Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renka
HV Guru
Renka

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.04.2026 18:07:04 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

F1 TV Premium on kõige lähedasem, aga isegi see on 90€ aastas ja ma saan reaalsed eelised vs tasuta vaatamine.
Erinevalt Youtube Premimist, mitte ainus eelis on veidi suurem bitrate Premiumil. Kõik teised asjad on lihtsalt kunstlike piirangute eemaldamised, mis on seatud tasuta versioonile, et muuta seda kehvemaks ja suunata kasutajaid Premiumi peale.

See on küll huvitav väide. Et siis F1 TVl ei olegi kunstlik piirang paywalli ja featurete näol?
Saan aru, et YT peaks tasuta versioonis max reso 720p peale tõmbama vmt muutusi tegema? Siis oleks kõik ok ja tasuline teenus õigustatud? Minuarust on hetkel YT puhul ju väga hea kompromiss tehtud kasutajatele. Saavad ikkagi üpris kõrge tasemega teenust ilma eurosid kulutamata. Vaja ainult reklaame vaadata.

Tomorrow kirjutas:

Renka kirjutas:
No kui kõik peab tasuta olema siis polegi midagi teha. Raske elu, maksad oma ajaga (reklaamide vaatamine)

Youtube ongi tasuta. Ma ei mõista miks tasuta Youtube vaatajaid pidevalt alavääristatakse selliste väidetega.
See on mingi eneseupitamine, et tunda ennast paremini Premiumi maksmise eest?
Ma maksan juba interneti eest ja mitte vähe. Miks ma pean maksma veel selle eest, et eemaldada kunstlikud piirangud ühel platvormil?
Ühtlasi isegi Premiumi eest makstes ei eemalda see video siseseid sponsoreid. Seega ma peaksin ilma SponsorBlock kasutamata ja 150€ makstes ikkagi reklaame vahtima niikuinii.

YouTube ei ole tasuta. Youtube on kas reklaamidega finantseeritud või siis maksad kuutasu.
Sina aga ei ole nõus teenuse eest ei ühel ega teisel moel tasuma. Mingil põhjusel peab kõik tasuta olema. Või noh nagu eespool lugeda sai siis eeldad, et kõik on sul interneti kuutasu sees juba makstud. See võib aga sulle üllatusena tulla, et ISPle makstud tasu ja tarbitav sisu ei ole omavahel seotud. Need on erinevad teenused erinevatelt inimestelt.

Tomorrow kirjutas:

Ma oleks seda isegi nõus maksma, kui Premium pakuks reaalseid eeliseid:
Valik, et iga video hakkakas mängima minu fikseeritud kiirusel ja mitte kunagi alla minimaalse kvaliteeditaseme. Lisaks automaatselt nähtav video kirjeldus.
Vabadus alla laadida (internetita kasutada, igavesti) üleslaetud videoid. Kaasa arvatud batch allalaadimine.
Integreeritud SponsorBlock.
Native Dislike nupp.
Võime täielikult loobuda ja peita mõttetud Shortsid.
Võime täielikult blokeerida teatud keeltes videod mida ma näha ei taha.
Native HDR tugi k.a midagi AutoHDR sarnast enamus videotele mis pole HDR.
Kõrgem bitrate kõigi kvaliteedisätete juures, mitte ainult 1080p k.a Hi-Res audio tugi.
Paremad modereerimistööriistad kommentaaride jaoks (vaatajana, mitte kanali omanikuna). Hetke top ja new valikud on naeruväärselt algelised.
Paremad ja detailsed sortimisvalikud videote otsimisel. Praegu tuleb valida asjakohasuse ja populaarsuse vahel lisades piirangud video pikkusele ja hoida mõlemaid pöidlaid pihus, et see midagi ka leiaks.
Prioriteet tugi, kus päris inimene vähemalt tegeleb kanali omanike probleemiga (monetization, valed DCMA nõuded jms).

Kui need funktsionaalsused olemas oleks siis sa oleksid 100% rahul ja tasuksid teenuse eest? Või leiaksid sa siis uued vabandused miks sa teenuse eest tasuma ei ole nõus?
Ja palju sa oleksid nõus tasuma sellise teenuse eest?

Tomorrow kirjutas:

Jah arvestades inimeste palganumbreid ei pruugi 150€ aastas olla midagi märgatavat, aga see on ainult üks teenus.
Kas me tahame sellist internetti, kus kõik hakkavad 150€ aastas küsima, või muidu pannakase sulle vilkuvad ja kisendavad reklaamid pooleks minutiks ekraanile, mida sa ilma reklaamiblokeerijata kinni panna ei saa?
Ja siis hakkame inimesi kes pole nõus selle kõige eest maksma alavääristama väidetetaga "ta tahab kõike ainult tasuta saada"?

