No eks saab näha. Nagu ikka tõde selgub pudingu söömisel...
Also:
Rocket League has a new Easy Anti-Cheat addition, and it still works on the Steam Deck — it's about time for other game Devs to follow suit | TechRadar https://share.google/8eyJjhx3jS7IZ70OP
Beebisammud, aga ikkagi sammud! _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
SKG SteamDec'iga saad sa ühendada ka oma PS5 puldid, Haptic Feedback/Adaptive Triggers vist ei toimi. Oleneb mängust, kui on Sony enda mängud siis võib toimida.
Huvitav kas PS5 toetab Steam'i pulti _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG SteamDec'iga saad sa ühendada ka oma PS5 puldid, Haptic Feedback/Adaptive Triggers vist ei toimi. Oleneb mängust, kui on Sony enda mängud siis võib toimida.
Huvitav kas PS5 toetab Steam'i pulti
See kõik on Sony enda käsen, poon ja lasen teema. Seetõttu valdavenamus kolmandaosapoole PS5 pulte on ilma igasuguse feedbackita. Mõnel üksikul need töötavad, kes originaalpuldi emaplaati ja muid osi kasutavad. Teistpidi, haptic feedback PS5 mängudega Steamis uue Steam Controlleriga, ei hakka vist samuti üks-ühele toimima nagu PS5 pult + Steamis olev PS5 mäng (osadel mängudes need mingil määral vist toimivad? pole ise katsetanud, kuna mul pole ühtegi PS5 mängu Steamis).
SKG just sul on õigus Ja siin tuleb jälle välja PS konsooli nõrkus _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Steam Controller pole kindlasti parim saadaolev pult turul või miks peaks üldse selle üle kurvastama. Konsoolipultide valik on tohutu. Irooniliselt PC gamerite eelistatuim pult on Xbox Wireless Controller.
SKG, ei tasu nüüd liiga kaitsvaks minna.
Steam controlleril ei ole turul eriti konkurentsi va, kui sa otsid suvalist kontrollerit. Siis on n+1.
Xbox controller on pc peal päris ok ja vb arvuliselt popim (kahtlen sellesgi tänaseks sügavalt Hiina turu tõttu), aga paremaid on ikka väga palju.
Mina tänapäeval enam kindlasti mitte ei ostaks non tms/halleffect controllerit, millel pole multimode triggerit ja back buttonid ning mehhaanilised nupud.
Nt flydigi puldid on xboxi omadega samas hinnaktegoorias, aga täiesti teine klass kontrollerit. Samuti Gamesir, 8BitDo jpt.
Kui me räägime aga kontrollerist, mis võimaldab hiirt asendada mingilgi määras ,siis ainult dualsense on konkurent ning ma ei ole küll steam kontrollerit käes hoidnud, et silmas pidades kui keskpärane ja aegunud ds on, siis ma olen 99% kindel et steam controller >>> dualsense.
Hinnamõttes meil algavad 30 eur juures juba halleffect ja multimode triggeritega kontrollerid.
60 € juures on flydigi kontrollerid, millel on on-the fly kangide tundlikuse muutmine, lisanupud ees ja taga jmp.
I guess nüüd siis 100 € juures on steamkontroller oma featuritega.
Kui mängud, kus hiire emuleerimine nende touchpadidega on väärtuslik, on sinu jam, siis pmt sul ei ole ühtegi korraliku alternatiivi. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Konsoolidel pole vaja hiirt emuleerida, vaid kõik mängud on juba eos tehase pulti silmas pidades toodetud. Välja arvatud Roblox võibolla see on täielik kobarkäkk. Erand õnneks.
---
Midagi ägedat. Ehk siis füüsiliste retromängude kollektsionääridele midagi uut, kus jätkuvalt oma kogu nautida.
Me ei räägi ju konsoolidel millegi emuleerimsiest. See oleks pointless, va Roblox, üks maailma suurimaid mänge
PC peal ikka, kus kontrollerite valik on palju laiem, konkurents suurem, võimalusi rohkem ning mängud mitmekülgsemad oma input device'ide osas. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Irooniliselt PC gamerite eelistatuim pult on Xbox Wireless Controller.
