Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2362, 2363, 2364
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 227 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 529

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tauri.
HV vaatleja

sõnum 01.03.2026 19:35:24 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
Tauri. kirjutas:
Telial näed ainuilt ju ühte kanalit korraga kavas. GO3-l on see EPG vms. Nägi vist korraga 8 kanali kava ja mitme tunni ulatuses.

Kalla, see pole ikaldus vaid eelistuste küsimus.

Minu jaoks on Telia menüü loogilisem ja mugavam. Traditsiooniline "täisekraan" EPG on liigse infoga risustatud ning samas ei ütle mitte midagi, kirjeldust ja lisainfot ei näe - infomüra. Üldiselt ma tean mis kanalitel on saated mis mulle huvi pakuvad, ei otsi tervest kavast taga midagi mida vaadata.

No ma midagi kindlat ei vaatagi ja siis hea kui EPG-ga näed mõne minutiga ära mis kõigil kanalitel jookseb/jooksis.

EPG-l näed ka ju "ühte" kanalit korraga, lihtsalt teised on juures.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.03.2026 23:24:18 vasta tsitaadiga

See epg puudus on suht ajuvaba. algul ma arvasin et ma ei leia seda üles, pärast tuli välja et telia ei teagi misasi see üldse on. Ja et on kirju, ilma selleta lihtsalt ei leia asju üles kui ei tea et need eetris on olnud. Vaataks midagi, võtad telia kasutusmugavuse ette, kerid paar kanalit läbi.. ah suva las etv jookseb.

Eile või kunagi sattusin täiesti lambist "tagasi tulevikku" peale, ei mäleta millal või mis kanal, kava kaudu üles leida või veel midagi avastada, lootusetu thumbs_down.gif

Jah ma tean et otsing on olemas, see on hoopis teine teema.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.03.2026 23:24:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Üldiselt ma tean mis kanalitel on saated mis mulle huvi pakuvad, ei otsi tervest kavast taga midagi mida vaadata.

No sa oled siis prosumer tv consumer, mina ei tea mis saated ja sarjad tulevad. vahel kui on aega, siis kenasti viskan silma peale kavale, et mis kanalilt midagi vaadata kannataks. ei ole mul juba vast üle 10a mingeid lemmik saateid ega kanaleid, korra nädalas samas meelelahutuseks mängib midagi taustaks

Tauri.
HV vaatleja

sõnum 01.03.2026 23:54:52 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
See epg puudus on suht ajuvaba. algul ma arvasin et ma ei leia seda üles, pärast tuli välja et telia ei teagi misasi see üldse on. Ja et on kirju, ilma selleta lihtsalt ei leia asju üles kui ei tea et need eetris on olnud. Vaataks midagi, võtad telia kasutusmugavuse ette, kerid paar kanalit läbi.. ah suva las etv jookseb.

Eile või kunagi sattusin täiesti lambist "tagasi tulevikku" peale, ei mäleta millal või mis kanal, kava kaudu üles leida või veel midagi avastada, lootusetu thumbs_down.gif

Jap, täpselt minu mõtted. EPG lööd lahti siis näed kohe ära suures koguses kava ja leiad selliseid teemante nagu "Tagasi tulevikku". Aga hakata Telia kava läbi kruttima iga kanal eraldi, lootuses midagi leida on minu jaoks ajaraisk.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 02.03.2026 00:33:16 vasta tsitaadiga

Tauri. kirjutas:
elukaz kirjutas:

Jap, täpselt minu mõtted. EPG lööd lahti siis näed kohe ära suures koguses kava ja leiad selliseid teemante nagu "Tagasi tulevikku". Aga hakata Telia kava läbi kruttima iga kanal eraldi, lootuses midagi leida on minu jaoks ajaraisk.

ei ole, sa pead teadma mis kanali pealt sulle huvipakkuvad saated tulevad icon_lol.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2026 07:50:51 vasta tsitaadiga

Aegajalt on kasulik kava läbi sirvida ja omale sobivad saated/sarjad/filmid lemmikutesse või meeldetuletuseks märkida.
Vahetab ise kanalit või vaatad lemmikute alt ja kerid reklaame.
Teisalt saab iga kasutaja konto all näha sisuleidjast soovitusi mis sinu vaatamisajaloo järgi kokku pannakse.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 02.03.2026 08:19:24 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Aegajalt on kasulik kava läbi sirvida ja omale sobivad saated/sarjad/filmid lemmikutesse või meeldetuletuseks märkida.

icon_eek.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 175
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 02.03.2026 08:40:19 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Vahetab ise kanalit...

Ja pannaksegi linnuke ette ka sama saate igivanadele kordustele, vahetabki siis mitu korda päevas ise kanalit. Ei ole naljakas, ei ole, vähemalt mitte kliendi jaoks.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2026 08:53:57 vasta tsitaadiga

Kui kanalitootja on kavas märkinud eraldi IDga kordussaated ja uued osad, siis seda ei juhtu.
Tõsi, mõni kanal seda ei oska. Sams saab tühistada kanalivahetuse.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 02.03.2026 08:58:52 vasta tsitaadiga

Iga natukese aja tagant kanalivahetust tühistada on üsna tüütu, eriti kui pidevalt telerit ei jõllita. Ära peaks saama märkida ikkagi vaid üksiku huvipakkuva saate, siis oleks asjal vähemalt mingi mõte, paraku käib säherdune lahendus Teliale üle jõu.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2026 09:12:07 vasta tsitaadiga

Ega siis vaataja tervet kava ei märgi meeldetuletustesse, see võib olla üks-kaks seriaali telekavast, mõni film. Selle haldamine ei tohiks olla vaatajale ülejõu käiv. Mugavam, kui hakata üksikuid seriaalide osi iga nädalaselt märkima.
Üldiselt võiks olla ikkagi pigem automatiseeritud, mitte nüüd lisatöö oma kava järjepidev jälgimine.
Pealegi, enamik sisu tarbitakse ikkagi sisukeskkondadest, videolaenutus või muu pakutav.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 02.03.2026 09:46:07 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Mugavam, kui hakata üksikuid seriaalide osi iga nädalaselt märkima.

