praegune kellaaeg 05.03.2026 18:08:33
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
05.03.2026 06:14:45
|
|
|
my bad, ei viitsinud enne pilti "zoomida" ja need pulgad tundusid väga kõrvaklapi juhtme moodi 6.3mm pulgaga. tegelikult on antennipesad/kaablid
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.03.2026 13:55:00
|
|
|
| Pangad juba pidurdavad ülekandeid välismaa kontodele. Eile õhtul kandsin veidi raha Binance kontole. Algul saatsin 10 € testimiseks, see jõudis kiiresti kohale. Seejärel tegin suurema ülekande, aga see pandi panga poolt ootele. Täna helistati pangast ja uuriti, kas ikka ise tegin selle ülekande ja kas mind ei ole kellegi poolt mõjutatud. Suutsin õnneks ära tõestada, et ma ei ole kaamel ja pärast kõnet jõudis raha lõpuks Binance kontole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
05.03.2026 16:27:48
|
|
|
ma ausalt öeldes enam ei imesta millegi üle siin eestis...mulle on vist nüüd juba viimased 6+ aastat helistanud mingid mutikesed kuskilt kuradima pärapõrgust, mingisugusest kortermajast kus keegi "kavalpea" on ilmselt kunagi kas tahtlikult või tahtmatult oma nime alt reklaaminud välja minu numbri ja ma nüüd olen nende arvates see korteriühistu esimees või majahaldaja vms. kümneid ja kümneid kõnesid on tulnud, ilmselt paljud või enamus neist samadelt inimestelt. kõik mingid vanainimesed, selline 70,80,90 ilmselt. mitmeid kordi olen neile leebemalt ja karmimalt ja VÄGA FUCKING karmilt selgitanud, et see on vale number...mina ei ole see inimene ja ärgu nad mulle rohkem helistagu. paar päeva tagasi jälle...seekord ütlesin, et kurat ma tulen põletan teil selle maja maha seal kui veel üks kõne mulle tuleb ja lõin kõne mutikese poole sõna pealt kinni. blokeerisin ka kohe numbri ära, ja mis ma näen mõned minutid hiljem on üritanud uuesti helistada ma võiksin neil kõigil TÄIESTI VABALT mis iganes summa lasta oma kontole kanda või sularahas minna collectima, oma korterid lasta minu nimele kirjutada ja ilmselt pistetaks selle kõige lõpuks veel pea ka ahju kui austatud härra esimees vaid nii soovib ja juhendab. need inimesed ei suuda aru saada ega aktsepteerida isegi nii lihtsat fakti, et keegi võlur on neile andnud/jätnud kuskile teadetetahvlile vale telefoninumbri ja et selle võiks oma märkmikust peale 10 kordset selgitamist lõpuks ära kustutada.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|