Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  NVidia Shield arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist versiooni omad?
Shield 2015 16GB
8%
 8%  [ 4 ]
Shield Pro 2015 500GB
0%
 0%  [ 0 ]
Shield 2017 16GB
10%
 10%  [ 5 ]
Shield Pro 2017 500GB
2%
 2%  [ 1 ]
Shield 2019 8GB
4%
 4%  [ 2 ]
Shield Pro 2019 16GB
74%
 74%  [ 35 ]
hääli kokku : 47

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markos
HV veteran

sõnum 27.05.2026 20:58:55 vasta tsitaadiga

Google Streamer, Telia äpp töötab 100%, Plex, ja muud jutud ka. LAN ühenduse võimalus lisaks wifile. 4K, pult on ka väga mõnus kasutada ja sec kaudu juhib sellega pmst kogu kupatust. Passthrough osas on siin piike murtud küll juba, rohkem ei viitsi.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 28.05.2026 19:22:52 vasta tsitaadiga

Markos, Kasutasin crtl F, ei leidnud ühtegi piiki mida on murtud.
1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.05.2026 08:31:18 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Markos, Kasutasin crtl F, ei leidnud ühtegi piiki mida on murtud.

Siit algas arutelu https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11758891#11758891

Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 29.05.2026 19:15:08 vasta tsitaadiga

Google.com andmetel ei ole Google TV Streameril DTS.X'i ja Truhe HD'd - minu jaoks suur miinus, paljud filmid kasutavad seda. Lisaks vaatasin, et mu praeguse Xiaomil on parem CPU kui google omal ja Xiaomi ei saa Remux failidega hakkama, seega ei hakka 110€ kulutama, et jälle testida. Seega tundub, et ikka jääb ainult shield pro.

viimati muutis SilQ 29.05.2026 20:33:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.05.2026 19:22:04 vasta tsitaadiga

Shield Pro siiani filmi-entusiasti jaoks üks parimaid valikuid, tänu laiale formaatide toele, AI upscale-le ja gigabit LAN-ile. Hankimisega võib raskusi olla.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 29.05.2026 19:24:40 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Shield Pro siiani filmi-entusiasti jaoks üks parimaid valikuid, tänu laiale formaatide toele, AI upscale-le ja gigabit LAN-ile. Hankimisega võib raskusi olla.

Saksast saab 204€'ga, ilmselt tellin ära. Kahtlane on see 2019 riistvara, aga mis teha, Xiaomi pult peksab segast.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.05.2026 19:28:40 vasta tsitaadiga

Ma ei laseks sest 2019-st end segada. Siiani parem kui paljud uuemad seadmed icon_smile.gif

Mul on originaal mudel, üle 10 aasta vana, mängib siiani kõike, mis mul vaja.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 30.05.2026 06:58:43 vasta tsitaadiga

Ega sertifitseeritud android-tv OS-iga seadmeid, millel raudvaraline dts ja kadudeta heli passthrough tugi, väga polegi. Kindla peale minek on Shield, Mibox-id või Homatics Box R 4K Plus misiganes logoga karbi peal.
Elisa "preemium" meediamängija on vist viimase põhjal, järgmine nädal satub näppude vahele ja testin ära. Shield ja xiaomi tv boksid lasevad kenasti kõik heliformaadid puutumata ressi edasi.

Milline mibox 110 eur maksab? Kõige värskem on hetkel 65. >100mbit remuxe mängis mul ka vanem mibox probleemideta, pult on muidugi neil kõigil saast.
Sellegipoolest soovitan shieldi, vanusest olenemata on kiirem, võimekam. Kaasaegseid, nt AV1 koodeki tuge pole, aga ei ole määrav miinus.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.05.2026 07:34:14 vasta tsitaadiga

ps. Telia, Elisa boks lasevad Dolby Atmost kenasti läbi.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 30.05.2026 08:08:38 vasta tsitaadiga

Kadudega DD+ polegi probleem, vaid trueHD ja dts-HD MA.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.05.2026 08:14:41 vasta tsitaadiga

tofay kirjutas:
Ega sertifitseeritud android-tv OS-iga seadmeid, millel raudvaraline dts ja kadudeta heli passthrough tugi, väga polegi. Kindla peale minek on Shield, Mibox-id või Homatics Box R 4K Plus misiganes logoga karbi peal.
Elisa "preemium" meediamängija on vist viimase põhjal, järgmine nädal satub näppude vahele ja testin ära. Shield ja xiaomi tv boksid lasevad kenasti kõik heliformaadid puutumata ressi edasi.

