See viimane Avatar oli selline tore perefilm,esimene oli midagi uut ja ägedat,aga järjed eriti ei mängi välja 6/10 _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
“Michael” - väga meeldis! Müts maha peaosalise ees, et nii kuradi autentselt suutis jäljendada. 9/10
Kui on midagi, mida kahetseda, siis see, et ei jõudnud Michael Jacksoni kontserdile Lauluväljakul (noor naga sel ajal).
Meeldis, et kohati püüti tekitada kontserdi õhustik, et justkui oledki päriselt melust osa saamas.
https://www.imdb.com/title/tt11378946/
M äletan seda aega. Spekulandid ostsid piletid kokku ja löpuks müüsid kahjumiga maha, kuna ostjate huvi oli leige.
Mu huvi kontserdi vastu oli samuti leige.
Ma nagu mäletan, et lauluväljak oli täitsa täis, isiklikult olin seal. Hea kontsert oli _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
M äletan seda aega. Spekulandid ostsid piletid kokku ja löpuks müüsid kahjumiga maha, kuna ostjate huvi oli leige.
Mu huvi kontserdi vastu oli samuti leige.
Kontrolli ka, mida kirjutad. Jackson-i kontsert on tänaseni 2. kohal publikuarvu poolest, mis Lauluväljakul on aset leidnud.
Järelikult oli publikut sellepärast palju ("ligi 70 000 inimest"), et piletid letihinnast odavamalt saadi.
Ilmselgelt olid Jacksoni piletid kallid ja Eesti rahvas vaene.
Milline kontsert publiku arvult esikohal on?
Uuendus: vist leidsin, Metallica ~75 000 _________________ Müüa igasugu asju
Soovin osta IV põlve Grand Voyageri, Town & Country või Grand Caravani
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.