Miks irooniliselt? Tänapäev isegi kui mingi tootja X teeb paremat Xboxi või PS laadset pulti siis üldjuhul on hind kallim ja konsooli oma on good enough bang for buck.
See miks xbox'i oma - vahet pole kas wired või wireless on kõige popim on lihtsa põhjusega ja selleks, et sellest aru saada tuleb mina tagasi aega kus polnud veel ei X360 ega PS3'me. Ehk ajastu kus kui arvutis kasutasid pulti siis oli see mingi suvaline generic thrustmaster, logictech - mingi hiinakas pult. Tooaeg olid parimad puldid need mis kopeerisid hästi playstation pulti - eriti just D-pad'i pärast. Aeg edasi - tulid X360 ja PS5 ja ikka oli kokkuvõttes playstation laadne pult samal põhjusel parem - eriti just kaklusmängudes.
Mis aga sai paljude jaoks ühel hetkel otsustavaks oli see kus kuna X360'ga lõi MS ka oma Xinput'i süsteemi tekkis olukord kus pannes sinna taha suvalise varasema Dinput puldi siis tegid nupud suvalisi asju ehk ei töötand. Devvid muutusid laisaks ja panid mängudesse ainult Xinput toe mitte nii nagu varem kus ise said menüüs igat nuppu sättida. Jah seda sai bypassida kopides mängu kausta DLL faile ja siis xbox puldi emulaatoriga sai seadistada aga see oli jõle tüütu. Kasutades X360 pulti aga kõik toimis out of the box. Ehk siis mingit irooniat pole - paljud kasutajad kes tahtsid peavalu vabamat elu lihtsalt suruti X360 pulti kasutama ja 10 aastaga kasvab harjumus sisse. Täna tean ise mitmeid kes kasutavad PC peal hoopis PS5 pulti kuna ütlevad, et mõnusam - samas ise olen samuti X360 wireless peal ja juhtmega variant veel sahtlis.
Xboxi puldil on teisigi häid omadusi, miks seda eelistatakse. Esiteks on see käes mugav (mulle näiteks klassikaline PS pult üldse ei istu, Dual Sense on suur edasiminek ja kujult meenutab päris palju juba Xboxi oma). Teiseks töötab see tavaliste AA patareide või korduvlaetavate akudega, mille vahetus võtab ainult mõne sekundi aega. Ei pea mingite juhtmetega enda elu piirama hakkama, seni kuni pult laeb. Lisaks on suhteliselt odav ja suhteliselt vastupidav. D-pad sakib ainult.
Teiseks töötab see tavaliste AA patareide või korduvlaetavate akudega, mille vahetus võtab ainult mõne sekundi aega. Ei pea mingite juhtmetega enda elu piirama hakkama, seni kuni pult laeb.
See jah parim Vanad PS puldid lähevad "paiste". Xbox omadega ei juhu midagi, vahetatavad sest parateid/akud.
---
tsitaat:
If you just like playing video games with a controller and you have no specific needs for it, there's no specific reason to get a Steam Controller. It's fine, but there are $50 Xbox controllers or third party options with TMR sticks. The target audience for the Steam Controller, we think, would be anyone that really likes the Dex controls and anyone who wants to play PC games in the living room without needing to get a mouse and keyboard because of the input options.
GTA 6 is skipping PC at launch since Rockstar believes its core consumers are on consoles.
They want to serve their core consumers well first.
Take-Two CEO also accidentally seemingly confirmed a PlayStation marketing deal for GTA 6.
Tahavad lihtsalt, et inimesed nende mängu mitu korda ostaksid erinevate platvormide peale. Toimis GTA 5 puhul, toimis RDR2 puhul ja toimib ka GTA 6 puhul.
Neil on jah see sama valem olnud. See on neile väga tark mitmel põhjusel.
1. PC on kõige keerukam optimeerida ja võtab kõuige kauem
2. PC versioon on kõige ilusam - definitive versioon - seega kui seda enne müüd, siis ostetakse vähem konsooli versioone
Seega jah, konsoolid saavad varem, sest GTA on nii suur, et seda mängu kind of ei ole vaja reklaamida ning paralleelne launch jätaks paljud ostud ära.
