|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Lotharius
rallisibul

|
27.04.2026 11:17:41
M: Samsung Z Fold5 256GB :: Asukoht: Kohila |
|
|
Kasutuses olnud ca 1.5a
Pildid seadmest siin: https://photos.app.goo.gl/vBREMk1JJPKASyFE8
Kosmeetiliste vigade poolest on ainsad mainimist väärivad mõned täkked, mis on raami nurkades (piltidel nähtavad, päriselt nii kontrastsed pole kui pildil).
Kõik töötab normaalselt, sisemine ja välimine ekraan terved ja kuskilt kile ei turrita ja ma pole ka selline kasutaja, kes telefoni iga kord lahti voldiks, pigem ainult videote vaatamisel ja pikemal lugemisel.
Akuga probleeme pole ja minu kasutuses peab keskmiselt vähemasti 1,5 päeva vastu. Samsungi enda test ütleb, et status: normal, life: good, capacity: 4400mAh (typical)
Peal Spigeni kaitseklaas, korpus oli juba ära kulunud ja selle viskasin minema. Kaasa leian kindlasti mõne USB-C kaabli ja võib-olla leian ka karbi üles, aga pead ei tea anda.
Müügi põhjus - kuna kuidagi on nii läinud, et koju on siginenud palju HomeKit toega seadmeid, s.h ukselukk, värav ja nüüd on veel ka oht, et ka Tesla saab endale CarPlay toe, siis kolin vahelduseks Õunale tagasi.
Omalt poolt võin anda nädala garantiid, mis ilmselgelt ei kehti sellele, et puruks tehtud ekraaniga tagasi võtan
AH: 250
OK: 350
_________________ Geek it til it MHz |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kovanaama
HV Guru

|
27.04.2026 12:48:15
|
|
|
200.- alustaseks
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
224 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
27.04.2026 19:40:43
|
|
|
Alla AH müüma ei kiirusta, aga ega pakkumist ei saa keelata
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KeZi
HV veteran

|
27.04.2026 22:03:41
|
|
|
| 220 €
|
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kovanaama
HV Guru

|
28.04.2026 08:54:14
|
|
|
| 225
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjlel
HV vaatleja
|
28.04.2026 19:01:04
|
|
|
| AH
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KeZi
HV veteran

