praegune kellaaeg 26.02.2026 18:50:49
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
26.02.2026 16:36:32
|
|
|
mina634, su lingitud videos:
* Fort Knox tühi, sellist dokumenti poleks avalikuks tehtud. Fort Knox ümber keerleb igasugu spekulatsioone. On arvatud ka, et palju kulda võib juba kellegi teise omandis olla kuid hoitakse Fort Knox’is. 100 muud versiooni. Niikaua kui pole täpselt teada palju seal kulda on ja kelle oma on kõik üks kasutu häma.
* Ma vaatasin seda videot mingiaeg kus kuldkang Peter Schiff’ile anti. Taheti meelega kottitõmmata ütleks ma. See, et kang oli ta käekellast erineva varjundiga pole mingi näitaja.
* Ah et kuld polegi enam strateegiline reservara v mis nad seal videos ütlesid . Nad puterdasid kahe täiesti erineva teema kallal. On suur vahe kas tegu on kullaga v pettusega/vargusega.
--------------------
Kui Black Rock’il lubati BTC kauplema hakata siis miks osteti ainult üliväike kogus BTC... ilmselt parasjagu niipalju, et kauplemisluba saada. Ma enam ei mäleta mis see kogus oli, aga ei midagi erilist.
Ja neid BTC omavaid riike pole mõtet arvesse võtta. Paljudel neist on konfiskeeritud BTC, ise nad pole ostnud midagi. Need kes ostnud on, no vaata maailmakaardile mis riikidega tegu, olematud küünemusta riigid, paljud neist USA suure mõju all. Lisaks need Aafrika üdini korrumpeerunud riigid.
Palju on lubatud osta, aga ”oleks, võiks” uudiseks on see jäänudki.
Luke Gromen müüs ka maha oma coinid, midagi igaksjuhuks jättis alles, maksis maja kinni ja ülejäänud raha eest võttis kulda. Loll mees või?
Kogu see värk kisub minusilmis lõppkokkuvõtteks kuidagi ühte kanti.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.02.2026 16:53:14
|
|
|
| Longero kirjutas: |
mina634, su lingitud videos:
* Fort Knox tühi, sellist dokumenti poleks avalikuks tehtud. Fort Knox ümber keerleb igasugu spekulatsioone. On arvatud ka, et palju kulda võib juba kellegi teise omandis olla kuid hoitakse Fort Knox’is. 100 muud versiooni. Niikaua kui pole täpselt teada palju seal kulda on ja kelle oma on kõik üks kasutu häma.
* Ma vaatasin seda videot mingiaeg kus kuldkang Peter Schiff’ile anti. Taheti meelega kottitõmmata ütleks ma. See, et kang oli ta käekellast erineva varjundiga pole mingi näitaja.
|
999 prooviga kuld on nii pehme, et sellest ei saa mingit arvestatavat toodet teha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
26.02.2026 17:27:33
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| 999 prooviga kuld on nii pehme, et sellest ei saa mingit arvestatavat toodet teha. |
Sa vist pidasid seda Peter Schiff kuldkella silmas, kani turske tükk.
Jah, tean niipalju, et on pehme. Kuldketti kindlasti ei saa. Aga kuidas turskema kellakorpusega ja kellarihmaga oleks (mingid liigendid on kindlasti teisest materjalist)?
Pole niipalju uurinud, aga 999 ongi ilmselt kuldplaadi/kangi kaubaks mõeldud.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.02.2026 17:41:41
|
|
|
Kullaga ei saa üle piiri kui peaks olema exit maks. Bitcoiniga saab vabalt ülepiiri kõndida kui KYC-ga pole hangitud.
Kuld on pehme. Kuid sõrmused ja kellad on seguga. Et oleks kõvem materjal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|