|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
29.04.2026 08:25:29
|
|
|
Betal on natukene õigus ka, et kõik olid enne sõda jube mugavad ja probleemidega ei tegelenud, sest milleks... Nüüd tegeleda, jäädi hiljaks...
Teisalt, tal tundub mentaliteet jutukeste osas olema tüüpilise kraakleja oma, kus lendas laivi ja tõmbas esimesena pasunasse, kuid sai kordades rohkem sisse ja peale seda läks politseisse avaldust tegema, et tappa sai, sest tema ei teadnud, et too vaikne tüüp oli hoopis musta vöö omanik ja ise täis sittavares.
_________________ M: KIA Sportage 2023a
YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.04.2026 08:27:32
|
|
|
Betamax, Debiilset?
Kas Ukraina käis ööse oma Ukrainast toodud droonidega masuuti meie randa laotamas või?
Sõltumata sellest kas Ust-Luga lekke põhjus on venelaste enda hooletus või Ukrainlaste droonirünnak ei muuda see midagi.
Kui sind nii häirib Ust-Luga ereda leegiga põlemine ja Eesti rannas olev vene masuut, siis mine kaeble putinile. Tema seda selle sõja alustas.
Nüüd on tagajärjed koju jõudnud.
Mis meie valitsusse puutub, siis mul pole midagi öelda 13% äpudele kes oma viimaseid kuid tiksuvad seal.
Loodetavasti mingit järjekordset "sündmust" ei ole a'la 2022 mis nende toetuse ajutiselt taevasse kergitab ja nad neljaks aastaks jälle pukki aitab.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.04.2026 08:38:44
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
| Teisalt, tal tundub mentaliteet jutukeste osas olema tüüpilise kraakleja oma, kus lendas laivi ja tõmbas esimesena pasunasse, kuid sai kordades rohkem sisse ja peale seda läks politseisse avaldust tegema, et tappa sai, sest tema ei teadnud, et too vaikne tüüp oli hoopis musta vöö omanik ja ise täis sittavares. |
Selle teksti mõtet pead nüüd küll selgitama. Kelle peale ma mingit avaldust olen läinud tegema? Tahad öelda, et ma olen mingi kits ja käin kaebamas? Või mida sa öelda tahad?
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
1 :: |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja

|
29.04.2026 08:55:01
|
|
|
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1153 loe/lisa |
   |
3 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
29.04.2026 09:30:15
|
|
|
Enne häda, et naftakriis, nüüd häda, et masuuti palju on, krt, koorige ää rannast ja lööge rafineerimistehas püsti .
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja

|
29.04.2026 09:55:13
|
|
|
| Longero kirjutas: |
Enne häda, et naftakriis, nüüd häda, et masuuti palju on, krt, koorige ää rannast ja lööge rafineerimistehas püsti . |
Masuut ongi selle rafineerimistehase "jääkprodukt"
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.04.2026 10:24:35
|
|
|
Sõda ei ole kusagil keskkonna- ega inimsõbralik tegevus. Küsimus on puhtkujul selles, kes seda alustas ja kuidas see lõpetada.
Kuidas soovitab seltsimees Betamax selle siis ära lõpetada? Praegu paistab ainus reaalne võimalus olevat venelastele alla anda ja täita kõik nende nõudmised. Kas seltsimees Betamax seda soovitabki?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.04.2026 10:37:10
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Sõda ei ole kusagil keskkonna- ega inimsõbralik tegevus. Küsimus on puhtkujul selles, kes seda alustas ja kuidas see lõpetada.
Kuidas soovitab seltsimees Betamax selle siis ära lõpetada? Praegu paistab ainus reaalne võimalus olevat venelastele alla anda ja täita kõik nende nõudmised. Kas seltsimees Betamax seda soovitabki? |
Küsi veel, mida ma soovitan. Kus ma olen soovitanud või rääkinud venelastele allaandmisest? Mõtle veel mingeid asju välja, mida ma öelnud pole.
See on lahe, kuidas iga asja peale tuleb "aga kuidas sina selle sõja ära lõpetad" whataboutism. Lisaks sellele tiblaks sildistamisele.
Euroopal oli ja on endiselt see võimalus sõda lõpetada, aga seda ei tehta. Piirid Venemaaga on lahti, ühtset 100% sanktsioneerimist ja boikoteerimist ei toimu isegi Euroopa Liidu sees. Mida siit oodata, kui valitsused ei tee mitte midagi. Meie oma Klaabu lasi hirmust püksid täis ja pani Saatse saapa kinni, sest paar vene sõdurit olid tee peal. Pealtnägijas oli kakahäda näoga rääkimas, kuidas nad ei suuda kordonist üle tee venelaste käsutuses oleva kortermajaga midagi teha. Samal ajal kilkab, kuidas kusagil nafta rafineerimistehas põleb nii ilusasti. Muidugi hea kilgata ja profiiti lõigata.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja

|
29.04.2026 11:05:19
|
|
|
| tsitaat: |
| Nii debiilset juttu annab ikka välja mõelda |
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
29.04.2026 12:17:15
|
|
|
| tsitaat: |
 |
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja

|
29.04.2026 12:29:35
|
|
|
See Saatse saabaste teema on selles, et need kuuluvad Venemaale. Ettevaatus abinõuna sinna ei ole asja võõrastel, et vältida arusaamatusi
Mõnikümmend aastat tagasi oli talu.
Nüüd vaevalt kontuurid rohus
link
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |