IDIO.. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tln-Prn teetööd, märk 70 lisatahvliga et tööpäeval 8-20 aga ei ikka, on vaja pidurdada. Ja siis mingi tüüp kenasti püsikaga ~95 aga enne kaamerat on vaja 75 peale pidurdada.
Ma vist polegi kellaaegade lisatahvliga ajutisi teetööde piirangumärke näinudki. Seni on kõik olnud lisatahvlita ja püsti 24/7 ja nädalavahetused, kui ühtegi töölist kusagil nähagi pole.
Enne kaamerat mingi 70 peale pidurdamine on nii tavaline, et ei üllata enam kedagi. Isegi kui enne kaamerat sõideti 85-ga. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Autoleht 08. aprill 2026.
Järgmine teema on juhiluba. B - kategooriaga tohib vedada (Paberite järgi!) kuni 3500 kg kaaluvat autorongi ehk tegelik mass ei huvita taas kord mitte kedagi. Liida veduki ja haagise registrimass ning summa võib olla kuni 3500 kg. Kui teed lisaeksami, saad naljaka nimega kategooria E96, mis lubab vedada kuni 4250 kg autorongi...
Kas keegi saab aru, mida AI öelda tahab?
viimati muutis Oisu. 12.04.2026 01:06:50, muudetud 1 kord
Autoleht 08. aprill 2026.
Järgmine teema on juhiluba. B - kategooriaga tohib vedada (Paberite järgi!) kuni 3500 kg kaaluvat autorongi ehk tegelik mass ei huvita taas kord mitte kedagi. Liida veduki ja haagise registrimass ning summa võib olla kuni 3500 kg. Kui teed lisaeksami, saad naljaka nimega kategooria E96, mis lubab vedada kuni 4250 kg autorongi...
Kas keegi saab aru, mida AI öelda tahab?
Lisaks on see info ka vale. Kerghaagist võib B-kategooria juhtimisõigust omades misiganes B-kategooria autoga vedada. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
See on nii naljakas teema, et keegi kunagi aru ei saa. Tihtipeale tuleb mõni klient kerghaagisega ja kui kysin, et palju ta vedada võib, siis on vastuseks 750kg _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vedada = enda järel vedada aia käru näiteks
Autorong = veduk e B - kategooria auto + haagis
Tihti veate enda järel 3500 kg autorongi?
Tihti veate enda järel 4250 kg autorongi?
& 2 Mõisted
4) autorong on ühest või enamast vedavast autost (veduk) ja ühest või enamast haagisest või pukseeritavast seadmest koosnev sõidukite ühend;
9) haagis on mootorsõidukiga haakes liikumiseks valmistatud või selleks kohandatud sõiduk. Haagiseks ei loeta pukseeritavat seadet ega vahetatavat pukseeritavat seadeldist;
Yeah, keelepolitsei, mine käi nüüd oma postid üle et kõik oleks korrektne ja arusaadav _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Eile ja täna oli päälinnas väga palju sõitmist. Mõned tähelepanekuid nädalavahetusest:
* Laupäeva hommikul leiab palju 50 alas 40 sõitvaid autosid ja õhtul mõned võidu kihutavad BMW juhid, kes tekitasid mitu liiklusohtlikku olukorda (õnneks mina hoidsin ennast neist mõistlikul kaugusel).
* Tundub, et hilise kollase ja varajase punasega ristmikule sõitmine on väga paljude arvates täitsa ok. 90% juhtudel on tähele panna, et enne ristmikule jõudmist tõstetakse kiirust tavapärasest ja pole mitte milligrammigi ohtu, et keegi neile "roosaga" üle panijatele tagant sisse tuleks. Mulle kusjuures pole elu sees keegi valgusfoori taga tagant otsa sõitnud, kuigi ma kollase ega punasega ei sõida. Küll on otsa pandud ülekäiguraja juures kaks korda ja ükskord kui buss minu ees hakkas vasakpööret tegema ja pidin selle pärast pidurdama. _________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect
Meenutab kangesti Rocca parklast väljasõitu kesklinna poole, seal ka pooled mikid ei saa aru, kuidas read pööravad.
Tegin täna sama asja, raatuse tänavalt narva maantele keerates.
Ma olin küll kiirem ja kellegi ette ei keeranud aga kuidagi automaatselt tegin seda. Poole pööramise pealt sain alles aru, et mida hekki. Lisaks polnud üldse asjagi esimesse ritta. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Bussipeatus petab ära et see ongi teine rada. Mõni pöörab seal teisipidi, narva maanteelt raatusesse vasakule _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Saksamaa. Alates 2023. aasta märtsist kehtivad siin ühed karmimad reeglid.
Prantsusmaa. Siin valiti kompromiss. Kiiruskaamerate täpse asukoha näitamine on keelatud.
Šveits ja Austria. Kummaski riigis on radarite ja politseipatrullide eest hoiatamine ebaseaduslik.
Euroopa korrakaitseorganite loogika on lihtne: kui ebaausad inimesed teavad politsei asukohast ette, annab see neile võimaluse vastutusest kõrvale hiilida. Joobes juht võib valida teise marsruudi, autovargad saavad sõita nii, et nad ei jää patrullile vahele. Euroopa korrakaitseorganite arvates distsiplineerib keeld isegi väiksemaid rikkujaid, sest politseiauto ilmub alati ootamatult.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.