|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mis rehvid alla lähevad? |
| Uued lamellrehvid |
|
11% |
[ 7 ] |
| Vähekasutatud lamellid |
|
27% |
[ 16 ] |
| Viimase piiri peal lamellid |
|
3% |
[ 2 ] |
| Uued naastrehvid |
|
15% |
[ 9 ] |
| Vähekasutatud naastud |
|
38% |
[ 23 ] |
| Viimase piiri peal naastud |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| hääli kokku : 59 |
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
12.02.2026 16:51:55
|
|
|
| ranel kirjutas: |
Räägi nüüd lähemalt selle piduri mitte vajutamise kohta, kui keegi ette sõidab. Kas avariis osalemine tänu sellele, et pidurit ei vajuta, pole mitte win stupid prizes?
| Betamax kirjutas: |
Mul on siiralt suva kõigist, kes peateele ette keeravad. Nagu ütlesin, do stupid things, win stupid prizes.
Kas ma pidurdan või mitte - see sõltub tujust. |
|
Vähemalt mu autol on pidurid, mitte nagu su sõpradel või sul. Seega vist oled viimane inimene, kes siin pidurdamisest peaks rääkima. Seal Tartu kandis mingid kahtlased tüübid koos. Ühel tulid kogu aeg tulnukad aknast sisse, teistel tulevad piduriteta tüübid aknast sisse
|
|
| Kommentaarid: 747 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
562 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
12.02.2026 19:26:53
|
|
|
A kus sa sisse sõidad? Tartus või tallinnas ka? Mu skoodal küll pidureid pole. Pehmed ja tundetud...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.02.2026 19:49:00
|
|
|
| ranel kirjutas: |
Mul on siiralt suva kõigist, kes peateele ette keeravad. Nagu ütlesin, do stupid things, win stupid prizes.
Kas ma pidurdan või mitte - see sõltub tujust. |
Kas trollid või reaalselt oledki selline? |
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.02.2026 21:13:06
|
|
|
| iir kirjutas: |
A kus sa sisse sõidad? Tartus või tallinnas ka? Mu skoodal küll pidureid pole. Pehmed ja tundetud...  |
Kuhu ma sisse sõidan? Ranel siin jätab mulje nagu ma ainult sõidaks kalmistule ja/või kõigile sisse.
Täna igatahes teed kuivad ja 110-ga kerge kruiisida.
|
|
   |
562 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
12.02.2026 21:41:50
|
|
|
Ma olen ka liikluses üsna jäik ja järgin liiklusseadust võimalikult pedantselt ning vahel ärritun ka selle peale, kui mõni teine liikleja sedasama seadust oluliselt vabamalt "tõlgendab", aga teadlik liiklusõnnetuse mittevältimine minu väärtusruumi ära ei mahu. Seda lausa mitmel põhjusel, millest mõned on lihtsalt pragmaatilised aga mõned ka väärtushinnangulised. Ehk siis ühelt poolt võib ju liiklusõnnetuses kannatanul "õigus" olla ja kahju hüvitatakse, kuid auto on katki ja see kõik on samuti kulu. Eeldada vaikimisi, et liiklusõnnetuse põhjustaja tegi seda teadlikult on suht meelevaldne ja enamikel juhtudel ka seda ei olnud. Õnnetuse põhjustaja põhjustas selle samuti juhuslikult - see oli õnnetus. Ta ei ole selle üle õnnelik ja uhke. See olukord on ebameeldiv kõigi jaoks. Milleks sellele veel rohkem hoogu juurde anda?
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.02.2026 22:38:20
|
|
|
| Ahjaa, nägin Tartu maanteel ka üht eeskujulikku lätlasest oisut. Sõitis täpselt piirkiirusega ja püsikaga, manöövreid sooritas eelnevalt aegsasti suunda näidates ja mingeid äkilisi pidurdamisi ei teinud. Kruiisisin paarkümmend kilomeetrit rahulikult tal taga.
