praegune kellaaeg 11.03.2026 01:47:24
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
10.03.2026 23:23:58
» M: Elektrijalgratas Jeep :: Asukoht: Tartu |
|
|
Spoiler 
Antud asjal on nimeks Jeep, aga ma olen sarnaseid näinud mitme marginime all. Ostetud üle 2 aasta tagasi Euronicsist, oli soodukas ja maksis 1000 eurot. Hetke läbisõit 3326 km ja eks kasvab veelgi, sest kuni müügini ma seda kasutan. Aku 36V ja 10,4 Ah. Mootor 250 vatti. Jooksud 28 tolli, 622 mm. Kulumaterjale (trossid, rehvid, piduriklotsid) võib leida suvalisest rattaosadega kauplevast poest kuni Prismani välja. Hetkeseisuga on vahetatud tagarehv, tagumised piduriklotsid ja esipiduri tross. 6 käiku, elektrimootoril 5 kiirusastet. Kui vändata nii aeglaselt, et vändad ei vea, sõidab asi ainult aku pealt ja siis on suvisel ajal läbisõit tasasel maal umbes 35 km. Jõuga vändates võib akutäiega üle 50 km läbida. Kellel on jaksu seda massi ilma elektrita edasi udjada, võib akut rohkemgi säästa. Eraldi nupust saab sisse lülitada väga madala võimsusega aeglase veeremise, mis kergendab käekõrval lükkamist. Kiirus elektriga sõites kuni 25 km/h, kaal umbes 25 kilo. Kas seda annab teha kiiremaks, ma ei tea, sest ei ole huvi tundnud. Ise liigun Tartus kuni 20 km/h, sellest kiiremini kütan harva. Asjal on ketaspidurid, laadimispesa on otse aku küljes ja akut saab raami küljest eemaldada. Aku kinnitub lukuga, millel on eraldi võti. Sõiduaku pealt töötavad ka tuled ees ja taga. Stemmi kallet ja kõrgust saab muuta, lenksule on võimalik leida kasutaja jaoks parim asend. Raamil on värv hästi säilinud, sest vahepeal olid sellel mu enda tehtud kummikatted.
Välimusele vaatamata see asi päris põllul või mätaste otsas turnimiseks ei sobi, aga kruusateedel ja talvistes linnaoludes sõidab kenasti. Hea pill igapäevasõitudeks ja kulleritööks. Amort on vedruga, üsna jäik (pigem iluasi) ja eks ükskord jääb see kinni kah, nagu sellistel amortidel kombeks on. Pakkuge hinda, Facebookis on pakutud 750 eurot.
Miks müün? On mõttes leida asemele väikeste ratastega kokkupandav elektrijalgratas. Võib vahetuseks sellist pakkuda, kui on samas hinnaklassis. Elektritõukerattaid ei soovi.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
10.03.2026 23:34:15
|
|
|
| tltr; kus hind on?
|
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|