praegune kellaaeg 02.06.2026 12:21:26
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
kriton
HV kasutaja
|
02.06.2026 09:23:09
Failide taastamine telefonis |
|
|
Tere!
Kas keegi omab kogemust/oskust või teab kedagi soovitada taastamaks telefonis olevaid faile. Nimelt peale tehase andmete taastamist kadusid perepildid telefonist. Kas neid on võimalik kuidagi taastada? Telefon ise OnePlus.
Iga info või pakkumine on ok.
Parimat
Kriton
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.06.2026 10:01:14
|
|
|
Kui õigel ajal ei varundanud, siis pead nüüd uued pildid tegema. Ja varundama.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
02.06.2026 10:04:18
|
|
|
Minu teada telefonist nii taastada ei saa. Kui n-ö backup'i pole pilve tehtud siis on need pildid kahjuks läinud.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
02.06.2026 11:09:11
|
|
|
Kodus põlve otsas vast jah suhteliselt lootusetu. Aga nagu mina aru olen saanud, siis (riiklikele) nuhkimisasutustele müüakse/renditakse hirmkalli raha eest säherdust tarkvada, mis telefonidele praktiliselt piiranguteta ligi pääsevad. Kas meil siin on, selles ma veidikene kahtlen.
Reaalselt ainuvõimalik on pere uuesti kokku kutsuda ning pildistada.
Aga kui igav on, võid näiteks kasvõi https://www.mobiledit.com/ vaadata. Ja säherdusi on veel, kõik samamoodi kasutud.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|