praegune kellaaeg 19.05.2026 22:09:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
6% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 240 ] |
|
| hääli kokku : 416 |
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
19.05.2026 09:21:49
|
|
|
| Õnneks on see vaid su arvamus mitte päriselu
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.05.2026 10:04:10
|
|
|
Sa võiks midagi sisulist ka panustada mõnikord.
Also, kui juba kommenteerid, siis katsu kommenteerida nii, et oleks võimalik aru saada, mille kohta sinu kommentaar käib.
Mis asi pole päriselu - 1:3 kaotus MSi poolt?
MSi hävitav suhtumine oma ostetud stuudiotssse ja nend massiline sulgemine ?
Sony eksklusiivide hulk vs xbox?
Mõned tapetud stuudiod:
Xbox One era (2013–2020)
Lionhead Studios — Fable series, Black & White series — closed 2016
Press Play — Max: The Curse of Brotherhood, Kalimba — closed 2016
Xbox Entertainment Studios — original video content, no major games — closed 2014
BigPark, Good Science Studio, Function Studios, State of the Art, Leap Experience Pioneers — primarily Kinect titles — consolidated 2016
Microsoft Studios Victoria — support/internal tools — closed
Xbox Series era (2020–present)
Arkane Austin — Prey (2017), co-developed the original Dishonored, Redfall (2023) — closed May 2024 Game World Observer
Tango Gameworks — The Evil Within, The Evil Within 2, Ghostwire: Tokyo, Hi-Fi Rush — closed May 2024 TheSixthAxis
Alpha Dog Games — Mighty Doom (mobile) — closed May 2024 Game Developer
Roundhouse Studios — support studio, no major standalone releases; absorbed into ZeniMax Online Studios May 2024 Game Developer
The Initiative — Perfect Dark reboot (canceled, never released) — closed July 2025 GameSpot
Nii, et my book, a big FU to MS. Eriti Tango ja Arkanei eest. Lionheartist ka kahju.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 19.05.2026 10:13:29, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
19.05.2026 10:06:49
|
|
|
| Mina ei ole süüdi et sa selles sisu ei näe
|
|
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.05.2026 10:37:29
|
|
|
Vasta parem küsimusele, et mis osa see päriselu siis ei ole?
Arvamus ilmselgelt on arvamus, aga sellest postist väga suur osa ei ole arvamus.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
19.05.2026 11:39:43
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
Arvamus ilmselgelt on arvamus, aga sellest postist väga suur osa ei ole arvamus. |
A milleks? Kusen parem vastutuult, tundub mõistlikum tegevus
|
|
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
19.05.2026 11:43:52
|
|
|
SKG, sa ei taha veel ühele asjale tähelepanu pöörata. Sul on mitu erinevat konsooli, erinevate mängude mängimiseks. Mul on üks PC mu kõigi mängude mängimiseks. Mul on ka Steamdeck aga ka see mängib kõike mänge. Sinu arvamus ja hinnag, põhineb ainult ühe konsooli omamisel
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.05.2026 11:50:00
|
|
|
| bugbrake kirjutas: |
SKG, sa ei taha veel ühele asjale tähelepanu pöörata. Sul on mitu erinevat konsooli, erinevate mängude mängimiseks. Mul on üks PC mu kõigi mängude mängimiseks. Mul on ka Steamdeck aga ka see mängib kõike mänge. Sinu arvamus ja hinnag, põhineb ainult ühe konsooli omamisel  |
Mu 360 ja PS3 mängivad sadu mänge, mida eales PC peale ei tulnud ega tule. Halb point.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
19.05.2026 12:13:36
|
|
|
Aga miks sa ühe konsooliga hakka ma ei saa, oleks väga soodne ja odav
Aga kui tahad handheld's neid samu mänge mängida?
Muidugi, et on halb point, arvestada saab ainult ühe konsooli omamisega ...
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.05.2026 13:29:28
|
|
|
SKG, ei mõjutagi otseselt. Ma lihtalt pean imelikuks rääkida konsoolist keskendudes vähem olulisele konsoolile.
Xbox ei ole nii äga kui sa arvad valdava enamiku inimeste arvates. Igaühel omad põhjused, aga numbrid räägivad enda eest.
Minu arvates on peamine põhjus mängud. Ei ole midagi xboxile unikaalselt ja huvitavat - kus on MS'i huvitavad eksklusiivid?
...ja ma olen 100% nõus sinuga Sony hetke seisu kurbuses. No idea kus need mängud on. Veel mõned aastad tagasi oli väga ilus kõik ja hetkel veel loorberid toidavad, aga kui nii jätkub, siis on ka Sony viletsas kohas omadega.
Ma olen ka aastaid rääkinud, et PC peal toodetakse ca 50% rohkem 80+ rated mänge iga aasta ja ühe rohkem stuudioid toodavad PC-le ja vähem konsoolidele. Vanasti sai öelda, et Sony 1st party ekslusiivid TLOU, FF, Driveclub etc kannavad ning kui muid mänge nii palju, siis pole hullu, vähemalt core on tugev ja seal on mitte küll palju, aga piisavalt system sellereid. Täna... ? hardly. Soros?
