|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
18.02.2026 08:41:42
|
|
|
Mul tiksub maal ema juures Telia Androidi boks Zyxeli 4G ruuteri küljes 5Ghz WiFi-ga juba mitmendat aastat. Kaks kiviseina vahel ja siiani pole mitte mingeid ühenduse probleeme kordagi olnud.
Samas korteris võib küll probleeme tekkida, kui ümberringi tihkelt võrke täis.
|
|
| Kommentaarid: 747 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
562 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inspiro
Kreisi kasutaja
|
18.02.2026 10:14:24
|
|
|
| naabrikass kirjutas: |
LAN ikka oluliselt stabiilsem.
| Inspiro kirjutas: |
| Milleks LAN vajalik? Wifit pole? |
|
Ütlen ausalt, suures korterelamus 5+ aastat Android TV ja Google TV seadmetega Wifi peal ja probleeme ei ole striimimisel esinenud mis takistaks kasutamist. Philipsi teleritel LAN on 100M, WLAN aga 500M+
5GHz/6GHz peal võiks stabiilne olla?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.02.2026 12:06:34
|
|
|
| 5GHz/6GHz peal võiks stabiilne olla? |
Loomulikult võiks, 2.4 peal võiks ka stabiilne olla. Sest miks ei võiks, ikka võib. Aga vähe kasu on teadmisest, et võiks olla. Küsimus on pigem selles, kas tegelikult ka on. Mõnel on, mõnel jällegi pole, joppamise värk rohkem. Kaabli otsas seevastu on alati stabiilne. Kui kaabel just vigane pole.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inspiro
Kreisi kasutaja
|
18.02.2026 12:12:52
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| 5GHz/6GHz peal võiks stabiilne olla? |
Loomulikult võiks, 2.4 peal võiks ka stabiilne olla. Sest miks ei võiks, ikka võib. Aga vähe kasu on teadmisest, et võiks olla. Küsimus on pigem selles, kas tegelikult ka on. Mõnel on, mõnel jällegi pole, joppamise värk rohkem. Kaabli otsas seevastu on alati stabiilne. Kui kaabel just vigane pole.
|
Kamoon 2,4... see on ilmselgelt ülekoormatud kortermajades. Ei anna valdavalt sobivaid kiiruseid ka.
Küsiks siis niipidi, et paljudel on 5 ja 6GHz peal probleemne internetiühendus? (Arvestades, et seadmed ja võrk on hoolitsetud mitte AP või wifi ruuter kuskil tehnokapis) Leidub siin keegi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.02.2026 12:13:58
|
|
|
| Niiguinii kõik striiminguteenused bufferdavad pilti ette, jõuaks isegi wifi välja/sisse lülitada ja pilt ei katke.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
18.02.2026 12:29:07
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| Niiguinii kõik striiminguteenused bufferdavad pilti ette, jõuaks isegi wifi välja/sisse lülitada ja pilt ei katke. |
Kas Jupiter ka? See on ainuke millel aeg-ajalt pilt seisma jääb, teistel pole isegi 4K probleemne.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
18.02.2026 15:28:54
|
|
|
Panin selle xiaomi gen 3 box tööle.
Toimib, ainult otsinguga ei leia telia tv ega jupiteri äppi. Pidin läbi telefoni installima need.
Puldi klikk on ka nii vali, et lööb kõrvad lukku.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
18.02.2026 18:27:52
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Toimib, ainult otsinguga ei leia telia tv ega jupiteri äppi. Pidin läbi telefoni installima need.
Puldi klikk on ka nii vali, et lööb kõrvad lukku. |
Osta Telia Android pult ja ühenda see boksiga ära. Toimib küll. Ainult Digibox nuppu ära puiudu. Lülitab boksi välja, aga sisse enam sealt ei lülita. Ainult restart aitab.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
18.02.2026 18:57:59
|
|
|
Ah pole tglt hullu, harjub ära.
Kohe kevad käes, ilmad lähevad paremaks, paneb telia tv üldse kinni ja vaatabki vähem telekat.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
naabrikass
HV kasutaja
|
19.02.2026 10:34:44
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Puldi klikk on ka nii vali, et lööb kõrvad lukku. |
See nuppude klikk on tõesti päris kohutav. Milleks või kellele seda üldse vaja on, aru ma ei saa...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tauri.
HV vaatleja
|
21.02.2026 11:28:31
|
|
|
| Võtsin siin GO3 prooviks selle hea pakkumisega ja võrdlen nüüd pildikvaliteeti siis Telia on ikka korralik udukogu võrreldes GO3-ga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.02.2026 11:46:38
|
|
|
Eile kadus lambist etv2 pilt ära...läks mustaks. Ka boksi rewtart ei aidanud.
Ülejäänud kanalid töötasid.
Samas järelvaatamine töötas, nii et vaatasin sildarudi minutilise nihkega.
Sellist porri ma pole veel kohanud.
Hommikul oli pilt tagasi.
