President Zelensky has warned that Donald Trump and Putin might sign a very large economic cooperation framework, reportedly worth about $12 trillion, based on Ukrainian intelligence.
According to Zelensky, this so-called “Dmitriev package,” presented by a Russian negotiator in the United States, outlines plans for massive bilateral cooperation between Washington and Moscow and Kyiv only learned of it through intelligence channels.
Zelensky stressed that Ukraine would not support any agreement that affects Ukraine without being included in negotiations.
Eelmise uudise põhjal tuleb oranž mees ja päästab vene majanduse. Nagu USA päästis NSVL natside käest.
Krt kaua võib sama viga teha. Soojendavad madu enda rinnal ja kui madu terveks saab, siis tuleb ja hammustab.
See pole unikaalselt trumpi algatus pidevalt venemaad poputada.
Võibolla peaks ükskord laskma neil nii põhjalikult ära laguneda, et mõnedel tuleb mõistus pähe seal ja suudavad naasta tsiviliseerutud riikide hulka.
Pärast suurte kahjutasude maksmist ja okupeeritud territooriumite tagastamist. Iseasi muidugi kas Soome, Eesti ja teised tahavadki neid piiritaguseid ära lagastatud ja venelastega täidetud enklaave enam enda koosseisu.
Üks Ida-Virumaa meil juba on. Pole #2 vaja. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
he Russians attacked the energy system on the night of 6-7 February. Two DTEK thermal power plants and key high-voltage substations have been damaged. Nuclear power plants have been forced to reduce their load due to damage to the high-voltage substations. Ukraine has lost a significant share of its available electricity.
Suspected coordinated sabotage hits Italian rail network as cables were cut and a rudimentary explosive device found near Bologna (Castelmaggiore). Additional incidents reported on the Bologna–Padua, Bologna–Ancona and Ancona–Rimini lines.
Italian police and counter-terror units are investigating three rail disruptions across northern Italy, including fires at electrical infrastructure and damaged signaling systems. Authorities have not ruled out sabotage or terrorism.
Briti RAF-i luureteenistuse endine juht ütles sel nädalal Briti parlamendi kaitsekomisjonile, et Peking suurendab "salaja" oma toetust Moskvale, vahendab The Telegraph .
„Hiina on diskreetselt ehitanud varustusliine, mis lähevad Venemaa droonitehastesse ,“ ütles ta komiteele.
Luurejuhi sõnul viitavad avalikele allikatele, et kuni 60 protsenti Venemaa sõjapingutustest rahastab Hiina.
https://www.telegraph.co.uk/?utm_source=sdrn%3Avg%3Aarticle%3A8pByM2
Russian Foreign Minister Sergey Lavrov accused the Trump administration of refusing to implement alleged Russia–U.S. agreements on Ukraine and pursuing a policy of "economic domination," in comments to Russian-registered TV BRICS published on Feb. 9.
Esiplaanil võlts pollar siis vist
E: 2 käes juba. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Mu töö oli see, et ma tegin siin üle 20 tõsise süvaintervjuu erinevate inimestega – kommunikatsiooniteadjad, teadlased, psühholoogid, ettevõtjad, arvamusliidrid –, et tunnetada, kuidas nemad seda sõjahirmu tajuvad.
See on see järeldus, milleni ta jõudis:
tsitaat:
Me oleme keskendunud neli aastat kaitsetemaatilisele arutelule ja teistpidi oleme lootnud, et me ärkame ühel hommikul üles ja siis on uuesti aasta 2017 ja see kõik on läbi. /--/ Me loodame, et ühel päeval see kõik juhtub, aga ma arvan, et on aeg tunnistada ühiskonnas laiemalt, et seda ei juhtu
Intervjueerija täpsustav küsimus: "Sa tegid seda tööd – kas sa annad nüüd mingi soovituse või kokkuvõtte? Mida peaks selle ärevuse või hirmuga ette võtma või on see paratamatu?"
tsitaat:
Selle eksistents on paratamatu. Ma saan anda soovitusi, ma ei anna käske. Seesama soovitus, mida ma võin anda ka üldse laiemalt: sellest teemast peaks rääkima rohkem. Peaks rääkima mitte militaarkallakuga, vaid tervet ühiskonda hõlmavalt. Peaks avama mingisuguseid küsimusi ja adresseerima ka inimeste emotsioone.
"Kuidas siis?"
tsitaat:
Mina ei tea seda täna, mul ei ole õiget vastust, aga ma loodan, et üks viis selleks on ka see, et ma olen siin sinuga intervjuulauas ja ütlen seda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.