Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  UUE PSU ost eesti poest. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
PPC
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.03.2026 00:22:11 UUE PSU ost eesti poest. vasta tsitaadiga

Tervist.

Proovin osta uut 1kw gold PSU. Otsisin infot komponentide kohta, vaatasin teste ja valisin mitu mudelit.

Katse 1.
https://www.hinnavaatlus.ee/6403938/zalman-zm1000-tmx2se-teramaxii-1000w-80-gold/
Oli ~10 pakkumist 70.50 EUR +- 0.1-3 eur. Otsustasin tellida Galadorist. 4 päeva pärast muutus hind kõigis poodides korraga (uus hind +50%). 10 päeva pärast Galador teatas, et tagastab raha.

Katse 2.
https://www.hinnavaatlus.ee/7200257/chieftec-1200w-vega-m-series-spx-1200-fc-80/
Oli 7-8 pakkumist 115-120 EUR. See kord otsustasin tellida Datagate-st 116 EUR eest. 4 päeva pärast muutus hind kõigis poodides korraga uuesti (+25%). Seda PSU mina ka ei saa.

On veel 1 variant, mida ma tahaks osta, aga nüüd kardan, et ei saa mitte midagi ja pean uut PSU edasi otsima.
Kas kohalikust poest eseme tellimisel on võimalus seda ka kätte saada? Kui jah, siis kui suur see on? icon_lol.gif Kas teiste juppidega on saama lugu?

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 13.03.2026 00:37:22 vasta tsitaadiga

Sõltub otstarbest, aga arvutisse panekuks, pole selles võimsusklassis isegi letihinnaga Seasonic kunagi liiga kallis.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ummiq
HV veteran
ummiq

sõnum 13.03.2026 07:51:12 vasta tsitaadiga

See 40 eur odavam pakkumine oli tõenäoliselt miski refurbished v tagastatud toode vms. Nii odavalt sellist toiteplokki pole võimalik uuena saada isegi, kui töötad maaletooja juures.
Mul on sarnaseid kogemusi, kus kallima jupi otsimisel.. v no letihind 269 asja ostmisel vaataisn ringi ja leidsin 199-230 euroga pakkumisi ja lõpuks tellin- maksan-tühistatakse, tellin-maksan-tühistatakse ja mõtlen, et odavam oleks olnud Arvutitarga poest 269 eur eest ära osta.

Summad on piisavalt suure erinevusega, et tasub otsida ja tellida, aga see trend on viimasel ajal ka mind puudutanud- tellitud kaupa lõpuks ei saa. Jama kui palju, aega läheb nädalaid!

Epoodide kaupade nimekiri on tõenäoliselt automaatselt kuvatud ja tingimused on nii vabad, et igasugu jama näeb seal, mille tarned tegelikkuses ei pruugi üldse enam võimalik olla.

Kommentaarid: 210 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virx
HV Guru

sõnum 13.03.2026 14:42:03 vasta tsitaadiga

Väga heade andmetega tiba kallim:
https://eestipoisid.eu/index.php?route=product/product&product_id=172744&utm_source=hind.ee&utm_medium=referral

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 358 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
PPC
Kreisi kasutaja

sõnum 13.03.2026 16:13:50 vasta tsitaadiga

T2na datagate kirjutas mulle, et 2-ne PSU on teel Poolast ja juurde maksta ei ole vaja. Loodan, et tuleb ja ei ole mingi refurbished isend.

virx,
Jah, see on hea toide thumbs_up.gif. Parem ja odavam, kui mingi overpriced seasonic focus gx 1000 gold. Aga need eestipoisid on kahtlane pood, kardan sealt midagi osta.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  UUE PSU ost eesti poest.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.