Android box optika otsas
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
21.02.2026 13:17:31
|
|
|
| Mul läks eesti laulu ajal etv pilt mustaks, järgmine päev oli ikka must. Ruuteri resaga hakkas taas toimima.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ailai
HV vaatleja
|
21.02.2026 13:32:19
|
|
|
| Viimasel ajal android telekas tihti pilt must aga hääl ja subtiitrid olemas. Peale teleka restarti on ka pilt jälle tagasi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Number1
HV kasutaja

|
21.02.2026 18:09:15
|
|
|
| Tauri. kirjutas: |
| Võtsin siin GO3 prooviks selle hea pakkumisega ja võrdlen nüüd pildikvaliteeti siis Telia on ikka korralik udukogu võrreldes GO3-ga. |
Nii suur see vahe pole aga nähtav erinevus on sees.
GO3 menüü ülesehitus on muidugi kriminaalselt kohutav, üks pläust kõik koos, väga kirju. Kanalite nimekirjas isegi need kanalid minda pakett ei sisalda.
Olen valmis parema TV-kasutajaliidese nimel Teliale veidi rohkem maksma kui kasutama GO3 teenust.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
21.02.2026 22:35:56
|
|
|
| Number1 kirjutas: |
| Võtsin siin GO3 prooviks selle hea pakkumisega ja võrdlen nüüd pildikvaliteeti siis Telia on ikka korralik udukogu võrreldes GO3-ga. |
GO3 menüü ülesehitus on muidugi kriminaalselt kohutav, üks pläust kõik koos, väga kirju. Kanalite nimekirjas isegi need kanalid minda pakett ei sisalda.
Olen valmis parema TV-kasutajaliidese nimel Teliale veidi rohkem maksma kui kasutama GO3 teenust. |
Kusjuures esimest korda ma kuulen, et keegi kiidab GO3'e pildikvaliteeti Teila üle. Mu meelest Telial on ikka parem pilt olnud ja kasutajaliidesest ei hakka isegi rääkima, Go3'l on see ikka täiesti häving, ainult spordi pärast kasutan seda.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
22.02.2026 00:36:58
|
|
|
Hei, vahetasin oma Telia Mini paketi Stream Netflix paketi vastu. Minu üllatuseks kadus selle sammuga selline kanal nagu Filmzone ära minu eraldi tellitud kanalite hulgast. Ja samuti saadaval olevate noppekanalite hulgast, ehk ma ei saa seda ka uuesti tellida. Kummalisel kombel aga Filmzone+ on seal endiselt olemas (ka see kanal oli mul eelnevalt koos Miniga tellitud ja see kanal jäi alles pärast paketivahetust).
On kellelgi sernase jamaga kogemust? Üsna ebameeldiv üllatus kui see nii on ja mitte mingi ajutine tehniline rike. Arusaadav, et Stream Netflixi paketis sisalduvate kanalite hulka on kärbitud Mini paketiga võrreldes, aga kusagil polnud kirjas, et see võib kuidagi mõjutada ka eraldi tellitavate noppekanalite valikut
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2026 00:41:29
|
|
|
Igal paketil on tellitavad teenused kirjas, kui paketti vahetad, saad lisateenused uuesti lisada. See peabki nii olema.
Mini paketi kanalite ja stream kanalite erinevus on samuti kuvatud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
22.02.2026 00:56:09
|
|
|
Aitäh vastuse eest!
> kui paketti vahetad, saad lisateenused uuesti lisada
Kahjuks ei saa, selles asi ongi, sest nüüd see kanal puudub minu iseteeninduses eraldi tellitavate kanalite hulgast. Ainult Filmzone+ on alles.
Aga sinu vastusest eeldan siis, et tõenäoliselt on see mingi tehniline glitch. Kui just Telial pole Netflixiga mingi eraldi diil Filmzone'i väljajätmiseks (õiguste teema vms).
Uurin tehnilsest toest.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2026 01:03:00
|
|
|
Erinevates pakettides on lisaks erinevate lisakanalite valikuvõimalus.
Näiteks ka Eurosport 4K või ka 2 kuulub ainult Supreme või Standard+NF või +HBO paketti, teistes seda ei saa.
Paraku on see hetkel müüjate poolt nii reglementeeritud ja Telia võimaldab seda iseteeninduses vastavalt.
See mida näed, seda vaid saab, näib, et Filmzone on osa sellest.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
22.02.2026 08:56:05
|
|
|
| Number1 kirjutas: |
Olen valmis parema TV-kasutajaliidese nimel Teliale veidi rohkem maksma kui kasutama GO3 teenust. |
Olen 100% nõus, et Telia menüü on kordades parem kui GO3. Aga kas selle nimel tasub rohkem maksta, jääb iga kliendi otsustada. Eks ta ole nagu autodega. Kes tahab luksust, on nõus selle eest maksma. Kellel aga vaja autoga metsas, kalal ja pühapäeval kirikus käia, see ostab odavama, ilma suuremate kellade ja viledeta, aga selle raha eest saab kõik tehtud. Ei huvita, et aknad avanevad vändaga ja kliimat ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|