praegune kellaaeg 30.06.2026 19:30:36
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
30.06.2026 16:41:07
Nuputelefon, mille klahvilukk on pikema või regullitava ajaga |
|
|
Esivanemale oleks vaja nuputelefoni, mille klahviluku pealepaneku aeg oleks pikem, kui 3 sekundit. Või millel seda aega saab näiteks 10 sekundini sättida. Inimesel on käed parkinsonist juba nii kobad, et 3 sekundiga ta tavaliselt klahvilukku peale panna ei suuda. Praegune luts on selline, millel klahviluku paneku aega sättida ei saa, vähemalt menüüdest ma ei leia midagi. Inimene kasutab seda ilma klahvilukuta, aga nii on jama. Taskus kipub telefon siis oma elu elama ja on ka kõnesid teinud.
Teine variant oleks väga tuimade klahvidega telefon, mis taskus muljumised rahuga üle elab. Aga inimesel on käed nii läbi, et ma ei ole kindel, kas ta neid nuppe vajutada suudab. Nutikaid vist ärge soovitage. Tal on juba paar aastat varuks ka Samsungi nutikas ja puutetundliku ekraani käsitsemisega on probleeme. Mõnikord ei taba sõrmed näiteks kõne vastuvõtmise ikooni.
Hinnaklass oleks kuni 100 eurot. Üle selle ta ostma ei nõustu. Mul pole piisavalt ressursse, et talle kallim aparaat osta.
Hea on, kui on Tartu poodides olemas.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
30.06.2026 16:45:17
|
|
|
äkki mingi klapiga telefon, see oma elu elama taskus hakata ei tohiks ilma klahvilukuta. võinoh need flip telod võtavad klapi avades/sulgudes ise vist luku peale ja maha
_________________ ツ |
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
30.06.2026 17:59:00
|
|
|
Liugnupuga klahvilukke on ka olemas. Aga klapiga telefon vast tõesti kõige lihtsam.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 901 loe/lisa |
   |
1 :: |
675 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
30.06.2026 18:52:38
|
|
|
Klapp on ennast tõestanud sellises olukorras, ei pea ka meeles pidama kuidas lukk peale ja maha käib
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
30.06.2026 19:15:27
|
|
|
ise ka käin naabri tädi tihti aitamas seoses sellega. Hetkel miski myphone või asi, head suured klahvid ja muidu lihtne aga see klahvi lukustamise aja muutmine jah puudub. Muidu ta 90+ jne ja saab iseenesest aru mida vajutada aga mingitel hetkedel on täiesti null ja siis kirjutan tal paberile, et mida vajutada jne. Klapiga äkki ka hea aga mul antud juhul see, et telefoni peab saama kaela riputada, et see aas peab telefonil olema, ja talle jutu järgi jääb klapiga asi ka suureks käes. Vanainimene selline pisut pudenäpp ja kaua seda klappi seal jagub sedasi. Eks ta selline loll rha kulutamine ja otsimine on, et mis siis õige.
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|