|
|
   |
562 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
12.02.2026 22:54:31
|
|
|
| Rasmus kirjutas: |
| Ma olen ka liikluses üsna jäik ja järgin liiklusseadust võimalikult pedantselt ning vahel ärritun ka selle peale, kui mõni teine liikleja sedasama seadust oluliselt vabamalt "tõlgendab", aga teadlik liiklusõnnetuse mittevältimine minu väärtusruumi ära ei mahu. Seda lausa mitmel põhjusel, millest mõned on lihtsalt pragmaatilised aga mõned ka väärtushinnangulised. Ehk siis ühelt poolt võib ju liiklusõnnetuses kannatanul "õigus" olla ja kahju hüvitatakse, kuid auto on katki ja see kõik on samuti kulu. Eeldada vaikimisi, et liiklusõnnetuse põhjustaja tegi seda teadlikult on suht meelevaldne ja enamikel juhtudel ka seda ei olnud. Õnnetuse põhjustaja põhjustas selle samuti juhuslikult - see oli õnnetus. Ta ei ole selle üle õnnelik ja uhke. See olukord on ebameeldiv kõigi jaoks. Milleks sellele veel rohkem hoogu juurde anda? |
Meenub nagu et keegi siin kiitis et sõidab teadlikult ratturi kasti kui ette jääb (loe: viivitab ennetavaid tegevusi kui see veel võimalik on) ja jääb õigust ülegi. Mäletab keegi kes see võis olla?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 192 loe/lisa |
   |
3 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
12.02.2026 23:03:16
|
|
|
| Ahjaa, nägin Tartu maanteel ka üht eeskujulikku lätlasest oisut. Sõitis täpselt piirkiirusega ja püsikaga, manöövreid sooritas eelnevalt aegsasti suunda näidates ja mingeid äkilisi pidurdamisi ei teinud. Kruiisisin paarkümmend kilomeetrit rahulikult tal taga. |
Pauls
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
13.02.2026 08:48:30
|
|
|
Liiklusõnnetuse sattumine pole tegelikult keeruline sattuda. Näiteks iga õhtu koju sõites läbin parklat, kus ignoreeritakse parema käe reeglit. Üliharva keegi annab teed. Hakkaks nüüd "karistama" loe:jobu olema, siis saaks iga õhtu pabereid vormistada.
Igapäevasel liigeldes leiab neid kohti veel. Nt vangla juures ringristmik. Ringile sõites kehtib see, et välimises rajas võib edasi sõita Ringtee tänava poolt tulles. Poole ringi peal reegel muutub ja välimisel rajal sõites tuleb ringilt maha keerata. Turu tänava suunal liikudes tihti aga sõidetakse välimisel rajal edasi.
Terve Karlova parema käe ristmikud on sellised. Peaks sõitma ringile välja, andma teed otse liikujatele ja siis tegema pöörde ära. Reaalne elu käib nii, et kel parem käsi tühi, siis teeb korraga pöörde ära. Mingit ristmikul peatumist pole, et otse sõitjat läbi lasta.
Siin näiteks tegelane.
https://www.err.ee/1608509783/pealtnagija-tartlane-on-sattunud-mone-aastaga-ligi-30-avariisse
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
13.02.2026 09:08:30
|
|
|
Vangla ringil on ringteelt tulles mõlemast reast välja sõita. Jobud sõidavad välimisest ja ajavad selle umbe. Tahad autot korda saada, tiiruta lammi ja eedeni vahet.
Vangla ringil on üks veel huvitavam nüanss: tule ringteelt. Tee neljas välja, et olerexi / pesulasse keerata.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1148 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
13.02.2026 09:22:10
|
|
|
| Kuidas õnnetusse sattumine autot korda aitab saada?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.02.2026 09:31:40
|
|
|
| ilmselt "tarkpead" mõtlevad, et mul auto vajaks remondi aga sulli absull ei ole. Teeme kõksu, kindlustus maksab.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1148 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
13.02.2026 10:03:25
|
|
|
| iir kirjutas: |
A kus sa sisse sõidad? Tartus või tallinnas ka? Mu skoodal küll pidureid pole. Pehmed ja tundetud...  |
Kuhu ma sisse sõidan? Ranel siin jätab mulje nagu ma ainult sõidaks kalmistule ja/või kõigile sisse.
Täna igatahes teed kuivad ja 110-ga kerge kruiisida. |
Kus need jutud siis tekivad, kui sa ei sõida.
SUS AF...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.02.2026 12:10:49
|
|
|
| Raneli arvates on kõik kindlad surmakutsarid, kes piirkiirusega sõidavad. Kindel kalmistulaks. Tasub igaks juhuks alati vähemalt -15 kmh piirkiirusest allpool sõita.
|
|
   |
562 |
|
| tagasi üles |
|