Ehk siis, kokkuvõtvalt, kogu vabariiklastest kontrollmeetmete kiht, terve kongress, lihtsalt noogutas teadlikult (loe: ebaseaduslikule suurimale maksukoormusele mis USA tarbijatele eales on väänatud) kaasa.
Mis siis veel selgub, kui nad peavad tunnistama, et on kümme aastat teadlikult kõik teinud selleks, et pedofiil ja välisriigi mõjuagent oma õiglast kohtukeissi läbi ei pea käima?
On Friday the Trump administration officially rolled back a series of Biden-era environmental regulations on coal plants, including some intended to clamp down on mercury pollution. Environmental advocacy groups and experts have decried the decision as risking human health—mercury has been shown to cause serious neurological damage, especially in infants.
---
11 Million Visitors Short: Inside America’s Continuing Tourism Slump
Last year, the U.S. was the only major destination to see a decline in international travelers. With increased scrutiny at the border, ICE violence and unpredictable policies, the new year isn’t looking better. https://www.nytimes.com/2026/02/20/travel/us-tourism-declines-eu-canada.html
Trump tahab USA kõige suuremaks saastajaks teha. Varsti ta lubab toota taas pliipõhiseid värve ja toob tagasi asbesti kasutamise - ei imestaks üldse. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Trump tahab USA kõige suuremaks saastajaks teha. Varsti ta lubab toota taas pliipõhiseid värve ja toob tagasi asbesti kasutamise - ei imestaks üldse.
Peaasi, et need uraaniga tuumalabori-mänguasjad tagasi tuleks. _________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude
Donald Trump's administration has threatened to retaliate against European countries if the EU favors domestic weapons-makers in a drive to rearm the continent.
Ma ei oleks uskunud, et ma pean Trumpi kaitsma aga SKG, sellist videot ma ka ei usu, mis näitab, et Las Vegases on nüüd kasiinod ja tänavad tühjad. Ilmselgelt valitakse mingid erilised hetked, et need videokaadrid kätte saada. Isegi kui külastus on veidi langenud, siis uudisväärtuse saamiseks on vaja visuaali võimendada.
Ma vaatan Vegas Matt youtube kanalit ja sealt on silma küll jäänud, et rahvast on ikka oluliselt vähem kasiinos kui aasta tagasi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
According to the Las Vegas Convention and Visitors Authority, the city welcomed about 38.5 million visitors in 2025, down roughly 7.5% from 2024. That decline translates to more than 3 million fewer visitors year over year — a significant shift for a tourism-driven economy.
tsitaat:
Economists note the midweek slowdown is tied to multiple factors: fewer large conventions, changes in corporate travel budgets, and the rise of remote work, which has reduced the number of business trips nationwide. National travel data has shown business travel spending still trailing pre-pandemic levels, a trend that directly impacts destinations like Las Vegas that historically depended on conference-driven visitation.
tsitaat:
At the same time, weekend demand remains strong. Large-scale events, sports weekends, and headline residencies continue to draw packed crowds from Friday through Sunday. That surge helps stabilize overall revenue, even as the quieter weekdays create visible gaps in hotel occupancy and foot traffic.
Lisaks paar asjakohast kommentaari
tsitaat:
Just there yesterday - very slow, but majority foreign visitors. Problem is pricing, $38 for a hamburger? $15 for a slice of pizza? Get fucked.
tsitaat:
Nah the only time it was truly dead was during COVID lockdowns. And the only time it really felt dead was during Christmas and Thanksgiving pre-COVID.
Ma ei oleks uskunud, et ma pean Trumpi kaitsma aga SKG, sellist videot ma ka ei usu, mis näitab, et Las Vegases on nüüd kasiinod ja tänavad tühjad. Ilmselgelt valitakse mingid erilised hetked, et need videokaadrid kätte saada. Isegi kui külastus on veidi langenud, siis uudisväärtuse saamiseks on vaja visuaali võimendada.
Statistika ära toodud, mida seal mitte uskuda.
Kui liitlasi ja naabreid pidevalt rünnata, solvata ja ähvardada, ei peaks üllatama. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.