Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 305, 306, 307
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 16:24:42 vasta tsitaadiga

kui visa/mastercard peaks tõelist raha ka kaasama, siis jookseks süsteem kohe kokku. isegi nemad arendavad endal plokiahelamakseid juba praegu.

pigem on eu cbdc rohkem tsentraliseeritum ja sel on alati mingi probleem.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
OPollo
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.03.2026 16:28:03 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Sa ise ei teagi ju tegelt, mis see bitcoin ja bitcoin plokiahel on ju? Selles on küsimus.

Sa ära eelda, vaid küsi ! Vastus on ennetavalt, et olen teadlik ja ammu enne seda, kui sulle su ema(eestkostja) esimese telefoni ostis.
Jätkuvalt ei tule mitte ühtegi loogilist vastust ega arutelu, vaid "1000 küsimust" AI-le ja copy/paste vastused icon_biggrin.gif

BA79 kirjutas:
Ma tulin eile mõttele, et digieuro ehk CBDC võib plaanides olla ilus, aga ei hakka toimima ehk kukub läbi.

Vaadates täna pangandust, kus piisab vaid mobiili numbrist, et ülekannet teha ja see on 1-2 sekundi küsimus, vähemalt Iirimaal JUBA, siis me alahindame siin pangandussektori poolt arendatavat tehnoloogiat, millest Delfi sulle ei räägi ...
"Zippay" vihjeks .. Revolut on selle ala pioneer kusjuures.
Mingil ajahetkel kogu see süsteem omavahel liita, ATM/pangaautomaadid sulgeda ja ongi CBCD.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 16:30:31 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:

Sa ära eelda, vaid küsi ! Vastus on ennetavalt, et olen teadlik ja ammu enne seda, kui sulle su ema(eestkostja) esimese telefoni ostis.
Jätkuvalt ei tule mitte ühtegi loogilist vastust ega arutelu, vaid "1000 küsimust" AI-le ja copy/paste vastused icon_biggrin.gif

Sa oled teadlik aga sa päriselt ei tea, mis see on ja kuidas see täpselt toimib.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 16:47:45 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Sa oled teadlik aga sa päriselt ei tea, mis see on ja kuidas see täpselt toimib.

Sa oled AINUS siin maailmas, kes teab, aga ikka vaene, kel ainuke luksus on hooldekodu tasuta internet icon_biggrin.gif
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 17:34:33 vasta tsitaadiga

