Ma sain aru, et VR tuleb aga hiljem. Igatahes ootame võibolla tuleb midagi head. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Graafika osas ei jätnud head muljet aga EA's alles. Samas selle rooliga videost tundub, et päris ehe ultra wide tugi ja ei venitata ekraani äärtes nagu enamus mängud. Kui see tõele vastab, siis vb isegi huvi proovida oma 49" UW peal _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tänasest sii Early Access väljas. Peab nüüd vaatama mis ülevaated räägivad. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Esmamuljed X-s on ainult head olnud inimeste poolt. Üritan täna järgi proovida kuigi rooli pole.
Graafika ja juhitavus pidi ülihea olema _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Võtsin suht kohe ligi selle kuna olen suur rallimängud fänn ja lisaks kõigele Assetto fänn. Peab mainima, et väga nauditav on see mäng, autode raskus tuleb väga hästi esile näiteks ja üks üllatav osa oli kui mõnus on tagaveolistega lasta seal mängus.
Sain lõpuks "demo" versioonile käpad peale.
HOLY SHIT.. see asi on reaalselt hea aga vist vaid kaks erinevat maad mille vahel mõned erinevad rajad?
Ülimalt hea juhitauvus mida saab kindlasti veel paremaks tuunida.
Auto tundub veidi kahtlase füüsikaga olema kui üle kändude asjade sõita, veidi nagu õhupall aga enamus ajast siiski tunned, et masin on raske ja püsib teel.
Metsikult meenutas vanu WRC mänge PS2 peal juhitavus jms RBR ja graafika... 2025!!
Kerge klõps kui filmisin uut molli _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Versioon 0.5 väljas. Lisandus Kreeka ralli ja füüsikat muudeti.
tsitaat:
New Content
- New Location: Rally Greece
Features 2 brand-new, unique Special Stages with 12 total layout variants.
Includes 22 km of high-fidelity, laser-scanned roads spanning 509 meters of elevation change.
- Added dedicated "Rally Weekend" presets tailored specifically for Greece.
- New Multiplayer Online Mode featuring both official and user-generated custom lobbies.
- Core Physics Overhaul: Deployed a major physics update for all vehicles and terrains, highlighted by the introduction of the gravel bulldozing effect.
- Assetto Corsa Rally Events:
Added 2 new event groups featuring 24 fresh events to explore the new locations.
Added 8 new snow-condition events for the Alsace and Wales regions.
- New official partners added to the drivers' profile sections.
Cars
- Cockpit Dynamics: Added realistic vibrations to interior cockpit elements for enhanced immersion.
- Bug Fixes: Resolved various vehicle-specific issues and bugs.
Physics
- New Ideal Line Feature: Supports multiple corner widths to enhance realism. The line now dynamically widens through turns. This is currently active in Greece and will expand to other stages in future updates.
- Comprehensive Tire Model Improvements:
Revised Peak Slip Angle Formula: Adjusted as a function of load to narrow the variation range. This increases the performance impact of the inner tire, ensuring it acts as a functional gripping tire rather than just a dragging scrub tire.
Revised Load Sensitivity Formula: Enhanced stability under high loads. The formula now dynamically scales based on tire pressure and actual contact patch dimensions.
Refactored Surface Recognition: Every tire now utilizes a dedicated parameter set for each surface type. Individual surfaces can also apply unique modifier overrides to these baseline sets.
Revised Camber Properties: Both camber angle and camber thrust effects are now dynamically load-dependent.
Revised Contact Patch Calculation: Increased sensitivity to camber angles. Excessive camber will now actively reduce longitudinal grip.
Added Bulldozing Effects: Introduced longitudinal and lateral bulldozing physics on soft surfaces. Lateral bulldozing increases with tire slip and decreases with excessive camber. The overall effect scales with specific surface conditions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.