CnZ, Kuna see ei suuda filigraanselt hallata mingeid microslopi suletud x standardeid mille open source tüübid on pidanud põlve otsas reverse engineerima?
Täispask on microslop kes ei toeta avatud standardeid.
Ikka liides ka 365 appides. Kuidas ta kõiki asju, graafikuid, valemeid jne väga tõhusalt suudab ette soovitada ja teha. Lausa lust kasutada
napoleon, päris nii lihtne see ei ole. andmetöötlus: eurostat ütleb millega ja kuidas peavad andmed töödeldud olema ning kuidas need tuleb tagasi saata.
Ma ei tööta küll riigisektoris kuigi ka riik on klient. Aga siiani pole keegi veel öelnud kuidas ja millega, on lihtsalt formaat milles andmeid pead vahetama.
näed, on selliseid kohti ka. eurostat andis tööriista mis töötas andmebaasil , andmebaasi põhja, sinna valemid jne .. kui sa oleks selle vahepeal tahtnud mingiks teiseks asjaks teha, oleksid sa pidanud pärast ikka asjad tagasi " tegema". _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Vaesed kontoritöötajad. LibreOffice ja kõik muu "open source" alternatiiv on täispask, ka mitukümmend aastat hiljem
Küsimus on siin Euroopa julgeolekus. Kui sa arvad, et on normaalne avaliku rahaga ameerikamaa tehnofeodaale toetada, on see sinu arvamus. Olen päris kindel, et kui avalik sektor "open source" tarkvara laialdasemalt kasutama hakkab, muutub ka kasutajaliides "sõbralikumaks".
Et asi on siis rahas? Või ikka julgeolekus? Siga ja kägu.
Asjad mida ise ei tehta see ostetakse sisse. Kui kodus lõnga ei ketra ja lina ei peksa ostad riided poest. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Vaesed kontoritöötajad. LibreOffice ja kõik muu "open source" alternatiiv on täispask, ka mitukümmend aastat hiljem
Küsimus on siin Euroopa julgeolekus. Kui sa arvad, et on normaalne avaliku rahaga ameerikamaa tehnofeodaale toetada, on see sinu arvamus. Olen päris kindel, et kui avalik sektor "open source" tarkvara laialdasemalt kasutama hakkab, muutub ka kasutajaliides "sõbralikumaks".
Et asi on siis rahas? Või ikka julgeolekus? Siga ja kägu.
Asjad mida ise ei tehta see ostetakse sisse. Kui kodus lõnga ei ketra ja lina ei peksa ostad riided poest.
Arvan, et need ajad on möödas. Globaliseerumise idee oli ilus, kuid hetkel on Euroopa selle idee ajendil ennast tugevasse sõltuvuses viinud ja on haavatav. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.