OPollo, Kaasaegne pangandus toetub siiski veel nomineeritud pangatähtedele, elektrooniline maksekorraldus ei tähenda, et füüsilist paberraha pankade vahel ei liigutataks. Füüsilisi ülekandeid tehakse, lihtsalt mitte nii sagedasti kui varem. Selleks, et sellel digieurol oleks mingi väärtus, peab selle mingil viisil omistama.
Ei saa käibele lasta ainult binaarkujul 01001110111 eksisteerivat ahelat, kui sel pole mingit tagatist ega reaalset väärtust. Bitcoini tagatiseks on tema väidetav piiratus. Kui 21 miljonit ühikut on ringluses hakkab selle väärtus täielikult
sõltuma nõudmise ja pakkumise suhtest. Ehk siis hakkab ka inflatsioon minu arvates BTC'd mõjutama. Hetkel ongi BTC nii kallis, et seda on vähe, aga kuna see on unikaalne ehk detsentraliseeritud siis see omadus teeb BTC'st nõutud finantsinstrumendi.
Euro loodi fiktiivse ECU eurovaluuta baasil ning peamiseks ankurvaluutaks ülemineku rakendamisel oli Wikipedia andmetel Saksa mark. Iga eurotsooni liikmesriigile lubati üleminekukursi määramisel ujuvust, aga fikseeriti eurole üleminekul vastavalt üleminekukuupäeva seisule vastavale vahetuskursile tingimusel, et ECU väärtus ei muutu.
Eurol praegusel kujul pole seega mingit katet. Samamoodi trükitakse meeletult nagu USA oma dollareid trükib aga ikka võlgadest lahti ei saa. Ja googeldamine väidab, et digikujul omistataks eurole sama väärtus mis euro pangatähel. Surnud ring minu arvates. Kui maailmas oleks sarnaselt BTC'le 21 miljonit digieurot siis kukuks kaasaegne majandus ning finantssüsteem kokku, sest inflatsioon ja eelarvedefitsiit oleks meeletu sest tavavaluuta ei käitu samamoodi nagu BTC. Tavavaluuta allub fiskaal- ja majanduspoliitikale, mis omakorda on mõjutatud veel sadadest erinevatest faktoritest (peamiselt siiski loeb maavarade hind ja selle väärindamisest saadav tulu, kuna kõik taandub ressursside müügile võimalikult kasumlikult).
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 17:50:54 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
OPollo, Kaasaegne pangandus toetub siiski veel nomineeritud pangatähtedele, elektrooniline maksekorraldus ei tähenda, et füüsilist paberraha pankade vahel ei liigutataks. Füüsilisi ülekandeid tehakse, lihtsalt mitte nii sagedasti kui varem. Selleks, et sellel digieurol oleks mingi väärtus, peab selle mingil viisil omistama.
Ei saa käibele lasta ainult binaarkujul 01001110111 eksisteerivat ahelat, kui sel pole mingit tagatist ega reaalset väärtust. Bitcoini tagatiseks on tema väidetav piiratus. Kui 21 miljonit ühikut on ringluses hakkab selle väärtus täielikult
sõltuma nõudmise ja pakkumise suhtest. Ehk siis hakkab ka inflatsioon minu arvates BTC'd mõjutama. Hetkel ongi BTC nii kallis, et seda on vähe, aga kuna see on unikaalne ehk detsentraliseeritud siis see omadus teeb BTC'st nõutud finantsinstrumendi.
Euro loodi fiktiivse ECU eurovaluuta baasil ning peamiseks ankurvaluutaks ülemineku rakendamisel oli Wikipedia andmetel Saksa mark. Iga eurotsooni liikmesriigile lubati üleminekukursi määramisel ujuvust, aga fikseeriti eurole üleminekul vastavalt üleminekukuupäeva seisule vastavale vahetuskursile tingimusel, et ECU väärtus ei muutu.
Eurol praegusel kujul pole seega mingit katet. Samamoodi trükitakse meeletult nagu USA oma dollareid trükib aga ikka võlgadest lahti ei saa. Ja googeldamine väidab, et digikujul omistataks eurole sama väärtus mis euro pangatähel. Surnud ring minu arvates. Kui maailmas oleks sarnaselt BTC'le 21 miljonit digieurot siis kukuks kaasaegne majandus ning finantssüsteem kokku, sest inflatsioon ja eelarvedefitsiit oleks meeletu sest tavavaluuta ei käitu samamoodi nagu BTC. Tavavaluuta allub fiskaal- ja majanduspoliitikale, mis omakorda on mõjutatud veel sadadest erinevatest faktoritest (peamiselt siiski loeb maavarade hind ja selle väärindamisest saadav tulu, kuna kõik taandub ressursside müügile võimalikult kasumlikult).

Selline pikk ja üllas jutt.
Võtame selle rooja kokku lühidalt: kogu maailma majandus käib ümber hetkelises numbris, mida kalkuleeritakse tänases FIAT valuuta arusaamas.
Sa võid mis iganes luulusi siia postitada, ei muuda seda "ärimudelit"
BTC või KULD, või KINNISVARA või kartuli kilohind on täna jätkuvalt NAFTA kursihinna järgi arvutatud icon_biggrin.gif
Igasugu müüte, ja matrix stiilis muinasjutud ei muuda maailma majanduse alustalasi, mis on ammu juba perses teema. Pane sa selle majanduse valuutaks euro, dollar, kuld v BTC ! FACT !
BTC ja CBCD "innovatiivsus" on vaid see, mis veel normaalse portsu inimesi vaestab ja selle (BTC) kontrollijaid rikastab ! See detsentraliseeritus on selline üllas muinasjutt, mida sa ei realiseeri kuidagi adekvaatselt ja legaalselt juba TÄNA ilma KYC-ta!
Millest me siin räägime üldse ? Palat nr 7 koosolek ? icon_biggrin.gif BTC on maailma kõige suurema kasiino skammi alustala, mille eon üles ehitatud sadu tuhandeid skam kasiinosi tokenite ja muu pasa näol, inimestele on 15 aasta jooksul tekitatud arusaam, et on 2-3 seda ÕIGET coini, poogen, et kaotasid KÕIK oma vara selles hulluses ... Chill preilid, küll saabub see aeg ... lululand/wokeaboutism on täna reaalne teema, loed ja mõtled, kuhu on inimesed päriselt oma ajud kaotanud ...
Nagu päriselt keegi arvab, et mingi vend, keda polevat siiani suudetud tuvastada, tegi teile vabadust tootva BTC ? icon_biggrin.gif
Bill gates on sellisel juhul oma windowsiga feilinud projekt ! icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 18:14:24 vasta tsitaadiga

Kui on järjekordne krahh - siis tehakse pangapääste ja antakse uusi laene ja tagatakse seda rohke raha trükkimisega. Ja piisab peameedias pasundada, et kõik on korras ja inflatsioon on väike ja majanduse laienemine on jälle 3%. Ja mass usub. Usu ja töö peale on tehtud see FIAT-raha majandus. Sõdade ja nafta peale.

