praegune kellaaeg 27.03.2026 22:31:53
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
Longero
HV veteran
|
24.03.2026 20:23:50
|
|
|
Maailm on hulluks minemas . Tootjad tahavad müüa, aga kõik on veel toores, hädasti on vaja mingit arengut/uusi mudeleid näidata ja välja tullakse igasugu totrustega.
Ma põhimõtteliselt sellise nupuga ”KasPilootOnKaine” kopsikut ei ostaks .
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
27.03.2026 13:36:19
|
|
|
Rätipead või kesiganes nikerdasid eile midagi MS kontoga või peksis MS lihtsalt segast. Muutsin konto parooli ära ja lülitasin 2FA sisse.
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
27.03.2026 17:34:07
|
|
|
| Kui pead silmas 2FA kasutusele võtmist, siis see jäi mul varem kahe silma vahele, kui mõnedel olulistel kontodel selle sisse lülitasin seoses ühe suurema andmelekke uudisega. Ju siis ei pidanud ma MS kontot eriti oluliseks. Aga parem hilja kui mitte kunagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.03.2026 18:19:14
|
|
|
Hotmailil kangutavad ja siis vaja passi vahetada iga nädal....idiootne pisipehme
Nad ei saa ju sisse, aga mingi emmi pärast pidin vahepeal iga nädal passi vahetama, sest microsoft käseb...muidu edasi ei saa
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|