Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Lisaseadmed ja varuosad süle- ja tahvelarvutitele »  M: Lenovo t470s projekt :: Asukoht: tartu / smartpost / omniva / .. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.06.2026 20:14:48 M: Lenovo t470s projekt :: Asukoht: tartu / smartpost / omniva / .. vasta tsitaadiga

üks eemaldatud ekraaniga t470s tahab uude koju. Arvasin, et mul on seda ekraani aga pole. kadus ka tahtine tegeleda.
arvuti millelt on ekraanikorpus eemaldatud aga alles, sest ma arvain, et pistan sinna sisse uue ekraani ja panen kokku tagasi. (t450s pealt tulnud ekraani kinnitused ja pistikud on samas kohas aga pistiku mõõt on teine ja flex sisse ei istu)
emaplaat: i7-7660u, 8gb ram onboard, SSD läks teise arvutisse ära. laadijat kaasa ei tule.
id kaardilugejaga versioon. mitte kõige koledam rootsikeelne valgusega klaviatuur. HDMI otsast näitas pilti ja buutis üles. kaks akut on sees aga ma ei saanud vaadata mis seisus need akud on - POST imisel ei ütle, et akud hapud oleks.

40+ post ja sinu varuosadoonor.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Lisaseadmed ja varuosad süle- ja tahvelarvutitele »  M: Lenovo t470s projekt :: Asukoht: tartu / smartpost / omniva / ..
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.