Milline mibox 110 eur maksab? Kõige värskem on hetkel 65. >100mbit remuxe mängis mul ka vanem mibox probleemideta, pult on muidugi neil kõigil saast.
Sellegipoolest soovitan shieldi, vanusest olenemata on kiirem, võimekam. Kaasaegseid, nt AV1 koodeki tuge pole, aga ei ole määrav miinus.

110€ boxi all mõtlesin seda.
Täpselt see sama Xiaomi box mul ongi ja minul kõiki Remuxe ta puhtalt ei mänginud. Läägas menüüdes liikudes ja osad filmid tõkkasid ja keerutas alla ratast (failid reeglina 100gb juures). Lisasin talle ka välise võrgukaardi, et välistada wifi läbilase, aga paremaks see tegi, aga ei lahendanud 100%. Lõpuks asendasin selle töö eraldi MiniPC'ga. Aga ta juba niisama menüüdes läägab kui liikuda androidi sees (tehase seadete taastamist olen ka teinud) ja pult vahel ei reageeri ja vahel teeb ühe nupu vajutuse asemel 5 vajutust ja nüüd laguneb üldse koost. Specide järgi on Google TV streamer kehvem, seega jätan selle vahele ja tellisin Shieldi ära.

tofay
HV kasutaja

sõnum 30.05.2026 09:19:59 vasta tsitaadiga

Googli oma sulle juba helitoe pärast ei sobi. Miboxi osas on midagi viltu. Mis programmiga videot esitad? Minul on Kodi ja ketas otse usb pesas, vb on asi võrgus, aga see ei seleta menüüdes aeglust.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.05.2026 09:44:19 vasta tsitaadiga

tofay kirjutas:
Googli oma sulle juba helitoe pärast ei sobi. Miboxi osas on midagi viltu. Mis programmiga videot esitad? Minul on Kodi ja ketas otse usb pesas, vb on asi võrgus, aga see ei seleta menüüdes aeglust.

Samuti Kodi. Ma ei tea miks ta läägab. Aga vahepeal Androidi sees äppide vahel liikumine nagu kännu taga kinni, reageerib pool sekundit hiljem. Siis teine asi mis üli tihti juhtub on see, et kui äpp taustal käib ja uuesti avan siis jääbki laadima. Pean sund-peata panema ja uuesti avama siis avaneb normaalselt. Vb on mingi defekt tal, ala ram'is vigane sektori, ma ei tea. Tihti esineb see kui liigun Telia ja Go3 vahel. Kuna Kodi enam ei ole boxis siis ei tea kas sellega ka oleks probleeme.

Markos
HV veteran

sõnum 30.05.2026 10:20:04 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Google.com andmetel ei ole Google TV Streameril DTS.X'i ja Truhe HD'd - minu jaoks suur miinus, paljud filmid kasutavad seda. Lisaks vaatasin, et mu praeguse Xiaomil on parem CPU kui google omal ja Xiaomi ei saa Remux failidega hakkama, seega ei hakka 110€ kulutama, et jälle testida. Seega tundub, et ikka jääb ainult shield pro.

Siit kohe küsimus, et kas sul reaalselt on seda üldse vaja ? On sul spetsiaalne kinotuba, koos vastava tehnikaga ? Inimesed tee enamasti vahet 320k MP3'l ja 192/24k HiRES audiol. Pimetestis feilivad enamus ja lihtsalt arvavad. Nüüd on sul siin pmst sama keiss filmide kontekstis, okei, seal on natukene ruumilise heli nüansse ka, aga see jälle omakorda seab kõrged nõudmised ruumile ja kõlarite paigutusele, et need ka reaalsuses välja tuleks. Jõhkralt joostakse tehniliste parameetrite järgi ja nähakse meeletult vaeva, ning sõna otseses mõttes tihti lihtsalt makstakse üle, et mingit reaalsuses mittetajutavat efekti püüda. Ühel siinsel NVIDIA entukal on profiilis setup, millega on isegi DD+ overkill.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.05.2026 12:32:22 vasta tsitaadiga

Markos, Mis tähendab spetsiaalne kinotuba? Eraldi kinotuba ei ole, aga elutuba on ehitatud vastavalt. Primare SPA25 on elutoa resiiveriks ja 5.1.2 süsteem on, suuremat ei olnud vaja minu kalkulatsioonide järgi. Olen melomaaniaga tegelnud pea 30aastat ja filmid on lihtsalt üks lisa seal. Kino väga ei külasta (kui just lapsed ei nõua), sest minu jaoks on sealne heli halvasti kalibreeritud. Aga tänan muretsemast.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  NVidia Shield arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.