Masendav tsirkus. Terve hunnik lugusi mis võivad muidu olla aga no kurat ideena, et peaks rahvusvaheliselt esindama ei lähe mitte.
Klitšeerik jumala mõttetu ossidümm - ja muidugi sitem kui leskmine mõminaräpp mida raadiost tuleb.
Roboito Linna - mingi soig.
Grete Paia - lugu mingi seosetu mulin - vahepial oli natuke sideboob see veits silus.
Laura - tahab olla ilge rockieit aga no ei kuku välja - lihtsalt ruigab laval. Sesmõttes, et igast sürr kostüümedega tuleb meelde selline wrestlingu duo nagu Legion of doom.
Uljanov - ukraiinõ soig featuring rukkilillepuru - ime, et viiskusid jalas polnd ja jauramit kätte antud.
Ollie - too tont arvab vist ise, et on kõvemp rokikunn kui metallica ja ac/dc kokku. Nii ülemängitud, et naeruväärne - no ei saa niimoodi rokimeheks, et teen lihtsalt samu asju järele mis välismaa onu pildikasti sees. Ei imesta kui kapihomo.
Marta - suvaline soig - lampi näed siis tekib küsimus, et mis türnüffel see veel on.
Nööp - lahja lugu - powwat pole, midagi sonib laval. Itleri vunts annab plusse.
Gettur - kogu uba oma ip op tantsul - lugu kaob kuhugi ära.
Ant ja minimal fart - suvaline läbi peanaha inisemine.
Vinilje ninsa - hea võimalus oli äge comeback teha aga laulu on loos vähe ja jõle pikad vahed sees- see läheb muidugi lõhmuse kapsaaeda - ju pidi loo 5 mintsaga valmis tegema ja jooksis lati alt läbi. Seisavad tuimalt. Lihtsalt powerit pole. Täpselt nagu mina saan aru, et ma ei jaksa enam viina juua nagu 25 aastat tagasi siis nood ei jaksa laulda. Olen kunagi noil Pärnu vallikas helitehnikat üles pand, tšikid olid bäkksteidžis mudalakku täis aga läksid tegid asja ära.
Doktor viktor feat. Stig - et no kas peab nagu pidevalt igaaasta esile ronima? Iga aasta mingi uus vaimukas nimi. Ja mis seal kauboiga pistmist - kaks tüüpi termatiintagides ruigamas, vahepeal teevad mingit imelikku värinat nagu narkar oleks üledoosi saand. Lõpus mudugi kui see war of the worlds kaheksajalg stigi minema sikutas mõtlesin, et jess, saime lahti aga no suur pettumus.
Et kurat samad lõustad pidevalt kohal aastast aastasse nigu riigikogus rsk. Lood ilad või muidu lahjad. Masendavad.
Ähh, mupoolest võiks ninsad võita. Viimati rahvas oleks nad saat aga kohtunikud keerasid asja prse. Mul pohh mis koha saaks. Olliet ei taha, see ainult kriiskab niiet häbi on - tead sedasi häbi, et oled üksi teleka ees, paksud kardinad on akna ees ja keegi ei näe aga ikka on häbi.
Aga kuo ninsa ei saa mingu noep - missiis, et lugu lahja aga jumala eest mitte too kriiskav klõun.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.