|
29.04.2026 21:46:22
|
|
|
| 260
|
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
29.04.2026 23:25:03
|
|
|
270.-
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.04.2026 09:54:31
|
|
|
Foorumi väliselt leidus huviline, kes OK hinnaga huvitatud ostma ja täna õhtuni talle bronnis.
Annan teada, kas läks asjaks või läheb siinsele parimale pakkujale. Otsad tõmbaks kokku 02.05 kell 15:00.
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
30.04.2026 10:22:10
|
|
|
| Lotharius kirjutas: |
Foorumi väliselt leidus huviline, kes OK hinnaga huvitatud ostma ja täna õhtuni talle bronnis.
Annan teada, kas läks asjaks või läheb siinsele parimale pakkujale. Otsad tõmbaks kokku 02.05 kell 15:00. |
Moderaatorina võiksid ikka foorumi reegleid tunda.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
30.04.2026 13:09:52
|
|
|
| Elpex kirjutas: |
Annan teada, kas läks asjaks või läheb siinsele parimale pakkujale. Otsad tõmbaks kokku 02.05 kell 15:00. |
Moderaatorina võiksid ikka foorumi reegleid tunda. |
Teemas pole ju OK hinda pakutud, nii et kõik on reeglitepärane.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
30.04.2026 13:59:28
|
|
|
| Anti112 kirjutas: |
| Elpex kirjutas: |
Moderaatorina võiksid ikka foorumi reegleid tunda. |
Teemas pole ju OK hinda pakutud, nii et kõik on reeglitepärane.  |
Aga AH on juba pakutud. Kõik pakkumised peavad olema tehtud avalikult teemasse ja ma ei näe siin ühtegi OK pakkumist. Samuti pole kuskil mainitud, et telefon on müügis ka foorumiväliselt.
Põhimõtteliselt panen AH ja OK ning kui keegi on pakkunud juba AH või sellest rohkem ning saan kuskil Okidokis kõrgema pakkumise siis võin vabalt vähemalt AH pakkunud kasutaja üle lasta?
Ühesõnaga kinnitad, et AH pakkumine ei kohusta müüjat müüma? Hea teada.
|
|
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.04.2026 14:27:18
|
|
|
Kui sa selle alafoorumi punkt 22 loed, siis võib sealt ka selle järeldada, et justnimelt ma ei saa siin viidata mingitele teistele müügiportaalidele.
Oleks siin keegi selle 350€ ära pakkunud, siis oleks ka talle see esmaõigus ostmiseks läinud. Ilmselgelt kui on asi müügis, siis on asi müügis ja näiteks mu sõbrad, kelledest ma tean, et nad oleks Foldist huvitatud, on ka see info olemas, et telefon saadaval. Ma ei hakka inimest ju sundima HV kontot looma, et ta saaks siia tulla oma hinnapakkumist postitama.
Ja pole ma kunagi keeldunud AH ületava pakkumisega asja müümast, kui aeg on täis tiksunud pakkumiste tegemiseks ja vahel olen alla AH ära müünud, kui pole huvi olnud asjaga rohkem jaurata.
Kohustustest:
6. Müügikuulutuses peab ära toodud olema AH (alghind) või OK (osta-kohe) hind. Ilma ühegi hinnata müügikuulutused katkestatakse ettehoiatamata. Keelatud on spekulatiivsed pakkumised (loe: pakkuda OK hind, lootuses kaup mujal maha müüa kallimalt, samal ajal kaupa ise välja ostmata). Müüjal on õigus tühistada OK pakkumine juhul, kui talle ei sobi ostja pakutud tarne- või maksetingimused. Müüjapoolsed erilised tarne- või maksetingimused (nt. ainult käest-kätte ja/või sularahas müük) ja muud olulised müüki puudutavad tingimused tuleb ära mainida müügikuulutuse esimeses postituses.
7. Kui müüja on paika pannud OK hinna, siis esimesena selle hinna pakkunu saab eesõiguse kauba ostmiseks. Pärast OK hinna määramist pole OK hinna tõstmine enam lubatud. Kui müüja eelisõiguse saanud isikule mingil põhjusel ei soovi müüa, siis tuleb sellest teemas teavitada ja eelisõiguse saab järgmine parim pakkuja. Pakkumisest loobumisel tuleb sellest teemas teavitada. Teema müüja poolse katkestamise puhul peab müüja eelnevalt teemas põhjendama teema katkestamist.
Kui sa sealt suudad leida koha, kus AH pakkumine müüjat kohustab eset müüma, siis tunnistan oma viga.
Spoiler 
Võin visata ka veel huvitava küsimuse õhku - mis ajahetkest AH või seda ületava pakkumise tegemine müüjale siduvaks siis muutub, kui pole pakkumiste tegemisteks mõeldud lõppaega kuskil kirja pandud? Pakun täna AH ära ja siis peaks müüja seadme tooma mulle millal?
Ma nt olen AH pakkunud ja nädalaid oodanud ja lõpuks pole asja saanud, kuigi teemas vaikus valitsenud. Mõnikord teema tühistatud või siis lõpuks keegi tuleb nädalaid hiljem ja teeb OK pakkumise.
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
30.04.2026 14:39:05
|
|
|
Võin visata ka veel huvitava küsimuse õhku - mis ajahetkest AH või seda ületava pakkumise tegemine müüjale siduvaks siis muutub, kui pole pakkumiste tegemisteks mõeldud lõppaega kuskil kirja pandud? Pakun täna AH ära ja siis peaks müüja seadme tooma mulle millal?
Ma nt olen AH pakkunud ja nädalaid oodanud ja lõpuks pole asja saanud, kuigi teemas vaikus valitsenud. Mõnikord teema tühistatud või siis lõpuks keegi tuleb nädalaid hiljem ja teeb OK pakkumise. |
Tegelikult on see aus küsimus millega võiks tegeleda. Foorumi reeglid on selle koha pealt umbmäärased. Soovitus moderaatoritele oleks täiendada reegleid, mis vähendaks AH pakkumise korral tarbetut venitamist ja kohustaks müüjat mõistliku aja jooksul pakkumised lukku panema ning tehing ära teha.
|
|
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
30.04.2026 15:11:13
|
|
|
Seda on juba aastaid tagasi korduvalt arutatud ja mingeid osta.ee laadseid repressiivmeetmeid küll siin kehtestama ei hakata.
HV Arifoorumi näol on tegemist vaba turumajanduse põhimõtetega põhimõtteliselt kuulutuste seinaga, kus ostja ja müüja lepivad omavahel tingimustes kokku.
|
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
30.04.2026 15:17:25
|
|
|
| Anti112 kirjutas: |
Seda on juba aastaid tagasi korduvalt arutatud ja mingeid osta.ee laadseid repressiivmeetmeid küll siin kehtestama ei hakata.
HV Arifoorumi näol on tegemist vaba turumajanduse põhimõtetega põhimõtteliselt kuulutuste seinaga, kus ostja ja müüja lepivad omavahel tingimustes kokku. |
No natukene veider igal juhul, koristage see AH siis reeglitest ära ja pange ainult OK hind. Problem solved.
|
|
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
30.04.2026 15:31:28
|
|
|
Neid teemasid on juba korduvalt ja korduvalt arutatud ja mingeid muid muudatusi reeglitesse ei tehta.
|
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|