praegune kellaaeg 24.04.2026 14:52:24
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
frog.ee
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.04.2026 18:52:04
|
|
|
Vaatasin et 2 suuremat arvet on mul käibemaksuga. 3 väiksemat arvet on siis mingi skeemiga, kus on kirjas "Sisaldab käibemaks, mida arvutatakse vastavalt käibemaksuseadusele §2 lg.11 või §15 lg.4 p.7", ühel neist on märgitud ka "Käibemaks (0%)". Pole paha
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
24.04.2026 11:52:59
|
|
|
Need hiljutised arengud seletavad ka minu kogemust, mida siin samas teemas juba neli aastat tagasi jagasin.
| Jüri Öö kirjutas: |
| Jüri Öö kirjutas: |
| Tellisin Google Nest Audio kõlari. Kuna toode oli märgatavalt odavam kui igal pool mujal, siis ma väga ei lootnud seda kätte saada, aga mõtlesin riskida. Ei tea kuidas nad said selle kõlari nii odavalt müüa, aga lubatud päevadega oli see mul käes. |
Tellisin jälle ühe toote, mis oli palju soodsam kui igal pool mujal ja sain kiiresti kätte. |
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.04.2026 11:58:04
|
|
|
Sealt oli hea võtta kuna maksma pidi alles kauba kättesaamisel, see pani ka kaupmehe pingutama võimalikult kiire tarne osas. Mõni koht on veel selline, näiteks k-rauta ja 1a kus saad kättesaamisel maksta.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
frog.ee |
mine lehele eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|