Tarbid neid teenuseid mis sulle mingisugust väärtust annavad. Kas informatiivset või meelelahutuslikku. Paljude teenuste puhul on platvorm võimaldanud teenust tarbida sponsorite toel. Just sel põhjusel, et inimesed ei soovi oma eurodest vabaneda. Vastutasuks pead siis kulutama väikese osa oma vabast ajast ja sponsorite pakkumistega tutvuma. Ja neile kellele see lahendus ei meeldi pakuvad mitmed platvormid võimalust eurosid kulutada, et sel moel tarbitava teenuse eest tasuda.
Kui kumbki lahendus ei sobi siis on lahendus ju lihtne. Ära tarbi seda teenust.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 10.04.2026 18:20:23 vasta tsitaadiga

Mõttetu vaidlus.
Maksta ei taha, vaata reklaame ja nuta
Premium....vaatad nutmata

Valik on olemas

F1 ei olnud vanasti üldse valikut.
F1 võrdlus pole päris pädev samuti, sealt näed sa vaid üht asja.
Youtubes näed sünnist surmani kõike mis vahele mahub.
Mul mängib youtube telekas rohkem kui telia tv...aga näe, maksan telia eest ikka.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.04.2026 20:49:10 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Et siis F1 TVl ei olegi kunstlik piirang paywalli ja featurete näol?

Ei ole. Kallimate pakettide lisad ei ole odavaimas paketis kunagi saadaval olnud a'la 4K.
Seal reaalselt saab kallima paketiga asjad mis pole odavas lihtsalt piiratud või ära võetud tagantjärgi.
Renka kirjutas:
Saan aru, et YT peaks tasuta versioonis max reso 720p peale tõmbama vmt muutusi tegema?

Ei see ei ole see mida ma ütlen. Ma ütlen, et Premium peab lisama uusi lisandväärtust toovaid featuure tasulisse paketti, mitte võtma tasuta versioonist ära elementaarseid featuure ja panema neid maksumüüri taha.
Renka kirjutas:
YouTube ei ole tasuta. Youtube on kas reklaamidega finantseeritud või siis maksad kuutasu.

Youtube on tasuta. Või pead sa konto loomusel tasu maksma? Kasutaja jaoks on see efektiivselt tasuta. Mind ei pea huvitama milline on firma ärimudel selle tasuta versiooni subsideerimiseks.
Ühtlasi loeb subsideerimise viis. Muidugi ma blokeerin reklaamid, kuna need on tüütud ja pealekäivad. Näiteks HinnaVaatluses ma reklaame ei blokeeri, kuna need pole tüütud ega pealekäivad.
Renka kirjutas:
Sina aga ei ole nõus teenuse eest ei ühel ega teisel moel tasuma.

Ma olen nõus tasuma, aga ainult siis kui tasuline versioon annab reaalse lisandväärtuse, mitte pole lihtsalt maksumüür mille taga on võrdlemisi elementaarsed featuurid.
Renka kirjutas:
Mingil põhjusel peab kõik tasuta olema.

Ei pea. Ma olen seda korduvalt selgitanud, aga sa ajad oma joru edasi. Ma maksan F1 eest näiteks 90€ aastas, sest see on seda väärt.
Ma maksan Patreonis samuti. Ma ostan Steamis, mõni kord aastas. Ma võiks F1 pira striime vaadata. Ma võiks Steami mänge pirada, aga ma ei tee seda, kuna tasuline teenus on parem.
Youtube puhul see kahjuks nii ei ole. Ma ei kavatse YouTube eest maksta 150€ aastas, kuna see pole seda väärt.
Renka kirjutas:
Kui need funktsionaalsused olemas oleks siis sa oleksid 100% rahul ja tasuksid teenuse eest? Või leiaksid sa siis uued vabandused miks sa teenuse eest tasuma ei ole nõus?

Muidugi oleks nõus, kui need featuurid olemas oleks. Parem küsimus on selles, et kas sina leiaksid siis uued vabandused, et nende kallal viriseda kes pole tasulist paketti tellinud?
Renka kirjutas:
Ja palju sa oleksid nõus tasuma sellise teenuse eest?

