praegune kellaaeg 07.04.2026 21:10:53
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Muhekas
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.04.2026 09:57:48
|
|
|
| Demo on ka väljas. Lasin 2 ringi peale. Mängu mehhaanika tahab natuke harjumist, aga tundub päris ok olema.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.04.2026 16:49:55
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| Demo on ka väljas. Lasin 2 ringi peale. Mängu mehhaanika tahab natuke harjumist, aga tundub päris ok olema. |
Kui palju demo ruumi võttis ja kuulaks huviga sinu kommentaare, kui ma nägin seda esimestkorda siis mulle pakkus huvi ja tundub, et see vist rohkem puldiga mängimiseks kui klaviatuuriga
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.04.2026 19:30:43
|
|
|
| Muhekas kirjutas: |
| sukelduja kirjutas: |
| Demo on ka väljas. Lasin 2 ringi peale. Mängu mehhaanika tahab natuke harjumist, aga tundub päris ok olema. |
Kui palju demo ruumi võttis ja kuulaks huviga sinu kommentaare, kui ma nägin seda esimestkorda siis mulle pakkus huvi ja tundub, et see vist rohkem puldiga mängimiseks kui klaviatuuriga |
7 GB kandis oli. Tundus, et saab mõlemaga mängida. Ma kasutasin Xboxi kontrollerit, samas ei näe, et klaver+hiir kuidagi raskem oleks. Selline Bioshock kohtub Dead Space'iga. Demo on hästi lühike, kui alla ei taha laadida, siis youtubes on ka gameplay videosid.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|