Bitcoin on selline asi, et ta on esimene plokiahel, detsentraliseeritud ja üle triljoni dollari suuruse market cap-iga. Ja ta ei lähe pankrotti ja ei vaja pangapäästet. Ta on kood ja kogukond. Ja lubadusega, et sinu võtmed, sinu bitcoin. [iseasi on, et kes sellest aru saab]

Kannatame ja vaatame, et mis sest eu cbdc saab.. [vähemalt nad lubavad sularaha esialgu alles hoida]

OPollo - raadio ja televiisor on süüdi. Põleta ära.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 18:20:01 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Bitcoin on selline asi, et ta on esimene plokiahel, detsentraliseeritud ja üle triljoni dollari suuruse market cap-iga. Ja ta ei lähe pankrotti ja ei vaja pangapäästet. Ta on kood ja kogukond. Ja lubadusega, et sinu võtmed, sinu bitcoin. [iseasi on, et kes sellest aru saab]

Plokiahel - jah
Detsentraliseeritud - jah aga klausliga, et legaalselt täna kasutu, kuna sa ei saa realiseerida oma "võite" legaalselt ! pikaajaline kasiino reaalse eluvõtmes
Ei lähe pankrotti ? - see on sinu ajuehituse kõige suurem naljanumber. Piisab vaid piirkonna välja lülitamisest _ elekter, mobiili levi, transfer keskkonna halvamisest ... ja sul on NULL assetit, ehk sa pole mitte keegi isegi oma 4 triljoni FIAT rahaga, BTC mõistes !
Sinu võtmed ja kogukond ...
20 aastat vangi, või võtmed ja konto võimudele ei ole täna juba AMMU enam eilne päev !

Sa proovi argumenteerida, mitte rooja toota !
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 18:23:52 vasta tsitaadiga

KYC on tegelikult teisejärguline. Loomulikult valitsused üritavad kontrollida, aga tegelikkuses on kaasaegse finantsmaailma murekoht mujal. Nimelt kaotab kiiresti väärtust. Mis sa ise arvad, miks hetkel niipalju sõditakse ja maavarasid jõuga endale reserveeritakse? Seepärast,et paberraha ei maksa enam. Ainus mis maksab on see mis on maapõues. Kelle käes on jäme ots, see dikteerib ülejäänutele kui palju, mis hinnaga ja mis tingimustel.
USA riigivõlg on elus näide sellest, miks kaasaegne kapitalism on hinge vaakumas. Ma ei usu muidugi, et krüptovaluuta fiat rolli üle võtab, aga see, kuidas MAGA eesrindlane praegu jõuga nagu elevant portselanipoes trambib endale õigust taga, näitab tegelikult seda, et petrodollari ülemvõim on kadumas. Millega see kõik lõppeb ei tea, aga praegusel kujul see tulevikus ei toimi, sest maavarad, kui ressurss on piiratud ja seda ei asenda mitte millegagi.Olgu vahetuskaubaks kuld, fiat või krüpto.

Isiklikult arvan, et tuleb mingi hübriidne finantssüsteem. Ei tule täisdigi CBDC ja ei jää ka täielikult fiat peale.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 18:33:15 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:

USA riigivõlg on elus näide sellest, miks kaasaegne kapitalism on hinge vaakumas.

USA müüb relvi ja relvastust rohkem kui eales ja on hinge vaakumas ? icon_biggrin.gif

Kõik riigid on kõigile võlgu, keegi ei maksa ära .. ma ei saa aru, millest sa räägid, lähme Vietnami tänasesse maailma elama lähitulevikus ?
See pole ka teemaks, minu error on selle taudi igapäevane AI pask, mis ei ole viinud maailma tänaseni mitte kuhugi ja ei vii ka järgmised 10 aastat.
Taud ei ole siiani aru saanud, millistes numbrites tänane maailm arvutab, ja kindlasti ei ole need kasiino numbrid !
BA79 kirjutas:
Ei tule täisdigi CBDC ja ei jää ka täielikult fiat peale.

