praegune kellaaeg 25.03.2026 19:59:02
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
OltsPoiss
HV kasutaja
|
24.03.2026 17:44:08
M: XBOX One Controller :: Asukoht: Tallinn |
|
|
Leidsin ühe puldi sahtlist seismast. Kunagi mõni aasta tagasi sai soetatud, töötunde lagi 150 - kui sedagi.
Model 1708
Karpi ei ole - postitamise vajadusel midagi leian.
AH: 20 (+5 post kui vaja)
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oraff
HV veteran

|
25.03.2026 13:03:44
|
|
|
| Tallinnas 20€ saaks... kuidas driftiga on?
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OltsPoiss
HV kasutaja
|
25.03.2026 15:01:32
|
|
|
Pidin googeldama, et mis see drift on. Kõik asjad töötavad. Servades on lihtsalt tolmu/seisnud osa, mida ma ka maha tõmban - paremaks.
Ma ostsin selle kunagi enne kui rool sai soetatud, Forza Horizon 4 jaoks. PC peal kasutatud, konsoolidest ei tea ma suurt midagi. Kuna mulle ei meeldinud puldiga sõitmine, ostsin rooli+käiguka järele. Pulti kasutasin ainult siis kui oli vaja mingi track aeg/kiirus vms saada, mis oli rooliga märkimisväärselt keerulisem. Palju ma seda üldse mängisin oli iseasi. Kuna seda oli erineva aja vältel, lisasin ka hinnanguliselt 150 töötundi, kuigi usun, et on vähem.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|