|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
kilokilo
HV vaatleja
|
20.05.2026 15:39:54
Nõu Desktopi ostmisel |
|
|
Küsin nõu Desktopi ostmisel, mida põhiliselt kasutatakse pilditöötluseks ja mingil määral ka vidoetöötluseks (põhiprogramm Lightroom). Küsin nõu teise inimese eest kes ei adu seda maailma üldse aga kuna ise pole töötlemisega tegelenud siis jääb võõraks, mis oleks need miinimumid, alla mille ei tasuks üldse vaevatagi.
Praegu kasutab see vaeseke MacBook Pro (13-inch, 2017, Four Thunderbolt 3 Ports) mis on täielik pann ja vaevu elab, seega normaalset hüpet teha ei tohiks olla väga raske.
Eriti vinge oleks lingid reaalsetest kastidest aga sobib ka kui oskaksite nimetada, mis CPU, GPU ja RAM oleks see miinimum mida tasuks üldse vaadata.
Väga üldistav palve aga ehk näkkab.
Ette tänades!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kilokilo
HV vaatleja
|
20.05.2026 16:04:11
|
|
|
Suurepärased soovitused!
Andsin edasi ja sain teada, et soovitakse Windowsile üleminekut.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1154 loe/lisa |
   |
3 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
20.05.2026 16:24:41
|
|
|
M4 protsessoriga masinad on antud otstarbeks parima hinna ja jõudluse suhtega.
Vähemalt hiljuti veel olid. Samas on RAM-i ja SSD hindade tõus oluliselt mõjutanud kõiki arvuteid.
Peale selle töötavad Adobe programmid väidetavalt Maciga paremini.
Kas muude asjadega peale CPU, GPU ja RAM-i oled kursis? Emaplaadi, toiteploki ja jahutusega ei tasu koonerdada (suvalise poe valmis kastide puhul on tihti seda tehtud).
Pugetsystems on Adobe asju erinevate protsessoritega testinud. Esimene ettejuhtuv võrdlus: https://www.pugetsystems.com/solutions/photo-editing-workstations/adobe-lightroom-classic/hardware-recommendations/
_________________ Müüa igasugu asju
|
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
1 :: |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kilokilo
HV vaatleja
|
20.05.2026 16:26:32
|
|
|
| ma olen kursis iga jupiga mis kasti läheb aga ei kujuta llihtsalt ette, mis on töötlemise minimaalsed nõuded tänapäeval. Minu arust on ka sinu soovitus suurepärane. üritan talle aru pähe rääkida. Ise tahtis veel 1000 piiresse jääda ja ma ei näe kuidas see üldse tehtav oleks windowsiga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1154 loe/lisa |
   |
3 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|