Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Road to Vostok märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.04.2026 11:10:41 Road to Vostok vasta tsitaadiga

Küllaltki uskumatu, et siin veel selle mängu teemat ei ole...aga tundub, et vist tõesti ei ole! No ma siin avan selle teema icon_biggrin.gif

Mäng selline https://roadtovostok.com/ ja natuke aega (vist umbes nädala jagu) saab steamis praegu veel osta 25% alega early accessi. Ise ostsin kohe ära kui reliises ja mina võtan seda kui tasuta saadud mängu sest ma mängisin juba demosse ~100 tundi sisse icon_lol.gif demo oli saadaval juba eelmisel aastal.

Mängust esialgu niipalju, et minu silmis on tegu kõigi aegade parima singleplayer shooter/looter ja FPS tüüpi mänguga. Kõvasid konkurente miudugi on läbi aastakümnete ka olnud, kuid täispaketti arvestades ei ole miski päris võrreldav. Tehtud on see ÜHE soome arendaja poolt ja tema on mängu juures absoluutselt kõigi lõplike otsuste tegija. Vanal on endal militaartaust, ja mitte lihtsalt suvalise ajateenijana. Tegevus toimub soomes. Relvad värgid on suuresti siiski rahvusvahelised aga locationid on äärmiselt autentsed.
Soovitan soojalt kõigil proovida, kellele on meeldind mängud nagu näiteks stalker, arma, tarkov...aga ise tooks teatud paralleele veel ka näiteks witcheri, falloutiga.
Nii palju võin öelda, et early access on oma hinda väärt täiesti räige kuhjaga, contenti on kõvasti...eriti niivõrd naljaka raha eest. Ja mängu kvaliteet on fenomenaalne! Mäng sobib nendele mängijatele, kellele sobib ultra hardcore...permadeath pole naljaasi icon_biggrin.gif Ja ega seal muidu ka just lihtne liigelda ei ole.

Reliisi video on ka päris lahe: https://www.youtube.com/watch?v=SXwoX-Napoc

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Road to Vostok
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.