Ei pruugi olla mugavam. Näiteks ETV pealt Õnne 13. Märgid ära, ei lülita kanalile vaid laupäeva õhtul kell 20:30, lülitab kanalile lausa iga päev. Ja selliseid saateid on veel, mitte kordused vaid vanad osad, seega on asi suhteliselt kasutuskõlbmatu.
Paar aastat peale asja äralörtsimist sai vähemalt arvuti kaudu üksikuid saateid ära märkida (add_reminder add_series_reminder asemel), nüüdseks pole ka seda võimalust enam.

indrpo kirjutas:
Selle haldamine ei tohiks olla vaatajale ülejõu käiv.

Asi pole mitte üle jõu käimises, vaid mugavuses. Kui ikka asi on piisavalt ebamugavaks tehtud, siis lihtsalt ei kasuta. Ja ei saa mina aru, miks oli kunagi vaja asi ebamugavaks teha.

tagasi üles
santiim
HV kasutaja

sõnum 02.03.2026 10:15:11 vasta tsitaadiga

Hetkel mul GO3, varem oli Telia. Asi, mida pereliige Telia puhul paremaks peab, on telekavas lemmikute märkimine. GO3-l see võimalus puudub. Ei olnud tal vaja meeldetuletust. Läks lemmikutesse, valis sealt sobiva Rosamunde ja hakkas vaatama. Nüüd peab kasutama otsingut või lappama telekava.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 02.03.2026 14:09:28 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
indrpo kirjutas:
Vahetab ise kanalit...

Ja pannaksegi linnuke ette ka sama saate igivanadele kordustele, vahetabki siis mitu korda päevas ise kanalit. Ei ole naljakas, ei ole, vähemalt mitte kliendi jaoks.

Seda olen mina ka mõelnud, et kui ma panen konkreetele kellaajale konkreetse saate meeldetuletuse, siis jääb meeldetuletus sinna püsima, kuigi see saade mida naäha tahtsin on juba nähtud. Miks?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 02.03.2026 14:45:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

omale sobivad saated/sarjad/filmid lemmikutesse või meeldetuletuseks märkida.

wat, ma olen juba aastast 2005 või millal iganes selline funktsionaalsus tekkis huvitanud, et kas keegi on selline kes seda funktsiooni kunagi kasutaks

Inspiro
Kreisi kasutaja

sõnum 02.03.2026 17:20:44 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
A.S. kirjutas:
indrpo kirjutas:
Vahetab ise kanalit...

Seda olen mina ka mõelnud, et kui ma panen konkreetele kellaajale konkreetse saate meeldetuletuse, siis jääb meeldetuletus sinna püsima, kuigi see saade mida naäha tahtsin on juba nähtud. Miks?

Teliale oled sellest kirjutanud? Kõlab nagu hea arendusettepanek icon_rolleyes.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2026 18:43:41 vasta tsitaadiga

On palju asju millega teenusepakkuja peab ja tegelebki. Enamasti lahendatavate probleemidega, saab korda.
Küsimus ei ole ainult ühes saates, klient ei viitsi ju märkida iga päev ühte seriaali osa meeldetuletuseks, eesmärk on korraga märkida! Ka Telia soov, AGA...
Ma olen 20 aastat Teliale edastanud ja Telia kanalitele ja kava koostajatele edastanud probleemi...
Seriaali hooaeg peab olema ühe ID tunnusega ja kordussaated peavad olema eraldi ID JA * märgistusega.
Neid ei koti lihtsalt ja nii ongi.

Seega vaadake nüüd suurt pilti, Telia ei trüki käsitsi ise telekava ja kava koostaja ei muuda käsitsi telekava, tootja annab saate "märgatud eestis" ja nii on.
Ma olen korra isegi mõelnud, et andke mulle siis ise excel ette, panen vastavad linnukesed mis on mis, aga tundub, et selle eest ma palka ei saaks.

Täna on vähemalt nii, et kõik " märgatud eestis" on ühes potis, olgu siis sügis või kevadine hooaeg või siis suvised kordused.
Algab uus hooaeg, on ka kohe olemas, ei pea uuesti märkima, lihtsalt vaataja näeb ja teab aastaaega, on nähtud, ei ole nähtud.
Kompromiss.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 02.03.2026 19:00:32 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Küsimus ei ole ainult ühes saates, klient ei viitsi ju märkida iga päev ühte seriaali osa meeldetuletuseks, eesmärk on korraga märkida!

Et siis üks välistab teise? Varem ju sai märkida kas seriaali või üksiku saate, nüüd millegipärast enam mitte.
Aga las ta olla siis pealegi, nagu oletada võib, siis lihtsalt viitsimise värk rohkem. Ja viitsimist paraku pole, kuna otseselt raha sisse ei too.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2026 19:21:52 vasta tsitaadiga

Mingid "vanamehe" vingu on netis piisavalt, kui selgitus arusaamist ei tekitanud, siis nii on.
Vanasti ja ka täna on seis sama, kui saatele erimärki korduse osas ei tule, siis ei jõua see ka vaatajani.
Viitsi või ära viitsi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2362, 2363, 2364
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.