Eks Sony sai peale Concordi põlemist valusa õppetunni. Palju raha põletati ära.
Ei tea kuidas nad Destiny on ka nii pekki keeranud. Kahju, üllatav.
Eks saab näha, mis saab Intergalactic: The Heretic Prophet, ootused on kõrged. Insomniac teeb Wolverinei, mis saab olema üsna edukas pakun.
Santa Monica osas vist next GOW kui see kunagi tuleb. So far so good nendega.Guerilla teeb Horizoni MP-d vist hetkel, ennast see frantsiis kuidagi ei koti.
Bendis on restruktureerimine juba mõnda aega vist, 2005 koondati 30%... Rough.
Bluepointi sulgemine oli müstika tbh.
Mis puutub sinu x360 ja PS3 mängudesse, siis enamikule on emulatsioon > füüsiline seade ja kaasnev. Kogemata midagi jää.
E: vaatasin huvipärast Metacriticu best rated mänge
2026:
PC - 45
Sw2 - 25
PS5 - 24
XB - 15
Business as usual, PC peal on pea 2x suurem sortiment kaasaegset kvaliteeti.
2025:
PC - 138
PS5 - 77
XB - 46
SW2 - 39
See suhteliselt näitab seda, mis platvormil näevad devid suurimat potentsiaali.
Ka seda, kus platvormil saab kasutaja suurima hulga kvaliteetseid mänge.
| Janis kirjutas: |
Arvamus ilmselgelt on arvamus, aga sellest postist väga suur osa ei ole arvamus. |
A milleks? Kusen parem vastutuult, tundub mõistlikum tegevus |
nja. hale veits.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.05.2026 18:38:58
|
|
|
| bugbrake kirjutas: |
Aga miks sa ühe konsooliga hakka ma ei saa, oleks väga soodne ja odav
Aga kui tahad handheld's neid samu mänge mängida?
Muidugi, et on halb point, arvestada saab ainult ühe konsooli omamisega ... |
Minu kasutuskäitumise järgi ei maksa midagi vaadata, ma pole kuskilt otsast keskmine konsoolimängur vms.
sukelduja, jep nõus, 360/PS3 ajastul oli palju AA hitte, nüüd on nii, et kui AAA mängu ei tee, oled tuksis. Kõik peab mingi über budgetiga olema ja võtab 5 aastat aega. Mõttetu. Paremad ajad olid.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.05.2026 18:53:21
|
|
|
| ei mõjutagi otseselt. Ma lihtalt pean imelikuks rääkida konsoolist keskendudes vähem olulisele konsoolile |
Taas - kelle jaoks vähem oluline, kelle jaoks mitte. Platvormi plussid-miinused panevad selle personaalselt paika. Üldist tõde ei ole.
| Ei ole midagi xboxile unikaalselt ja huvitavat - kus on MS'i huvitavad eksklusiivid? |
Seda küsivad XBOX-i fännid kõige enam:
Xbox Begs Fans for Feedback, Gets Brutal Verdict From Over 6,000 Users: Bring Back Exclusives or Lose Us for Good
https://wccftech.com/xbox-begs-fans-for-feedback-brutal-response-exclusives/
Ei saa olla edukas platvormiomanik ja 3rd party publisher samaaegselt. Nintendo teab seda. SONY sai oma vitsad kätte. MS peab ära otsustama.
...vaatasin huvipärast Metacriticu best rated mänge
Business as usual, PC peal on pea 2x suurem sortiment kaasaegset kvaliteeti. |
Saan ainult enda seisukohast rääkida - pole kunagi vaadanud enne mängimist ega otsustanud nende skooride põhjal, kas ma ostan selle või mitte. Teiseks, tihti lähevad "critic score" ja "user score" täiesti lahku, kasvõi Forza Horizon mänguseeria puhul.
edit:
Hääletage.
https://feedbackportal.microsoft.com/feedback/forum/fcafaf3d-8949-f111-bec7-0022482aa91b
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.05.2026 22:06:09
|
|
|
SKG, no mingil laiemal esoteerilisel foonil tõesti kõik on sama (eba)oluline.
Aga mäbgutööstuse vaates, selle teema vaates, on PS märkimisväärselt olulisem kui Xbox, sest PSi eelistavad pea 3x rohkem inimesi kuo Xboxi.
Eksklusiivide osas saab olema huvitav näha, mida MS teeb, sest PC pakuks reisilt palju nn Konsooli Eksklusiivne, aga kui XBOX ise on pc, kas mängijad seda üldse väärtustavad nii...
Metacriticu osas, siis on sul õigus. Ega see polegi enamat kui üks viis kuidas üldistada, aga ta võtab mingid parameetrid ja omadused paremini kokku kui lampi panna ning näitab üldiselt ära , mis hea ja mis mitte. Ka mina individuaalse mängu osas otsustan pigem mõne youtube video/review järgi (nt ACG).
Aga mul ei vaja, et iga üksik arvustus oleks täpne, mul on vaja enamik arvustusi oleks enam vähem adekvaatsed, et trend oleks tabatud.
Ma ei ole ka näinud userite mõttes väga kõrgelt hinnatud mängu, mis oleks väga madala critic scoreiga. Vähemalt meelde ei tule selline asi...
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|