praegune kellaaeg 15.02.2026 16:20:05
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
FDDR6
Kreisi kasutaja
|
15.02.2026 13:51:17
ÄA: Vanad rattad uuele ringile “FBC2026” :: Asukoht: Kalamaja |
|
|
Tere sõbrad.
Jätkan oma tasuta rataste kampaaniat sel aastal .
Pakun nüüd teile liituda minu aktsioonile ja kinkida sel aastal veel rohkem tasuta jalgrattaid lastele, suurtele peredele, pensionääridele ja madala sissetulekuga inimestele kes ei saa endale lubada kallimat jalgratast .
Oma poolt pakun: Täishooldus, Restaureerimine,Custom projekt kui äge raam,oma raha eest kuulumaterjalid.
Ära andmine toimub :siin,facebookis,instagramis,meie töökoda klientidele minimaalse sissetulekuga või nendele kes toob oma vanat ratast hoolduseks aga raha puudub.
Aktsioon “Free bike challenge 2026”.
Kes soovib ära anda oma vana või katkise jalgratta meie töökotta “thanksgiving “ aktsioonile ja aidata teist- saate julgelt kirjutada siia teemasse oma pakkumised . Töökoda on avatud Esmaspäevast Reedeni. Mina olen kohal 12-18.
_________________ Custom free bikes for kids .
 |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|