praegune kellaaeg 21.05.2026 15:25:03
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
avrn
Kreisi kasutaja
|
21.05.2026 12:54:37
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
avrn, kas rohud võtmata  |
Selle kambaga asju ajades ei jõua niipalju rohtu võtta, kui tarvis oleks!
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.05.2026 13:04:07
|
|
|
Ega unisend 3 põeva hiljem pakki tagadi saada. Küsivad vaid raha. Tagasi saatmine on ka kulu.
Isiklikult kõik automaadid 6km raadiuses olemas. Pole probleemi ka eraldi sõita kui vaja. Aga üldiselt keegi sõidab alati mööda automaadist.
Eelistan automaati isegi kullerile....amazoni pakid suunan kõik automaati kui võimalik
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.05.2026 14:24:30
|
|
|
jeesus188, Mul ka enamik pakke liiguvad pakiautomaati. Ainult suuremõõdulised pakid mis ka XL kappi lihtsalt füüsiliselt ei mahu, tulevad kulleriga.
Kord ostsin seinasoojendi. Mõõtmete järgi oleks pidanud mahtuma, aga tegelikkuses suunati sorteerimiskeskuses ümber kulleriga kohaletoimetamisele, vaatamata sellele, et
enne olin paki suunanud kodu lähedal asuvasse pakiautomaati.
Nüüd kogemuse võrra targem ja püüan eelnevalt välja otsida saadetise pakendi välismõõtmed enne kui suunamise osas otsuse teen, ent Amazon tundub, et soovib iga hinna eest oma logo reklaami eesmärgil eksponeerida ja pakib ka suuremad saadetised enda logoga pappkasti. Nii tuli muruniiduk Amazoni logoga diskreetses välispakendis kohale kulleriga.
Teemaväliselt: esimest korda elus võtsin paki vastu naiskullerilt. Mehi hakkab vist väheks jääma et naised meeste töö ära tegema peavad...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
21.05.2026 14:28:59
|
|
|
| Omnival olen mina ainult naiskullereid näinudki.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.05.2026 14:36:30
|
|
|
BA79, Ma nägin naiskullerit esimest korda vist juba eelmine aasta ja seda Tallinnas kus tööjõupuudust justkui olla ei tohiks.
Kuskil kapa-kohilas iseasi, sest seal pannakse tööle see kes peale palgapäeva kainena tööle ilmub
Mingeid väga negatiivseid kogemusi kappide ega kulleritega pole olnud. Jah Omniva kappidel on eelmise kasutaja süül mõnikord uks lukustama jäänud ja see ajab vihale küll.
Siis olen pidanud ise kinni lükkama, et enda asju ajama hakata. Mulle meeldib see, et Omniva kapis on valgustus, mis on mugav nt pimedas pakki võttres. Eriti kui see on suratud kaugele kapi nurka.
Teistel ma pole märganud, et individuaalsetel kappidel sisevalgustust oleks.
DPD probleem on see, et peab kindad käest võtma, kuna ekraan muidu ei reageeri. Omnivat saab ka kinnastega kasutada.
Unisendi probleem on lühike hoiuaeg. Kolm päeva on liiga vähe minu jaoks. Talvel oli üks kapiuks neil lahti ja lund täis tuisanud
Ei jätnud just eriti head muljet.
Smartposti probleem on see, et kõik kapid on siseruumides ja sõltuvad asutuste lahtiolekuaegadest, aga vahel tahaks ka kell kolm öösel oma paki kätte saada eksole...
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raivoy
HV vaatleja
|
21.05.2026 14:36:31
|
|
|
Naiskullerid ikka vana teema.
Pole küll Omniva, aga DPDl tõi juba umbes 10a tagasi kena näitsik (ilmselt pole poliitkorrektne aga noh) meile kaupa autoremondi töökotta.
See ongi paljusoovitud võrdõiguslikkus.
Et päris OT poleks.
Omnival pakiautomaadis paki kaalu piirang 30kg. Vähemalt kodulehe järgi.
(DPD on EUs 20kg, Portugalis 10kg ja Balti riikides 30kg. )
_________________ Fossiiliks muutumas. |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.05.2026 14:40:38
|
|
|
A.S., Mina olen ainult periooodika ja kojukande teenust osutavaid Omniva naispostiljone näinud. Suurte saadetiste kullerina mitte.
Siis kui nõudepesumasina ja köögimööbli tellisin, siis väiksema furgooniga veoauto ELS logoga toimetas kohale (Omniva kullerteenus) ja juht/kuller oli noormees. Võib-olla nüüd on töötajate seas naiste osakaal suurenenud? Samas paneb kaasa tundma, kui peavad maha laadima raskeid saadetisi. Mõni ettevõte võib ka terve alusega tonni kaupa tellida, seda maha laadida ei ole naissoost töötajal kerge.
Tomorrow, Nõus DPD kappide suhtes, on tõesti ebamäärase puutetundlikkusega isegi kui kindeid käes pole. Omnivast võtsin mingi paar kuud tagasi pisisaadetise vastu- toimis veatult, polnud mingit sellist negatiivset kogemust nagu meedia vahest kajastab.
Mulle meeldib, kui kaubad, eriti elektroonikaseadmed on siseruumides. Nii kiire mul ka ei ole, et peab väljaspool kaupluse/keskuse lahtiolekuaegu kindlasti kätte saama.
Aga eks see sõltub iga inimese elustiilist, töögraafikust jne millal ta saab järele minna-seda enam, et nüüd utsitatakse tagant kiiresti järele minema. Smartpostil vist ainsana 7 päeva (viimane päev kaasaarvatud). Tuleb pakk ja kui õigesti mäletan, et kes 48h jooksul välja ei võta, saab kordusteatise (vähemalt ükskord oli selline kogemus).
viimati muutis BA79 21.05.2026 14:51:06, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
21.05.2026 14:42:27
|
|
|
50:50 on naiskullerid umbes
Rekkaga sõidavad ka
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.05.2026 15:22:32
|
|
|
Tänane FedEx kuller oli pika blondi patsiga naisterahvas. Mitmed aastat tagasi DPD kuller meie teeninduspiirkonnas oli naisterahvas. Nüüd toovad õue peal asuvasse pakiautomaati, seepärast kulleriga otsene kokkupuude vähenenud. Omniva on enamasti naistega asustatud, neil mehed pigem harv nähtus, C-kat veokatel Omniva mehed pigem, pean suurema kauba vahel vastu võtma, seetõttu nendega kokkupuude.
Ilmselt ei tellita piisavalt kulleriga kaupa, kui alles täna esimest korda naissugu nägid.
PS. Ning kuna meil rahvastiku andmetel on naisi rohkem niikuinii, siis tegelikult võikski igal teisel sammul naiskullereid kohata.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|