praegune kellaaeg 24.03.2026 00:02:34
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
indrpo
HV Guru
|
20.03.2026 22:33:37
|
|
|
mind isiklikult see aku kestvus ei häiri. Ma pigem unustaks laadida 8 vms päeva jooksul, kui AW puhul
viskan ikka paari päeva jooksul laadijasse kui pesema.
harv juhus kui see vahele jääb ja kell kottis on.
Ma arvan, et täna on mitmeid seadmeid mis vajavad laadimist ja sellega tuleb kohaneda, või siis valida sobiv seade.
Mõnda saab ka ise üles keerata...
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
21.03.2026 08:12:25
|
|
|
| sakinaga kirjutas: |
| Olles ise korduvalt Apple Watchi ja Garmini vahel edasi-tagasi liikunud, siis absoluutselt on mõlemal eelised ja öelda, et Apple Watch on meh ja Garmini kell mitte, on lihtsalt väikese silmaringi küsimus. |
Eks see kellegi oma isiklik arvamus asjast ongi paljudele raske vastu võtta. Kui fanboy ja ülevaade ütlevad et asi on hea siis nii peabki olema ja ise teed valesti midagi kui ei sobi
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
21.03.2026 09:24:57
|
|
|
| tsitaat: |
| Mõnda saab ka ise üles keerata... |
Jah, Apple järgmine innovatsioon kellade osas oleks generaator installida, nagu mehaanilistel PÄRIS kelladel on. Kui parasjagu ei kasuta, siis saaks winderisse panna ja puha. Garminil pole generaatorit vaja, see töötaks siis igavesti.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2026 20:51:29
|
|
|
| Markos kirjutas: |
| tsitaat: |
| Mõnda saab ka ise üles keerata... |
Jah, Apple järgmine innovatsioon kellade osas oleks generaator installida, nagu mehaanilistel PÄRIS kelladel on. Kui parasjagu ei kasuta, siis saaks winderisse panna ja puha. Garminil pole generaatorit vaja, see töötaks siis igavesti. |
isegi ma vana apple heiterina loen su sitta ja mõtlen... WTF
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
22.03.2026 11:53:33
|
|
|
| Mina küll ei heidi Apple tooteid, vägagi kasutan neid, mis kasutatavad on.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
22.03.2026 17:51:06
|
|
|
Mul ei ole küll raske kella ära võtta (ja juhtumisi laadijale asetada) hommikul pesemas käimise ajaks. Või kõik ei käi iga päev pesemas?
Vahetasin oma AWU ca. nädal tagasi AWU3 vastu ja tundub, et laeb kiiremini. Ilmselt kuna aku health on 86% asemel 100%, mis tähendab, et ka ei tühjene nii palju, lisaks sellele, et aku on suurem. Kindlasti saaks hakkama mitu päeva ilma laadimata, aga ma aastatega harjunud iga päev täis laadima.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
22.03.2026 18:21:00
|
|
|
Krt on peale teismeeliste veel heitijaid. Heidin samsungit, heidin pc´d, heidin androidi, heidin konsoole, heidin applet. Kõik on värrrrdjad
Edit: mina juba heidin nädala jagu Garminit. Sügiseni... Edge 1040 küll on aga kui 8 saan...
|
|
| Kommentaarid: 666 loe/lisa |
   |
1 :: |
545 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.03.2026 09:36:56
|
|
|
| M00t kirjutas: |
Mul ei ole küll raske kella ära võtta (ja juhtumisi laadijale asetada) hommikul pesemas käimise ajaks. Või kõik ei käi iga päev pesemas?
Vahetasin oma AWU ca. nädal tagasi AWU3 vastu ja tundub, et laeb kiiremini. Ilmselt kuna aku health on 86% asemel 100%, mis tähendab, et ka ei tühjene nii palju, lisaks sellele, et aku on suurem. Kindlasti saaks hakkama mitu päeva ilma laadimata, aga ma aastatega harjunud iga päev täis laadima. |
Palju ta 3 minutiga laadida jõuab ?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
23.03.2026 10:08:36
|
|
|
Palju ta 3 minutiga laadida jõuab ? |
Ei oska öelda, aga pakun, et 15-20 minutit on juba täitsa piisav aeg.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.03.2026 11:15:27
|
|
|
| M00t kirjutas: |
Palju ta 3 minutiga laadida jõuab ? |
Ei oska öelda, aga pakun, et 15-20 minutit on juba täitsa piisav aeg. |
Siis pesuga ei jõua piisavalt laadida paraku.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
23.03.2026 14:56:44
|
|
|
| ot: |
Kaua te pesete ennast, et kella saate laadida piisavalt - 20 min pesemist, mida te teete seal nii kaua? Tegelt ma ei taha teada... |
Ise ka peaaegu aasta aega Apple Watchi kasutaja, küll SE versiooni. Seda peab küll ütlema, et tahaks kauem kestvat akut, sest 24h (või veidi rohkem) on ikka jube vähe. Tõsi, Ultraga saaks veits kauem hakkama. Suvel oli reaalselt olukord, kus mingi 70-80% akut oli kellal, läksin jooksma telefonita: GPS + mobile data + Fitness app mõõtmas + Spotify appist muusika klappidesse ja mingi 10 km kestis aku ära, aga jooks oli veidi pikem, niiet sai enne jooksu lõppu tühjaks
See on muidugi very heavy load ja väga harva tuleb sellist asja ette. Igapäevaselt kui telo on ka kaasas ja natuke lühem trenn, pole hullu. Tegelt vist ei saa nuriseda väga, arvestades, et see on paarisaja eurone kell. 1k+ ma ei maksaks, milleks? Ma ei saa kurta muus osas väga. Jah, klaviatuuri võimalus võiks olla SE-l (iseasi, kui mugav nii väiksel ekraanil trükkida on) ning spordivalikuid Fitness äpis veidi rohkem, aga selle hinna eest on sisu väga palju. Peab ütlema, et trenni trackimine on üllatavalt täpne. Isegi kaloreid ja samme näitab päris täpselt - vanal kellal näitas suht aiateibaid. Muid funktsioone on ka palju, iseasi kui palju kasutan, aga mu jaoks oluline:
1) Telefonikõned kostuvad väga selgelt nii mulle kui teisele poole. Saan kellast vastu võtta või hellata, kui telo on teises ruumis.