Sama hind mis praegu. 12,5 kuus on juba niigi kõrgemate hindade klassist.
jeesus188 kirjutas:
Premium....vaatad nutmata

Tomorrow kirjutas:
Ühtlasi isegi Premiumi eest makstes ei eemalda see video siseseid sponsoreid. Seega ma peaksin ilma SponsorBlock kasutamata ja 150€ makstes ikkagi reklaame vahtima niikuinii.

Eriti kehtib see telekas kuhu SponsorBlock naljalt ei paigalda. Maksad 150€ aastas ja vaatad ikka reklaame...
jeesus188 kirjutas:
F1 ei olnud vanasti üldse valikut.

Me räägime siin ja praegu, mitte ajaloost.
jeesus188 kirjutas:
F1 võrdlus pole päris pädev samuti, sealt näed sa vaid üht asja.

Vale. F1 tellimusega näeb ka F1 Akadeemia, F2, F3 ja Porsche Supercup lisaks.
jeesus188 kirjutas:
Youtubes näed sünnist surmani kõike mis vahele mahub.

F1 tellimusega näeb ka ajaloolisi sõite nii kaugele minevikku kui teleleülekandeid on tehtud.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2026 21:09:36 vasta tsitaadiga

Sa näed f1 sünnist surmani...ma ma näen sipelga sünnist muski raketini sinutorust

Video sisene reklaam...puldiga 2 klikki paremale, ajakulu 0,5-1sek..... Osad onimesed on kõikide asjade vastu....usun, et kui sina võidaks lotoga miljoni....midagi oleks ikka piixus icon_lol.gif

Mina maksan premiumi eest, sest see on seda väärt,....väärtused on erinevad...sina maksad f1 eest sama sitta
Siin nagu sinul raske maha teha üht piixu ja kiita teist.
Sest kasutaja silmis on asi väärt.

Ps: ma maksan f1 eest ka....kui kuu kaupa.....

Sinuga mõttetu vaielda....sa leiad alati mõttetu vabanduse

Miks peaks netflifi või disnit või hbo mitte tellima?
Aa, saab kanada tädi käest.

Tõesti....selle asjaga ma olen isegi nõus....aga see selleks, see teine teema ja teine koht

tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 10.04.2026 21:15:27 vasta tsitaadiga

Keegi üldse teab veel kedagi sellist kes viitsiks kanada tädilt saada samal ajal kui netflixid ja muud moodsad tv lahendused saadaval on?
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 175
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.04.2026 21:33:04 vasta tsitaadiga

Hinnatõus

YouTube Premium price rise revealed as subscribers threaten to cancel
https://www.dexerto.com/youtube/youtube-premium-price-rise-revealed-as-subscribers-threaten-to-cancel-3349704/

---
Janis kirjutas:
Keegi üldse teab veel kedagi sellist kes viitsiks kanada tädilt saada samal ajal kui netflixid ja muud moodsad tv lahendused saadaval on?

Kui Netflix jms valik rahuldab, on hästi. Suuremale "filmifännile" jääb ilmselt väheks. Just klassikud, vanemad ja mitte-inglisekeelsed filmid-sarjad.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2026 21:36:19 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:

jah, mina

ennem kui hakkad siin vastu panema, siis ma tõesti 1 seebi pärast ei viitsi maksma hakata lisaks

case closed

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2026 21:37:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

https://www.dexerto.com/youtube/youtube-premium-price-rise-revealed-as-subscribers-threaten-to-cancel-3349704/

Euroopas vist tõsteti juba ära, rohkem ei tõuse? Mul perepakett 20.99 € kuus.

Kommentaarid: 463 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 360
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2026 21:41:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Published: Apr 10, 2026, 13:03

arvan küll, et meil juba olemas

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.04.2026 21:57:38 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:

Et siis maksadki 250 eur aastas ainult YouTube eest? icon_eek.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2026 22:02:12 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Tanel kirjutas:
tsitaat:

Et siis maksadki 250 eur aastas ainult YouTube eest? icon_eek.gif

tsitaat:
Following price increases in late 2024, the YouTube Premium Family plan in Estonia costs €26.99 per month. This plan allows you to add up to five additional family members (ages 13+) living in the same household, offering ad-free viewing, background play, and downloads.

tsitaat:
As of late 2024, the YouTube Premium Family plan in Ireland increased to €25.99 per month. This subscription allows you to share benefits with up to five additional family members (6 users total) living in the same household, offering ad-free viewing, background play, and YouTube Music Premium.

üthne euroopa my ääs icon_lol.gif

muusika on mei ka

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.04.2026 22:14:05 vasta tsitaadiga

Oli juba ununenud, et background play on tasuline, täiesti idiootne. Vaikimisi Android omadus/permission on paywalli taha pandud . icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.