Imelik nende kuupäevadega. Pressiteate järgi "Müüki jõuavad telefonid 11. märtsist".
Euronics - Kauplusest kätte 10. märts
Amazon.de on "This item will be released on March 6, 2026."
Samsung.ee "Kohaletoimetamine algab: 06 märts 2026"
Telia - Kohe ostes kaup kätte alates 27.02.2026.
Elisa - Eeldatav tarneaeg 27. veebruar
Tele2 - Kohe tellides kaup kätte pakiautomaati 26.02.2026
Pm s25 sd ilmselt kestab kauem ja on pikemalt parema perfiga kui kuumaks läheb vs nüüd s26 exynos. Peale mingi tuunitud ai ja komakoht suurema ekraani ei muutunud midagi 😀
Keegi sellele pliiatsile ka kasutust on leidnud ? Minul võtab ainult ruumi.
Fotosi hea tuunida sellega. Aga kui raw pilte ei tee ja lightroomi ei kasuta siis ega ma suurt rohkem pole välja suutnud mõelda, et mida tarka sellega teha. Vb keegi teine kasutab mingil muul otstarbel. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Aga päriselt mis teema samsungiga on? Sooviks mõne mitte fänni arvamust kuulda miks nad galaxy seeriaga suht paigal püsivad ja arengut ei toimu? Kas need odavad telod toovad siis nii palju sisse, et nad ei pea pingutama?
Kunagi oli iphone vs galaxy jube popp nüüd nagu teevad odavamad hiinakad ka galaxy seeriale ära, et kus see aga on.
Olen S seeriat ostnud kuskil alates s7 . Täpselt ei mäleta. Lihtsalt alguses oli nö parim-värk ja hiljem juba harjumus. Õun on rõve ja veider pask otseses mõttes alati old. Meeldib välimus, OS, töökindlus (0 mure iialgi ühegiga) , jõudlus ja pole hinnal häda midagi. Igat aasta uut ei osta aga vähemalt kahe aasta tagant küll kuna eelmise eest saab veel siis normaalse raha. Hetkel on s25 ja ei näe mingit mõtet 26 peale minna kuna mitte midagi ei võidaks. Sama miks ma Tesla asemel bydi vms ei ostaks - meeldib ja kõik nagu täpselt tahaks - samas 800v asemel 400v tech jne ehk rivaalid juba osas asjas ees.
Mida ma selles kiidetud xioami 17s võidaks? Mitte midagi. Aku kestvus ei koti kuna kodus-autos-tööl laadijad.
Aga päriselt mis teema samsungiga on? Sooviks mõne mitte fänni arvamust kuulda miks nad galaxy seeriaga suht paigal püsivad ja arengut ei toimu? Kas need odavad telod toovad siis nii palju sisse, et nad ei pea pingutama?
Kunagi oli iphone vs galaxy jube popp nüüd nagu teevad odavamad hiinakad ka galaxy seeriale ära, et kus see aga on.
Mitte midagi isiklikku, aga küsid arvamust "mitte fännilt" kes "püsivad endiselt galaxy seerial" ja kellel arengut ei toimu jääb suht segaseks?
Kasutad väljendit teevad ära "galaxy seeriale". Kõik Samsungi telefonid on nö galaxy seeriast Isegi A seeria kuulub galaxy seeriasse.
Ja miks on olnud sinu silmis teema iPhoine vs Samsung mitte iPhone vs Android võid ka enda järeldused teha.
Järelikult müüginumbrid on VEEL piisavalt head, et riske mitte võtta ning minna aastast aastasse kindlapeale välja juba olemasoleva toimiva lahendusega. iPhone tammub sarnaselt viimased aastad paigal. Samal ajal hiinlased võtavad riske ning kopeerivad iPhone'i ja Samsungi, kuna neil ei ole VEEL sellist luksust, et inimesed ostaksid brändi või ökosüsteemi. Tegelikult ägedamate hiinakate kohta ei saa ka enam odav öelda. Mulle meeldib, et tegelikult on mitmeid väiksemaid lääne tegijaid, kes ajavad oma asja. Võibolla mingi hetk lähen isegi nende suunas ning uudishimust katsetan midagi ära. Sony telefonid on endiselt elus, mis üldjoontes massist eristuvad (amazon.de'st õnneks saab tellida).
Olles nüüd mõned aastad Ultra peal olnud, olen aru saanud, et see telefon on minu jaoks liiga suur. Tahaks tavalise S25 mõõtu või natuke isegi veel väiksemat telefoni, aga Ultra kellade ja viledega.
Praegu on Samsungil väga head pakkumised S26 seeriale (pool hinnast alla vana telefoni eest ning lisaks 512GB mudel 256GB hinnaga) - jällegi üks viis, kuidas inimesed uut mudelit ostma panna ning enda brändi juures hoida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.