Seega müüvad konsoolidele enne ja siis PC versioone ostetakse nii kui nii. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tahavad lihtsalt, et inimesed nende mängu mitu korda ostaksid erinevate platvormide peale. Toimis GTA 5 puhul, toimis RDR2 puhul ja toimib ka GTA 6 puhul.
See kõlaks usutavalt siis kui GTA PC versioon mingit konsoolidega võrreldavat käivet tekitaks. Aga..
PC versioonid konsooli mängudest on üldiselt paremad tõesti. Kui just ei ole tegemist halvasti tehtud portiga. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG, ega see fakt jääb ikka, et need inimesed, kelle jaoks GTA on päriselt oluline, on ostnud juba konsooli.
See on muna-kana olukord natuke. Nad on ise sellise userbase endale kujundanud.
See ei muuda väitut vähem tõeseks.
Silmas pidades kui oluline GTA konsoolidele on, just see, et ta on varem konsoolidel, siis ma ei oleks üllatunud, kui nad maksaks peale, et nii jääks ka.
Terve konsooligeneratsiooni tervist on mõned kriitikud sidunud GTA reliisiga. PS4-PS5 upgrade pole väidetavalt nii massiline kui loodeti olnud, sest pole põhjsut olnud, ning konsoolid ootavad pikisilmi GTA reliisi, sest sellega kaasneb suur kasutajate raua uuendamise kuur.
...ja kujuta nüüd ette, kui PC oleks enne konsoole, siis suur osa sellest rahast ja momentumist jääks olemata. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Räägime ikka pigem normidest.
Neid mänge, kus konsooli versioon on parem kuidagigi pidi on minu arvates üsna vähe.
Isegi kui visuaalselt suudetakse teha midagi võrreldavat, siis fps (responsiveness), resolutsioon on ikka paremad.
Jah, halbu porte on. Endiselt on, kuigi vähem kui pre x86 ajastul.
Aga halb tänapäeval tähendab ka minu meelest midagi vähem koledat, kui vanasti. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Mul on GTA 5 Xbox (see enhanced või mis iganes versioon) ja PC versioon - PC oma on igas asendis parem. Esialgu sai konsoolil Xbox One versiooni mängitud ja see oli kohutav kogemus. 30 fps näkase graafikaga. Samal ajal PC versioon oli juba launch hetkel väga hea.
RDR2 on mul kõigil kolmel platvormil - PC versioon on lihtsalt super. Siiani üks ilusama graafikaga mänge, mida mänginud olen.
Jep. Hilisemates konsooli- ja PC-versioonides olid mitmed asjad downgradetud/muudetud, mis on GTA seeria mängudele omapärane, et originaal on enamasti parim/"ehedaim" versioon (original artistic intent). Hilisemates on vastuolulised asjad välja lõigatud/tsenseeritud, aegunud litsentside tõttu originaal soundtrack eemaldatud, originaalne kunstiline visioon muudetud jne.
HPN kirjutas:
Samal ajal PC versioon oli juba launch hetkel väga hea.
Suht problemaatiline oli kogemus. Heli kadus tihti bt klappidest ära, ainult selle mänguga. 50% ekraani alumisest poolest oli artifakte täis peale mingit AMD videodraiveri uuendust. Rohkem ei viitsinud jamada.
Meil ei oli vaja eranditesse kinni jääda.
Teisel pool spektrit on jälle moditud versioonid mängudest oma võludega.
Reeglina kõikidest versioonidest parim visuaalselt, fpsilt jne on PC versioon. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
SKG, see sinu negatiivne kogemus ei tee ju sellepärast PC kogemust teistel halvemaks. Kas siin kumab läbi kibestumist ja pettumust, et teised said/saavad paremat versioon mängida, kui nüüd võib provotseerida ja sa väga ei solvu selle peale.
Näiteks RDR2 näeb arvuti peal tõesti väga hea välja, tean oma kogemusest. Lisame veel juurde vanemate mängude modimisest (ei see ei ole keeruline protsess tänapäeval), sellega saab nii mõnegi vanema mängu väga ilusaks jne. Samas mõni originaal versioon mis plaadi peal on nii vigane ja bug'e täis aga sa tead niigi et neid on. Noh, ja siis sa istud selle originaalselt vigase mängu otsas aga see eest n-ö originaal - see on ikkagi kõige olulisem _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.