsooli vennad ise on võidelnud ja tõestanud siin viimased 10a aastast, et palju mänge pole vaja ning inimesed mängivad nii või naa paari mängu korraga ning paar mängu mahuvad kenasti ära. 99% kordadest.
Seega kind of mõttetu probleem, rohkem mugavuse küsimus.
Puldi osas, muidugi võiks olla, aga samas, kui sul on pult millega juba rahul oled, siis kind of nice, et saad osta konsooli soodsamalt ilma puldita, mida vb ei tahagi.
LAN liides on viimane asi, mille pärast pead vaevata. 99+% inimestest ei kasuta 1G-gi ära. Jah aegunud port, aga pärismaailmas kindlasti mitte probleemne. Veen enam, kui sa aastas paar mängu mängid ja pidevalt installimisega ei tegele.
Mis kõik ei muuda SMi kuidagi hea hinna/kvaliteedi suhteda seameks. Ei, see on endiselt pekkis.
Aga kõik need asjad on kind of arusaadavad ja ei ole enamikule tegelikult probleemsed.
Hinna üle pole pointi viriseda, sest see on täpselt nii soodne, kui parasjagu võimalik oli.
Mulle väga meeldiks, kui valve pakuks stripdown versioone kuni selleni välja, et osta ainult ümbris ...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
07.07.2026 14:49:32
|
|
|
Aeron, mis sa selle ainult ümbrisega teed kui sinna sisse läheb ainult Valve enda eritellimusel tehtud emaplaat?
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|