2) Võimalus väljas joosta vms trenni teha, klapid peas, muusika mängimas läbi mobiilse neti, ilma et peaks suurt ja rasket telo kaasas tarima - see oleks üsna ebamugav joostes. Kõik toimib.
3) Kohene sõnumite nägemine - sots. meedia, meilid jne. Jällegi, telo on tihti teises ruumis, taskus, laadimas vms.
4) Temperatuuri/ilma vaatamine tunni täpsusega otse Watch Face'i pealt - ÜLI kasulik ja mugav enne välja minemist, aga ok, on ilmselt teistel kelladel ka.
5) Wallet maksmiseks, kui telo autosse jäi.
6) Apple ökosüsteem. See on ilmselt parim asi, sest sekundiga syncib iPhone'ga kõike. Lõpetan kellalt trenni, saan natuke hiljem tulemused samast äpist telost järgi vaadata. Panen taimeri telost, siis telo on kuskilt kaugemal, aga kellast saan taimerit edasi jälgida ja kinni panna. Muusika käima telost, kohe tuleb kella, või vastupidi. Jne jne.
Et jah, kui oleks mingi kõva kestvussportlane või tahaks koguaeg und trackida (ise ei tracki, ei taha kell käes magada), siis vist ei ostaks Apple Watchi, vähemalt mitte SE-d. Uuema generatsiooni Ultra oleks okei, testide põhjal 2-3 päeva saab ka korraliku trenni puhul hakkama, aga siis peab vaatama, et rahast kahju ei hakka
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.03.2026 15:30:13
|
|
|
| Kella peal trükkimine on tegelt ikka juba next level nerd värk. Ma reaalselt ei kannata isegi puuteekraani kasutamist, aga Garminil on õnneks kogu navi ka nuppudega tehtav ja nii ma seda kasutangi, idee poolest võiks puute üldse välja lülitada, sest seda pole vaja. Trenni trackimine on väga täpne tal, Oura Ring, mida ma ka kannan, ei ole selleks kõige parem, samplimise sagedus on väiksem, kuigi kaloreid suudava mõlemad lõpuks ikkagi enamvähem adekvaatselt kokku lugeda. Une osas on jälle Oura kriitilisem, hea võrrelda neid kahte. Igasugused sõnumid, tempid jms asjad on ka Garminil olemas ja äpp on super hea tegelikult ükskõik, mis platvormi peal, selles mõttes ei ole mingit erilist ökosüsteemi piirangut. Wallet on hea backup, aga ei saanud mina ikka kellaga maksmisega sõbraks, telefoniga on mugavam kuidagi, eriti, kui sul on see poes nagunii käes, kui selveris oma ostukorvi teenindad, maksad ka kohe selveri äpis, mitte apple pay'ga.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
23.03.2026 19:14:29
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Kaua te pesete ennast, et kella saate laadida piisavalt - 20 min pesemist, mida te teete seal nii kaua? Tegelt ma ei taha teada... |
|
Hommikul ärgates otse kolmeminutilise dushi alla ja õue? Paljud inimesed ka nt käivad peldikus või isegi joovad kohvi ja sellega tulekski 15-20 minutit laadimisaega kokku. Kohvijoomise ajal ilmselt ei pea pulssi ega verehapnikku loodetavasti trackima. |
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.03.2026 19:46:15
|
|
|
Kinnitaks olukorda, aku ei ole veel pooltki tühi, enne jõuad hommikul kohvile, sitale ja pesema, siis kell 99% laetud ja tööle.
Ainus hetk kui kotti saab, on pikk nädalavahetus, ja seda juhtub harva.
Selles suhtses ma olen alternatiive näinud ja katsunud, aga las need jäävad omasse teemasse, pole mõistlik seal kurta muret ja naerda puuduseid või kiita akut. Igale ühele oma.
Võibolla kokkuvõtteks, minu puhul peab AW10 vastu 48h sest ei kasuta AOD displayd.
See oleks umbes sama, et jätan auto maja ette tiksuma, kui vahepeal tunde asjaajmisi.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
23.03.2026 21:08:54
|
|
|
Ei tracki midagi ja ikka olen veel elus
|
|
| tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
23.03.2026 22:03:39
|
|
|
| minu AW teekond algaski series 5-ga sest see oli esimene millel AOD. Mulle üldse ei meeldi kui kell tühja musta ekraani näitab. Hetkel olevat series 11 laen tavaliselt õhtuti paar tundi ja siis kestab vabalt järgmise päeva õhtuni nii et AOD sees ja vahepeal trenni äpid ka töötavad!
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|