praegune kellaaeg 25.04.2026 21:34:42
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Jaanus
HV Guru

|
25.04.2026 16:56:46
M: Webasto Next 22kw elektriauto laadija 7m kaabliga WiFi LAN OCPP Modbus :: Asukoht: Tallinn |
|
|
link :: https://evolt.ee/product/set-ac-live-elektriauto-laadija/
Müüa kvaliteetne Saksamaal toodetud Webasto Next 22 kW elektriauto laadija koos 7 m Type-2 kaabliga. Tegemist on Webasto uusima tippmudeliga, mida kasutan ka ise igapäevaselt.
Seade on uus – pakend avatud vaid testimiseks (korra ühendatud VOOL võrku ning proovitud et kõik funktsioonid toimivad).
💰 Hind: 500 € (poehind üle 1000 €) Vajadusel saadan pakiautomaati!
⸻
⚡ Peamised eelised
* Maksimaalne laadimisvõimsus kuni 22 kW
* Võimsus reguleeritav 8A–32A (DIP-lülitid või tarkvara)
* Sobib kõikidele Type-2 pistikuga elektriautodele
* WiFi ja LAN ühendus
* Toetab OCPP 1.6 (ühilduv Alexela / VOOL võrguga)
* Modbus TCP tugi
* Integreeritud energiatarbimise loendur
* Dünaamiline koormuse juhtimine (vajab välist arvestit)
* LED-indikaatorid laadimise oleku jaoks
⸻
🧠 Nutikas ja mugav
* Toetab nutikat energiahallust ja PV (päikeseenergia) integratsiooni
* Integreeritud kaablihoidik – kaabel kerib mugavalt seadme ümber
* Sobib nii sise- kui välistingimustesse (IP54)
⸻
📦 Komplektis
* Laadimisjaam
* 7 m Type-2 laadimiskaabel
* Seinakinnituskomplekt
* Kasutus- ja paigaldusjuhend
⸻
📊 Tehnilised andmed
* Mõõdud: 22,5 × 44,7 × 11,6 cm
* Kaal: 6,5 kg
* Paigaldus: seinale (või lisavarustusega postile)
* DC lekkevoolu tuvastus olemas (vajalik FI tüüp A kaitse)
|
|
| Kommentaarid: 712 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
567 |
|
| tagasi üles |
|
 |
baraban
HV kasutaja
|
25.04.2026 17:30:13
|
|
|
Võta kui UP-i
Natuke mõtlemis-ja reageerimisaega vaja, autovahetus lähiajal plaanis. Oskad sa öelda, mis toidet vaja. Hetkel oleks hüpoteetilise laadimisjaama juures toide 3x2.5 32A. Meie phevi laadimiseks hetkel piisab, aga kas sinu pakutava laadimisjaama jaoks piisab?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
25.04.2026 17:34:41
|
|
|
Mul on endal peres kaks elektriautot, mõlemad toetavad AC-laadimisel kuni 11 kW. Hetkel on veel suhteliselt vähe autosid, mis suudavad 22 kW AC-laadimist kasutada, kuid valik kasvab pidevalt.
Meil on majas 3×25 A peakaitse, lisaks õhk-vesi soojuspump ja mitmeid teisi suuri tarbijaid. Seni olen saanud hakkama ka ilma koormusjagurita. Kahe aasta jooksul on peakaitse välja läinud vaid korra, ja sedagi pigem enda eksimusest.
Seega, kui plaanite kasutada 11 kW laadimisvõimekusega autot, ei näe ma probleemi. Kui aga tulevikus on plaanis 22 kW laadimist toetav auto, siis oleks mõistlik kaaluda koormusjaguri lisamist.
|
|
| Kommentaarid: 712 loe/lisa |
   |
4 :: |
567 |
|
| tagasi üles |
|
 |
baraban
HV kasutaja
|
25.04.2026 18:46:15
|
|
|
| Jaanus kirjutas: |
Mul on endal peres kaks elektriautot, mõlemad toetavad AC-laadimisel kuni 11 kW. Hetkel on veel suhteliselt vähe autosid, mis suudavad 22 kW AC-laadimist kasutada, kuid valik kasvab pidevalt.
Meil on majas 3×25 A peakaitse, lisaks õhk-vesi soojuspump ja mitmeid teisi suuri tarbijaid. Seni olen saanud hakkama ka ilma koormusjagurita. Kahe aasta jooksul on peakaitse välja läinud vaid korra, ja sedagi pigem enda eksimusest.
Seega, kui plaanite kasutada 11 kW laadimisvõimekusega autot, ei näe ma probleemi. Kui aga tulevikus on plaanis 22 kW laadimist toetav auto, siis oleks mõistlik kaaluda koormusjaguri lisamist. |
Aitäh vastamast.
Olen aus, hetkel seda laadimisjaama kahjuks sinu käest ei osta, uurisin lihtsalt natuke tehnilist poolt. Meil plaanis phev-i kõrvale linnasõitudeks hall-metallik 4WD diisli asemel üks EV osta, aga see toimub arvatavasti paari-kolme kuu pärast (finantsid ja muu ) Kui sa laadimisjaama kiirelt (milles ma kahtlen) müüdud ei saa, võid mulle minu profiilis olevale numbrile juulis-augustis helistada.
Aga vahendasin su kuulutuse edasi oma EV-dega sõitvatele tutvusringkonnale. Äkki on abiks
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|