praegune kellaaeg 12.04.2026 19:25:56
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
12.04.2026 15:50:48
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
No see on akulaadija arvamus versus aku sildil kirjutatud mahutavause numbrid.
Miks aga mul reaalses elus seda vaja peaks olema igal laadimisel teha? See on aeg ja aku kulutamine. Pigem tuleks seda teadlikumal kasutajal käsitsi testida, kui on vajadus, kahtlus aku mahutavuse vähenemises. |
Ei peagi igal laadimisel tegema. Kuigi laadija näitab niisama laadides ka palju sinna ampreid saadetakse, ainult pole väga täpselt teada palju läks akusse ja palju soojuseks.
Tühjaks-täis-tühjaks tsüklit ei pea loomulikult igal laadimisel tegema.
Aga kui tundub et ei kesta enam nii hästi kui peaks, siis on mõistlik teha. Tihti on probleem selles, et komplektist ainult üks pulk on hapuks läinud.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
12.04.2026 15:59:32
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Tühjaks-täis-tühjaks tsüklit ei pea loomulikult igal laadimisel tegema. |
Huvitav, kas mõni inimene reaalselt seda teeb? Mina paraku nii laisk, et pole mitte kunagi viitsinud. Kui tundub, et aku hakkab hapuks minema, lasen pigem treeningtsükli peale, siis väntab senikaua kuni mahutavus enam ei kasva. Ja siis alles vaatan, mis mahutavus on.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.04.2026 16:01:02
|
|
|
| Ma mõnikord olen teinud sellistega mis pikemalt seisnud on. Edevemad laadijad oskavad seda ise ka ühe nupuvajutusega, aga mul nii edevat pole.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|