praegune kellaaeg 10.04.2026 20:02:59
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Renka
HV Guru

|
10.04.2026 18:07:04
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
F1 TV Premium on kõige lähedasem, aga isegi see on 90€ aastas ja ma saan reaalsed eelised vs tasuta vaatamine.
Erinevalt Youtube Premimist, mitte ainus eelis on veidi suurem bitrate Premiumil. Kõik teised asjad on lihtsalt kunstlike piirangute eemaldamised, mis on seatud tasuta versioonile, et muuta seda kehvemaks ja suunata kasutajaid Premiumi peale.
|
See on küll huvitav väide. Et siis F1 TVl ei olegi kunstlik piirang paywalli ja featurete näol?
Saan aru, et YT peaks tasuta versioonis max reso 720p peale tõmbama vmt muutusi tegema? Siis oleks kõik ok ja tasuline teenus õigustatud? Minuarust on hetkel YT puhul ju väga hea kompromiss tehtud kasutajatele. Saavad ikkagi üpris kõrge tasemega teenust ilma eurosid kulutamata. Vaja ainult reklaame vaadata.
| Renka kirjutas: |
| No kui kõik peab tasuta olema siis polegi midagi teha. Raske elu, maksad oma ajaga (reklaamide vaatamine) |
Youtube ongi tasuta. Ma ei mõista miks tasuta Youtube vaatajaid pidevalt alavääristatakse selliste väidetega.
See on mingi eneseupitamine, et tunda ennast paremini Premiumi maksmise eest?
Ma maksan juba interneti eest ja mitte vähe. Miks ma pean maksma veel selle eest, et eemaldada kunstlikud piirangud ühel platvormil?
Ühtlasi isegi Premiumi eest makstes ei eemalda see video siseseid sponsoreid. Seega ma peaksin ilma SponsorBlock kasutamata ja 150€ makstes ikkagi reklaame vahtima niikuinii.
|
YouTube ei ole tasuta. Youtube on kas reklaamidega finantseeritud või siis maksad kuutasu.
Sina aga ei ole nõus teenuse eest ei ühel ega teisel moel tasuma. Mingil põhjusel peab kõik tasuta olema. Või noh nagu eespool lugeda sai siis eeldad, et kõik on sul interneti kuutasu sees juba makstud. See võib aga sulle üllatusena tulla, et ISPle makstud tasu ja tarbitav sisu ei ole omavahel seotud. Need on erinevad teenused erinevatelt inimestelt.
Ma oleks seda isegi nõus maksma, kui Premium pakuks reaalseid eeliseid:
Valik, et iga video hakkakas mängima minu fikseeritud kiirusel ja mitte kunagi alla minimaalse kvaliteeditaseme. Lisaks automaatselt nähtav video kirjeldus.
Vabadus alla laadida (internetita kasutada, igavesti) üleslaetud videoid. Kaasa arvatud batch allalaadimine.
Integreeritud SponsorBlock.
Native Dislike nupp.
Võime täielikult loobuda ja peita mõttetud Shortsid.
Võime täielikult blokeerida teatud keeltes videod mida ma näha ei taha.
Native HDR tugi k.a midagi AutoHDR sarnast enamus videotele mis pole HDR.
Kõrgem bitrate kõigi kvaliteedisätete juures, mitte ainult 1080p k.a Hi-Res audio tugi.
Paremad modereerimistööriistad kommentaaride jaoks (vaatajana, mitte kanali omanikuna). Hetke top ja new valikud on naeruväärselt algelised.
Paremad ja detailsed sortimisvalikud videote otsimisel. Praegu tuleb valida asjakohasuse ja populaarsuse vahel lisades piirangud video pikkusele ja hoida mõlemaid pöidlaid pihus, et see midagi ka leiaks.
Prioriteet tugi, kus päris inimene vähemalt tegeleb kanali omanike probleemiga (monetization, valed DCMA nõuded jms).
|
Kui need funktsionaalsused olemas oleks siis sa oleksid 100% rahul ja tasuksid teenuse eest? Või leiaksid sa siis uued vabandused miks sa teenuse eest tasuma ei ole nõus?
Ja palju sa oleksid nõus tasuma sellise teenuse eest?
Jah arvestades inimeste palganumbreid ei pruugi 150€ aastas olla midagi märgatavat, aga see on ainult üks teenus.
Kas me tahame sellist internetti, kus kõik hakkavad 150€ aastas küsima, või muidu pannakase sulle vilkuvad ja kisendavad reklaamid pooleks minutiks ekraanile, mida sa ilma reklaamiblokeerijata kinni panna ei saa?
Ja siis hakkame inimesi kes pole nõus selle kõige eest maksma alavääristama väidetetaga "ta tahab kõike ainult tasuta saada"? |
Tarbid neid teenuseid mis sulle mingisugust väärtust annavad. Kas informatiivset või meelelahutuslikku. Paljude teenuste puhul on platvorm võimaldanud teenust tarbida sponsorite toel. Just sel põhjusel, et inimesed ei soovi oma eurodest vabaneda. Vastutasuks pead siis kulutama väikese osa oma vabast ajast ja sponsorite pakkumistega tutvuma. Ja neile kellele see lahendus ei meeldi pakuvad mitmed platvormid võimalust eurosid kulutada, et sel moel tarbitava teenuse eest tasuda.
Kui kumbki lahendus ei sobi siis on lahendus ju lihtne. Ära tarbi seda teenust.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.04.2026 18:20:23
|
|
|
Mõttetu vaidlus.
Maksta ei taha, vaata reklaame ja nuta
Premium....vaatad nutmata
Valik on olemas
F1 ei olnud vanasti üldse valikut.
F1 võrdlus pole päris pädev samuti, sealt näed sa vaid üht asja.
Youtubes näed sünnist surmani kõike mis vahele mahub.
Mul mängib youtube telekas rohkem kui telia tv...aga näe, maksan telia eest ikka.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|