On hiinas regioonid juba täna, kus rahvas pole sularaha näinud 8 aastat ....
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 18:59:05 vasta tsitaadiga

USA ei ole aga teised riigid lähevad hinge kui ta veel rohkem raha trükkima hakkab. Ja hiina trükib ja euroopa trükib. Aga bitcoin ei trüki vaid ainult miljon bitcoini on veel kaevandatav.

KYC ainuke probleem on see kui sa ennast pangaga jälle taas seod. Tahad oma bitcoinid panga jaoks FIAT-rahaks teha. Siis nõutakse KYC-id ja tahetakse vajadusel päritolu. Praegu tahetakse samuti rularaha päritolu kui sa miljonites panka viid.

Kui KYC-ga ostad, siis on jälg, et kui müüd ja siis on see näha. Ma ei kavatsegi ennem müüa kui FIAT-raha põhja läheb.

viimati muutis mina634 21.03.2026 19:10:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 19:09:04 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
USA ei ole aga teised riigid lähevad hinge kui ta veel rohkem raha trükkima hakkab. Ja hiina trükib ja euroopa trükib. Aga bitcoin ei trüki vaid ainult miljon bitcoini on veel kaevandatav.

KYC ainuke probleem on see kui sa ennast pangaga jälle taas seod. Tahad oma bitcoinid FIAT-rahaks teha. Siis nõutakse KYC-id ja tahetakse vajadusel päritolu. Praegu tahetakse samuti rularaha päritolu kui sa miljonites panka viid.

Kui KYC-ga ostad, siis on jälg, et kui müüd ja siis on see näha. Ma ei kavatsegi ennem müüa kui FIAT-raha põhja läheb.

Kuule TAUD !
Kes see ostab BTC-d täna sellise vaatega, et FIAT rahas RIKKAKS ei saa ? ? ?
Sa ei kavatse MÜÜA, enne kui FIAT raha põhja ei lähe ? ? ?icon_biggrin.gif mullakoormates arvestad müügitehingut siis ? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
SUL on tõsine ajupuue ...
Aga see on normaalne, et kasiinosõltuvusega tegelastel kaob reaalsustaju kiirelt ...
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 19:19:26 vasta tsitaadiga

Selline nali on küll plaanis. Panen selle FIAT-raha papi bitcoini ja koorman panka, et ta veel rohkem hangiks seda FIAT-raha, et ma saaksin veel rohkem sinna panna. Ja mida rohkem meid on, seda kiiremini nad põhja lähevad.
Sulle ma ju ei ütle kui palju mul midagi on ja mitu kambrit mul vanglas või hullumajas on.

Pank on nali. Mingit realiseerimata kasumimaksu ma maksma ei hakka.
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 19:33:54 vasta tsitaadiga

Ei osteta enam USA'lt relvi nii palju. Isegi Eesti vaatab nüüd õhutõrje ja kaudtulevõimekuse arendamisel Lõuna-Korea poole sest see on odavam. USA toodang pole enam prioriteet nr1 isegi mitte Euroopas.
Nt ostab Eesti prantslastelt liikursuurtükke.
USA süsteemid on kohati ülehinnatud, lisaks tihti varustatud ka "tagaukse süsteemiga", et neid relvi ei saaks
kasutada USA enda vastu (on vajadusel kaugjuhitavad USA poolt).

Hiinal on ressursse, et selliseid süsteeme üles ehitada mille abil rahvast orjastada ja täielikule kontrollile allutada.
Aga ma arvan, et EU kukub enne kokku kui Hiina stiilis riigikord siinmail toimima hakkab. YT's spekuleeritakse isegi USA lagunemisest üha rohkem ja rohkem
sest USA majandus ei kannata isegi seda käimasolevat Iraani sõda välja. Kütusehinnad on kõik muud hinnad üles viinud (elukallidus), USA'd ei taha enam keegi
külastada (Kannatab turism, lennundus) jne jne.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 19:56:01 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:

Hiinal on ressursse, et selliseid süsteeme üles ehitada mille abil rahvast orjastada ja täielikule kontrollile allutada.
Aga ma arvan, et EU kukub enne kokku kui Hiina stiilis riigikord siinmail toimima hakkab. YT's spekuleeritakse isegi USA lagunemisest üha rohkem ja rohkem
sest USA majandus ei kannata isegi seda käimasolevat Iraani sõda välja. Kütusehinnad on kõik muud hinnad üles viinud (elukallidus), USA'd ei taha enam keegi
külastada (Kannatab turism, lennundus) jne jne.

