Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Apple toodete ost/müük/vahetus »  M: Airpods 2.gen (A2031) :: Asukoht: Tallinn märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
OltsPoiss
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.03.2026 15:39:34 M: Airpods 2.gen (A2031) :: Asukoht: Tallinn vasta tsitaadiga

Nimetatud klapid, Airpods 2.

Olid mul "backup" plaan (pea 3a seisnud), kui Pro 2'd peaksid otsad andma, aga sain teised juurde.

Tulevad klapid ja laadimiskarp. Toote enda karp on teises Eesti otsas. Juhet ma kaasa ei luba, sest kas leian - aga laadimine on juhtme abil. Lightning ots.

Eluiga laadimistsüklite vahel on rahuldav, minu jaoks. Saab mitu tundi kuulata. Tõmmata ehk paralleeli siis võib-olla ~75-85% kandis võrreldes algusajast, küll aga see on hinnanguline.

Karbil on normaalsed kulumisjälged - st võtmetega taskus olemisest kriimud, aga eemalt vaadates (1m) ei ole märgatavad. Ainult lähedalt ja valguse käes.

Enne uuele omanikule saamist saab ta hoolduse.

AH: 35 (+5 post kui vaja - leian kuhu panna)
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Apple toodete ost/müük/vahetus »  M: Airpods 2.gen (A2031) :: Asukoht: Tallinn
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.