|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.06.2026 10:37:59
|
|
|
| oi õudu. Samas kui mulle seda ehitaja ütles Eesti suurima infra projekti puhul selle lause, et küsisin sealt....soovitasin tal 2 seadet osta ja ülejäänud rendist võtta. Igasugu loogikast olid need gpt arvutused küll väga väga kaugel...
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
13.06.2026 10:41:00
|
|
|
| laurx kirjutas: |
Kuidas lasta alla oma maine kui tõsiselt võetav inimene?
Alusta lausega "Aga tsättgeepetee ütles..." |
Akkermann - mis maine ?
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
13.06.2026 12:51:27
|
|
|
ää, üldista igasugu " aga tsättgeepede ütles seda " inimestele.
koostööpartneri juures proovis klient mitte vöga ammu vaielda oma auto parandamsie üle, et meeleheitel koduperenaiste meelelahutaja oli jauranud, et just see plokk annab viga kuigi konkreetse auto konfiguratsioonis see plokk ja komponendid olid puudu. üsna tuline jauram oli.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista. |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.06.2026 21:06:48
|
|
|
Eesti farmerid peaks clarckson farmi selle hooaja kolmandat osa vaatama.....siis nad ehk ei nutaks nii palju.
Lisaks võiks Tartu kesklinna 10 farmi vähemalt püsti panna
Soovitan vaadata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
13.06.2026 21:59:45
|
|
|
| See linnafarm oli lahe jah. Aga sellist raha vist eesti farmeril pole nagu Clarkson saab kulutada. Või Hollandi hightech tüüp.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.06.2026 22:17:59
|
|
|
kusagilt tuleb alustada
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
14.06.2026 00:06:52
|
|
|
| see sugude küsimus on tagajärg. põhjus on selles, et kuskil olid sitad lapsevanemad. |
Ma soovitaks selle statementiga nüüd ikka kohe väga-väga palju tagasihoidlikum olla. Maailmas on väga palju muutujaid, mille sõltuvus ei ole üldse seotud sellega, kas sa oled lapsevanem või mitte.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.06.2026 10:05:53
|
|
|
| Rasmus kirjutas: |
| see sugude küsimus on tagajärg. põhjus on selles, et kuskil olid sitad lapsevanemad. |
Ma soovitaks selle statementiga nüüd ikka kohe väga-väga palju tagasihoidlikum olla. Maailmas on väga palju muutujaid, mille sõltuvus ei ole üldse seotud sellega, kas sa oled lapsevanem või mitte. |
Bioloogiliselt on inimesel ikka kaks sugu. Mingi mutatsiooni tõttu ei pruugi alati riistvara ja tarkvara vastavuses olla, hää küll saame tinglikult veel 2. Aga need ülejäänud 96 100-st on lihtsalt luul. Kui ma tahan ennast näiteks lambivarjuna identifitseerida, siis see ei muuda fakti et olen heteromees. Vanemad võiks sellised asjad ikka lapsele selgeks teha.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.06.2026 10:12:48
|
|
|
| Et ei tohi tunda tundeid ega nii nagu päriselt tahan?
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.06.2026 10:42:39
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Et ei tohi tunda tundeid ega nii nagu päriselt tahan? |
Keegi ei saa seda keelata kui sul näiteks tojoota kardaani vastu erilised tunded on. Aga see ei muuda fakti, et sul on kaks kromosoomi ning 2xY on välistatud, seega kaks võimalikku sugu.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.06.2026 10:44:22
|
|
|
Nojah, aga kui keegi tunneb peas väga teistmoodi? Näitad fakte ja siis kohe peab "õigesti" hakkama tundma?