Et siis Hiina on teemaks, kus on Social credit score society juba täna elementaarne ?
CBCD on ju osa sellest .. Ja kommunistlik maailm õitseb just tänu kapitalisltikule maailmakorrale ?

Kuidas see sinu elu täna või järgmised 30 aastat toidab, tootes seda BTC kasiinot ?
Ma ei näe BTC algusest saadik seda trendi, et keegi maailmas on omale pähe võtnud arveldada BTC-s ja oma elu selle graafiku ja kursi järgi elada ... ikka tuleme tagasi vana hea FIAT raha juurde, mis on saadanast ...
1 nädal - BTC chart

5 päeva õli chart

Ma ei näe just, et BTC eest saaks rohkem täna maja kütta, kui FIAT raha eest ja seda näeb kogu pööbel ?
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 20:04:44 vasta tsitaadiga

BTC'des arveldamine on küll praegu veel vähemuses, aga USA suurpangad ja korporatsioonid juba vaikselt pakuvad klientidele võimalust BTC'des arveldada.
Mitmete riikide organisatsioonid pidavat ka BTC'sid kokku ostma.
Hiina stiilis riigikord ei ole puhas kommunism vaid on hübriid neist kahest ehk kapitalistlik kommunism/sotsialism. Eraettevõtlus pole keelatud aga on rangelt riigi kontrolli all
selles ulatuses, et ettevõtlus ei kahjustaks riigi huve. Kaitseks lääne moraalituse vastu kehtib internetitsensuur ja teatud määral valitseb ühiskondlik klassisüsteem.
Ma ei ütle, et Hiina on parim näide sellest kuidas peaks elama, aga nende distsiplineeritus on viinud riigi nii kaugele, et tehnoloogilise potentsiaali poolest on nad kohati Läänest paarkümmend aastat ees.

Fiat ei kao, aga kaotab juhtrolli. Vahet pole. On riike, kus on BTC'des arveldamine rohkem levinud: El Salvador, Jaapan, Saksamaa, Šveits ja veel mõned. Eks see võtab kõik aega, mil rohkem levib.
Lisaks saab BTC'des maksta internetis pakutavate teenuste eest.
Ainuke, kus BTC välja jääb on hetkel veel n.ö käest-kätte tehingud sest pole piisavalt palju inimesi, kes seda kogunud on. Ja need kes praegu koguvad, teevad seda pigem tuleviku jaoks.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2026 20:40:01 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:

Ainuke, kus BTC välja jääb on hetkel veel n.ö käest-kätte tehingud sest pole piisavalt palju inimesi, kes seda kogunud on. Ja need kes praegu koguvad, teevad seda pigem tuleviku jaoks.

"Tuleviku" jaoks on suht selline mehh seletus, tuleviku jaoks, et saaks suure kasuga FIAT raha eest maha parseldada, see on KÕIKIDE kryptokunnide eluunistus, mistahes fekaali nad ka siin ei tooda icon_biggrin.gif
ma ei viitsigi ennast korrata, sa ei tee käest kätte tehinguid päris mitmes stsenaariumis, alustades valitsuse interneeduse blokeerimisest, lõpetades el katkestustega
CBDC hakkab tööle sarnaselt su pangakaardiga, telos on ajutine salvestus su balansist, levi puudusel saad tehinguid teha vaid valitsuse poolt heaks kiidetud asutustega. Täna toimib selline tehing juba ka Euroopa siseselt näiteks Ryanairi lennukis !
Ma räägin sellest, mis on TÄNA toimiv juba Hiinas, te kaks aga unistate siin ...
Matrix ilma ajalooraamatuteta icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.03.2026 20:52:24 vasta tsitaadiga

Võta tagasi nüüd. Hoia oma energiat kokku ja vaatame, mis aeg toob. Lihtne.
Ma kogun pisut salvestavat energiaraha natuke juurde. Ja sina kasuta FIAT-raha energiat, mis on paberil. Ja tulevikus tsentraalses võrgus/valitsuse paberitel. Rahu.

Bitcoin tagatis on elekter. Ja seda elektri energiat saab salvestada jäädavalt bitcoini. Näiteks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 305, 306, 307
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.