|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ropsie
HV vaatleja
|
14.04.2026 22:50:28
O: Jalgratas :: Asukoht: Tallinn |
|
|
Kellelgi mingi odavamapoolsem jalgratas mis ripakil?
Mingit üüber asja ei taha, kord nädalas sõitmiseks max 300e ntks.
Pikkus 193cm, voib olla maastiku, linna, hybriid whatever olla.
Asukoht pole tähtis.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.04.2026 05:43:17
|
|
|
No mul ühte oleks pakkuda. Mingi väga üüber ei ole, kuid siiski väga kvaliteetne ratas (Marin) ja päris korralikud komponendid ka. Deore tagavahetaja. Rock Shoxi amort. Kõige suurem eelis paljude muude pealtnäha sarnaste ees on vast see, et tegu on tõsiselt kerge rattaga. Käe järgi ütleks, et napilt üle 10kg kaalub..otseselt kaalunud küll pole, aga selgelt kõige kergem ratas mis endal on olnud kindlasti. Asjad toimivad, eks nipet näpet reguleerimist tahab.
Tüübilt on nö. maastikuratas, kuid ise olen sinna alla pannud kitsamad, väga hea veeremisega tänavarehvid.
200 kui peaks huvi pakkuma, tallinn
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pri:t
HV Guru

|
24.04.2026 16:32:47
|
|
|
Leitud ?
_________________ priit |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
6 :: |
5 :: |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ropsie
HV vaatleja
|
26.04.2026 13:11:07
|
|
|
| Luuran veel
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TEcH
HV kasutaja
|
27.04.2026 02:07:10
|
|
|
| mul on üks lihtne Trek 6000 , punane , kõrge raamiga , sõidukorras
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
28.04.2026 17:35:37
|
|
|
kuna mulle on nüüdseks juba 3 erinevat tegelast kirjutanud privasse selle teema sõnumi peale ja küsinud ratta alles oleku kohta ning soovinud pilte siis ütlen ära, et ärge palun rohkem kirjutage! ma ei viitsi rohkem kellelegi mingeid pilte saata ega ilmselt ka mitte vastata...paistab, et siin on juba palju optimiste kes loodavad saada 200 euriga mingisugust tuttuut kolme tonnist ratast tulge maa peale tagasi oma ootustega
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
29.04.2026 10:05:49
|
|
|
Aga viska pildid siia.
Hooldust vajava ( kui vaja ) , vanema Marini vastu ( + Deore/Rock Shox ) 200€ võib paljudel huvi olla.
|
|
| Kommentaarid: 671 loe/lisa |
   |
547 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
29.04.2026 16:31:26
|
|
|
Ongi uskumatult paljudel huvi, aga oodatakse neilt piltidelt näha midagi enneolematut kellel oli vaja ketaspidureid, kellel oli vaja xxl suureses raami jne. kõiki neid nõudmisi ja küsimusi saaks esitada enne piltide küsimist ning ma oleksin saanud vastata lihtsalt ühe sõnaga "ei". aga siin on siis pilt...
https://ibb.co/hxWJV03S Ei vaja seal niiväga miski suurt hooldust (kui just mingi erilise perfektsionistiga tegu ei ole), ainult sadul on räbal ja tuleb ära vahetada. terve ja korralik on olemas, ise pole viitsinud vahetada sest ausalt öeldes sõidan harva ning ei koti see räbal olemine...ongi varastel vähem huvi sarved on koledad, aga funktsionaalsed...kellele ei meeldi saab alati küljest ära keerata. samas ma panen asja nüüd millalgi ka suurde turgu ülesse, nii et ei kujuta ette kui kauaks seda pilli veel on. tingida pole vaja, alla 200 jääb omale niikuinii
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|