Nii neid igasuguseid soodasid toodetaksegi kui ei lubata end õigel hetkel väljendada. Selline faktimees ilmselt annab tappa ka lapsele kohe sellise asja eest
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.06.2026 12:34:43
|
|
|
minu kui lapsevanema asi on lapsele korraldda algusest peale heakohane ja selgitatud arusaam ühiskonnast, selle koostisest, toimimisest. on poisid ja on tüdrukud. mina ei ole näiteks teinud seda meeste tööde ja naiste tööde asja. ma olen näidanud, et kõik võivad kõike teha, kõik teevad kõike aga on asju, mida on lihtsam teha kas tüdrukutel või poistel. kõik tüdrukud on tahtnud olla tüdrukud - riietuda vastavatl, teha tüdruku asju. üks tütar on teisest / teistest füüsiliselt aktiivsem - talle meeldib poistega joosta ja mürgeldada - mängida poiste mänge.aga ta on tüdruk. samuti meeldivad talle tehnoloogia õppe need osad mis meenutavad poiste käsitöö tundi. kui tal peale seda kõike tuleb tahtmine hakata sootuks, tooli jalaks, ukselingiks, prügikastiks siis see on tema vaba valik- leidku omale koht kus ta seda teha saab ja tehku.
kui sa lased sellel asjal isevoolu teed minna kohe algusest peale, esiteks leiab laps ise omale mingi " meelepärase reeglite kogumi" ning hiljem sealt pealt ka mingi " filosoofia" . kuna lapsevanem ei ole mitte midagi teinud selleks, et lapsel see oleks, ongi moodne olla moodne - ma ei oska olla tüdruk / poiss / mees / naine , sest kodus on kaks pikakarvalist kera, kelle hallidel dressidel on lisaks pruunile triibule kas sinine või roosa triip, kes on ühtemoodi karvased ja pole vahet kas woldist " telli kakarone" vajutab tahvlis 1 või teine rasvane pöial. moodsates programmeerijaperedes olen sellist asja tuttaqvatel siin näinud. ühes peres on kõik kolm tütart selle " aga ma olen sootu blabla" teema läbi käinud. teine rong läheb parajasti minema. tütrel on 5 ndas klassis klassiõde, kes nüüd veibi tuppa tassis ja sealt kohe kohe on mingi selline asi tulemas, sest kodus pole 12 aastat kedagi olnud, kes ennast kehtestaks. ametnikud on sekkunud aga kodus ema on isa peenelt alla lasknud ning kõigile katsetele korraldada vee peale tõmanud. nüüd isa istub kodus klapid peas ja ignoreerib. ema ostab tütart veibiga koolis käima.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
viimati muutis laurx 14.06.2026 12:35:50, muudetud 1 kord |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
14.06.2026 12:35:19
|
|
|
Kuskil USAs oli ka mingi autoroolis kerge omamoodi noormees, kes politseile identifitsseris ennast koerana (roolis) ja "omanik" kõrval filmimas ning ei allunud korraldustele.
Politsei selle lollusega pikalt ei keerutatud,. Kui mainiti, et kutsuvad loomapüüdjad ja saab süsti ja viiakse marjupaika ära, siis olid mõlemal suud kinni
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 464 loe/lisa |
   |
7 :: |
361 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
14.06.2026 23:36:28
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Rasmus kirjutas: |
Ma soovitaks selle statementiga nüüd ikka kohe väga-väga palju tagasihoidlikum olla. Maailmas on väga palju muutujaid, mille sõltuvus ei ole üldse seotud sellega, kas sa oled lapsevanem või mitte. |
Bioloogiliselt on inimesel ikka kaks sugu. Mingi mutatsiooni tõttu ei pruugi alati riistvara ja tarkvara vastavuses olla, hää küll saame tinglikult veel 2. Aga need ülejäänud 96 100-st on lihtsalt luul. Kui ma tahan ennast näiteks lambivarjuna identifitseerida, siis see ei muuda fakti et olen heteromees. Vanemad võiks sellised asjad ikka lapsele selgeks teha. |
Ma ei pidanud üldse seda silmas, vaid seda, et lapsevanema mõju lapse kujunemisele on küll olemas, aga mitte ainult. TEatud arenguetappidel kujundavad lapse väärtusruumi ja minapilti lisaks väga paljud muud tegurid ja lapsevanema vastutus võib osutuda kõrvaljärguliseks.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|