praegune kellaaeg 21.05.2026 14:08:39
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
6% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 240 ] |
|
| hääli kokku : 416 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
21.05.2026 12:27:56
|
|
|
Näete, ma kunagi alustasin sellise tabeli tegemisega ka:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hm0Qhn92BrF-rIg8W6qh1UP33Ky7RVeE17AZ4QhhmeE/edit?usp=sharing
Ei viitsinud toona lõpuni teha,aga mingi algus on olemas.
Plaan oli paar korda aastas sinna sissekandeid teha ja siis jälgida, kuidas hinnatase on platvormide vahel eri aegadel.
bugbrake, need AI üldised kokkuvõtted on veidi useless. Küsid neilt näiteid, siis panevad kelbast täiesti.
Nad ei saa tegelikke hindu kätte, sest key site'id ei lase scrape-ida ja siis nad mõtlevad asju välja.
Seal on vaja teist metodoloogiat. Osadel site'idel on API-d, aga et sealt kaudu päringut teha, on vaja reselleriks hakata. Ilmselt pole keerukas, aga pole viitsinud.
Aga kui leiaks site'i millele saaks lihtsa vaevaga API, siis saaks küsida kogu inventari ja teha selle peale analüüsi ning vaadata nö tervikut.
See oleks väärtuslik ja ei peaks sisestama datat manuaalselt.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|